Eski sevgilisinin adıyla seslendi?

işyerinde müdürümün de bana bizde çalışan erkek isimleriyle bile seslendiği olmuştu. ne yani bizim müdür de onları mı düşünüyor şaka bi yana can sıkıcı tabi, ben oyarım yani, net... ve asla bir kere bile olsa eskilerin ismiyle hitap ettiğim olmadı. dikkatli olsun, ağzına sahip çıksın ama sinirle değil de mantıklı düşününce arkadaşlar haklı, sinirli anındaysa sinirlendiği kişi olarak bilinçaltı o kişiyi öne çıkarmıştır, bi anda nasıl olduğunu anlayamadan ağzından çıkıvermiştir, kim isteyerek sevgilisine eskisinin ismini zikreder ki, olmuş bi yanlışlık, kapatın bence konuyu. bundan sonrayı hafiften takibe alın ama..

Bu tarz konulara hep ayni yorumu yapiyorum,
Bence eski sevgili daha iyi,
Yaklasik 8 senelik evliyim, esim israrla bana 'anne ' diyor
ayda 1-2 kez basima geliyor bu durum. Ben napiyim

evlendiniz mi peki sonuç ne oldu?

şu ana kadra bi sorun yasamadık

hep yapıyor arada isim karıstırıyor ama ben yıne de buna çok kırıldım bu farklı

canım evlilik arefesinde aklı karışmıştır eski sevgiliyi düşünmüştür belki ama kesinlikle anormal bir durum ne demek filizzz bir insanın fikri neyse zikri odur diye boşa dememişdir atalarımız..

neden böyle söyledim bilmiyorum bi anlamı yok falan dedi

canım evlilik arefesinde aklı karışmıştır eski sevgiliyi düşünmüştür belki ama kesinlikle anormal bir durum ne demek filizzz bir insanın fikri neyse zikri odur diye boşa dememişdir atalarımız..
bazen mesai arkadaslarının adıyla falan da seslenir ama ona pek takılmıyorum

zaten bunu hep yapıyormuş mesai arkadaşlarının ismini falan söylüyormuş demek ki isim hafızası karışık bir tip

babam da bana hep oğlum der mesela.oğlum,aslanım,koçum

onu düşündüğü anlamına gelmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…