Sen çok üzüldüm demişsin ancak, "Allah başa vermesin" diyip olayı bu denli kötü bişeymiş gibi empoze ederek, arkadaşı en çok üzen sensin şuan, farkında mısın?
Ortada aldatma yok,
Dayak yok,
Zorla ilişki yok,
Bişi yok.
Sadece unutulmuş bikaç resim...
Yapmayın Allahaşkına, dışarda bayanlar nelere maruz kalıyor, bu mudur içki içiren, bu mudur ağlatan saatlerce.
hemen hemen aynı şeyi yaşamışız.. Ben de Sevgilimin dolaBında eski sevgilisinin yazdiği mektuBu Buldum.. sonra ona seslendim geldi yüzüne firlattım mektupları.. ama titriyorum sinirden.. ne Bunlar dedi Baktı güldü.. o gülünce Benim şalterlerim attı üstüne yürüdüm ve tokat attım gene güldü Bi tokat daha attım ellerimi tuttu.. napiyosun sen ya kendine gel dedi.. herşey Bitti dedim.. evet Bitti Bu tokatı asla hazmedemem dedi... Beni eve Bıraktı... asıl sinirlendiğim nokta mektuBun orda olduğunu Biliyordu ve o mektupla Benim ona yazdiğim Bi şiir vardi onlar aynı yerdeydi.. yani Benim yazdiğim şiiri eski sevgilisinin mektuBuyla aynı zarfa koyaBilmişti... Bu durumda haksız olan oydu.. ama Beni tepkim o kadar aBartiliydi ki haksız duruma düşen ve özür dilemek zorunda kalan Ben oldum... evet Bitti dedi Beni eve Birakti ve gitti.. Ben özür dilemeye Başladım.. çünkü tokat ne demek yaa.. adamı resmen şamar oğlanına çevirdim.. 2 gün ayrı kaldık.. araya aBlası girdi aBlası Bizim eve gelip yanımda kaldı falan sonra o da aBlasına söyledi Burcuyu da al gel diye.. gittim mektuBu aldı yaktı.. Bu kadar Basitti işte dedi.. Benim için en ufak Bi değeri varsa allah canımı alsın dedi.. şimdiyse sorun ne olursa olsun o kadar sakin o kadar soğukkanlı davranıyorum ki.. gerçekten tepkileri aBartmamak gerek
Düzelir düzelir.. eskisinden de daha iyi olur aranız.. Böyle kavga ede ede Bağlanıyor insan =))
bu kadar eskiye takık bir adam eskiye dair sende ne varsa atmanı isteyen ve eski ortamlara gitmek istemeyen biri bence kendi atamadığı için bukadar takık ve senden atmanı istiyor kendisi yapamadığı için sende sorun etmiş belli ama ilk sevgilisinide aklından cıkaramadığıda belli eğer kız terk etmişse onu ona koşa koşa gitme ihtimalide yüksek nitekim erkek işte sakladığı duyguları var % 100
cnm msjlarda aşkm gerçekten bilmiyodum orda olduğunu bilsem salonun ortasnda köpegin oynadıgı seyın ıcındemı olurdu o dolaba koyardım baska yere koyardım senın gozunun onundemı bırakırdım ole bı derdım olsa. 20e yakın msj attı askm sucsuzm ama hala yalvaryorum sana yapma bunu bızı yazık ediceksin boşu boşuna sana hıc yalan söylediğimi gördünmü dedi ki gerçkten hiç yalanını yakalamadm oof kızlar bılmıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?