- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Bu tarz konulara hep ayni yorumu yapiyorum,
Bence eski sevgili daha iyi,
Yaklasik 8 senelik evliyim, esim israrla bana 'anne ' diyor
ayda 1-2 kez basima geliyor bu durum. Ben napiyim
Ilk baslarda kızıyordum ama artik ben de ' soyle annemmmm gurban olurum yaradana ' falan diyorum.
bence yine de eski sevgiliden iyidirIlk baslarda kızıyordum ama artik ben de ' soyle annemmmm gurban olurum yaradana ' falan diyorum.
Sinir bozucu ama evet
evlendiniz mi peki sonuç ne oldu?Canım benzerini yaşadım 1 senelik sevgilimin annesi bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi sonradan öğrendim ki benden bahsederken o kızın ismiyle anıyormuş beni. Unutamadığını itiraf etmişti bana zor bi durum evleneceksen iyice sorgula derim
şu ana kadra bi sorun yasamadıkKim atar ki ben atmazdim şahsen dusunsene baskasi varsa aklinda evlilik dusunmezdi size tutumu onemli ilgisi alakasi bazen olabilir son derece kiskanilir elbette ama dedigim gibi sizinle hayatini birlestirmek istiyor hayat arkadasligi kokay degil icinizi ferah tutun derim ama size tutumunada dikkat edin
hep yapıyor arada isim karıstırıyor ama ben yıne de buna çok kırıldım bu farklıZaten bu senin içini rahatlatmali. Adam daha onceden soylemeye alistigi isimlerle karıştırıyor sadece. Ağzından o an oyle çıkıyor. Eski sevgiliyi düşündüğünden değil yani.
Ha ben yine de bozulurum. Laf carpar, trip atarim birkaç gün o kesin :) Ama sindiremeyip sinir olduğumdan sadece, egosal.
Bence olabilir ya insanlik hali bunu sık sık yapsaydı sorundu ama bi kereden bisey olmazşu ana kadra bi sorun yasamadık
canım evlilik arefesinde aklı karışmıştır eski sevgiliyi düşünmüştür belki ama kesinlikle anormal bir durum ne demek filizzz bir insanın fikri neyse zikri odur diye boşa dememişdir atalarımız..Merhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
neden böyle söyledim bilmiyorum bi anlamı yok falan dediburada insan kendi üzerinden empati kurunca ''aman canım ne olacak benim de bi kez agzımdan kaçmıştı, düsündügümden degil insanlık hali'' diyebiliyor ama sanırım kimse eşi/sevgilisi eskisinin adıyla seslense ne düsünecegi konusunda pek empati kurmamış.
benim agzımdan kaçsa, insan kendini bildiginden unutamamakla alakası olmadıgından emin olurdum ama sevgilimin agzından kaçsa; ne kadar rahat,ne kadar güvendigim bir ilişki olsa da ''bi dakka ya bu ne şimdi?'' diye düşünürdüm.
o yüzden biz ne desek boş galiba, bunun cevabını fazla sık bogaz etmeden erkek arkadasında aramalısın. tamamen beyinin bir oyunu da olabilir, onu düsündügü bir dönemde oldugu için olabilir ve hatta şu sıralar iletişime geçtigi için bile olabilir.
eger gözü kapalı güveniyorsan, daha önce adını hiç zikretmediyse (filizle olan ilişkisinden örnekler vermediyse mesela) olmustur bi yanlıslık diye üzerinde durmayabilirsin. ama ben yanlıslıkla böyle bir gafta bulunsam, sevgilimin aklında en ufak soru işareti kalmayacak sekilde ona izah eder, içini rahatlatırdım. bu durum hala kafanda soru işaretiyse, sevgilinin ''dilim sürctü ya'' deyip üstünü kapatmaya çalışıp, seni rahatlatmamasından olabilir.
bazen mesai arkadaslarının adıyla falan da seslenir ama ona pek takılmıyorumcanım evlilik arefesinde aklı karışmıştır eski sevgiliyi düşünmüştür belki ama kesinlikle anormal bir durum ne demek filizzz bir insanın fikri neyse zikri odur diye boşa dememişdir atalarımız..
o zaman dalgın seninki.. uzatmayacaksın es geçeceksin bu konuyu..bazen mesai arkadaslarının adıyla falan da seslenir ama ona pek takılmıyorum
onu düşündüğü anlamına gelmez mi?işyerinde müdürümün de bana bizde çalışan erkek isimleriyle bile seslendiği olmuştu. ne yani bizim müdür de onları mı düşünüyorşaka bi yana can sıkıcı tabi, ben oyarım yani, net... ve asla bir kere bile olsa eskilerin ismiyle hitap ettiğim olmadı. dikkatli olsun, ağzına sahip çıksın ama sinirle değil de mantıklı düşününce arkadaşlar haklı, sinirli anındaysa sinirlendiği kişi olarak bilinçaltı o kişiyi öne çıkarmıştır, bi anda nasıl olduğunu anlayamadan ağzından çıkıvermiştir, kim isteyerek sevgilisine eskisinin ismini zikreder ki, olmuş bi yanlışlık, kapatın bence konuyu. bundan sonrayı hafiften takibe alın ama..
zamanla düzelir diyeceğim ama bılmıyorumBu tarz konulara hep ayni yorumu yapiyorum,
Bence eski sevgili daha iyi,
Yaklasik 8 senelik evliyim, esim israrla bana 'anne ' diyor
ayda 1-2 kez basima geliyor bu durum. Ben napiyim
soyadımı da sık sık karıştırıyoro zaman dalgın seninki.. uzatmayacaksın es geçeceksin bu konuyu..
söz konusu eskı sevgılının adı olunca hiç hoş olmuyor durumzaten bunu hep yapıyormuş mesai arkadaşlarının ismini falan söylüyormuş demek ki isim hafızası karışık bir tip
babam da bana hep oğlum der mesela.oğlum,aslanım,koçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?