Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

' hani geçen senelerde kabul etmemiştin ya teklifimi
ne kadar da haklıymışsın
şimdiki sevgimin yanında o zamanlarki sevgim o kadar küçükmüş ki
o kadarcık seven hiçbir erkek seni hak edemez'

bu ve buna benzer binlerce cümle
ağzı iyi laf yapıyordu hıyarın...

bir önceki sevgilimle konuşmak durumunda kalmıştık
'neden arıyorum hala ısrarla,çünkü seni benden çok sevecek biri bulamazsın' demişti.
o sırada su mu içiyodum bişey mi yiyodum bilmiyorum
boğazımda kalmıştı gülmekten.
Çünkü yeni sevgilim beni öyle mutlu ediyodu ki,ikisinin sevgisini mukayese edecek olsam bir kilo demir ve onbin ton pamuğu terazide tartmaya çalışıyo gibi , komik oldurdu..
yeni diye geçinen adam da ,dananın kuyruğunun koptuğu günde..
Ben sinirle tabakları bardakları kırdıktan sonra arkadan sıkıca sarılıp
' ne büyük bi bok yediğimi ve seni sonsuza kadar kaybettiğimi biliyorum ' demişti.
bikaç saniye izin verdim sarılmasına,anı yaşadım kokusunu içime çektim
sonra baktım yumuşar gibi oluyorum hemen yan odaya geçip bavulumu hazırlamaya başladım :) :))

Son düzenleme:
Neşemin bedenleşmiş hali derdi.. Ondan böyle sözler pek duymadığım için dediklerini de hiç unutmamışım=)

"Seni Allah cikardi karsima,insan gibi yasamayi ögrettin.. bunun icin hergun sukrediyorum Allaha "

"Sen nasil birseysin yaaaa... Insan olamassin"

"Cok az kaldi.. Hersey cok guzel olacak"

"kıza borcum vardı o yüzden gittik"
antalyada başka bi kızla yaptığı 4 günlük tatilini deşifre ettiğimde söylediği sebepti :)

7 yıl boyunca ondan en çok duydugum sey boş boş konuşma oldu :) iletişim kuramadıgım konusamadıgım biriyle nasıl bır sabırla 7yıl bırlıkte olmusum ki ben. neyseki şimdi herşey yolunda.

Terk ettiğim bir eski sevgilim bana sırtını gösterip ''baak iyi baaak 39 numara ayagınla attıgın
tekme arkamda göruyor musun '' dıye bagırmıstı :)))

Son düzenleme:
''evlendiğimizde evimize asma tavan yaptıracağım , salonumuzda siyah rahat koltuklar olsun sürekli kullanalım ''
'' ben evlenince seni hep bakımlı görmek isterim paspal gezme hep güzel ol sana daima hayran hayran bakayım .. ''
pehhh

Son düzenleme:
5 yıl boyunca bana hep canım karım benim dedi nikaha 2 hafta kala yapamicam dedi ve gitti.. He bunun üstüne 6 ay sonra evlendi o ayrı

Tek mümkünümsün, bu hayata sensiz bağlananam ,hayatım 49 yıllığına kullanım hakkımı sana veriyorum ,seni sevdiğimi bir şeye ihtiyacın yok derdi,

keşke demeseydi daha iyi olurdu

Şimdi küs olmasaydık bol bol konuşurduk rahatlatırdı beni
Ama pes etmek yılmak yok.. Çok ağladım ama aramadım işte !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…