Eski sevgilisiyle samimi resimleri

Yani biraz karisik bi durum olmus,olay cok buyumus.Ama bu durumda belki ondan bi hareket gelene kadar senin bisey yapmaman daha iyi olabilir...Eninde sonunda karar senin,sen yasiyosun,sevgilini sen taniyosun.Sence sana bu kadar laf derken kendisi eski anilari saklayacak bi insan mi ? Sana yalan soyleyebilecek biri mi ? Seni gercekten sevdigine inaniyomusun ? Boyle bi sebepten iliskinizi bitirmeye deger mi ? Bence bi bunlari dusun sakin kafayla.Unutma erkekler bizler gibi dusunmuyo,davranmiyo.Cok dengesizlikleri oluyo.Kimisi bilmeden yapiyo kimisi bilerek.Burda onemli olan birbirinizi ne kadar iyi tanidiginiz ve guvendiginiz.
Umarim hayirlisi olur.

tamam ahlanıp vahlanacak yerden yere kendını atacak bı durum degıl.
ama aa unutmustur sorun yok askımm bunları burda unutmussun ben hal ettım.
denebılecek bı mevzuda degıl.
tepkınızı ayrılıga goturmenız benım fıkrımce abartılı olmus.
adam ne yapsın oturup yalvarsın mı aldatmıs mı? dövmus mu sovmus mu?
kapris olarak gordugune emınım. hatası yok mu var ama öfkeyle kalkan zararla oturur...

Temeli çürük bu hep aklınızda kalacak adamın olumsuz hareketlerini eski aşkını düşünüp üzüleceksiniz bunu bilmemeniz gerekirdi sihir bozulmuş ona güvenipte kendimi riske amazdım evlilik zor birde adamın eski aşkı halen çantadaki diskte iken adama sormazlarmı kızım maden herşeyi biliyordun ne diye evlendin ?eğer evlilik yıkılırsa bence sevmeyen erkek öfkelenip herşeyi kırıp döker çantada saklamaz ,duygular sözlerle kandırılamaz,kimsenin yedeğide olamaz

hemen hemen aynı şeyi yaşamışız.. Ben de Sevgilimin dolaBında eski sevgilisinin yazdiği mektuBu Buldum.. sonra ona seslendim geldi yüzüne firlattım mektupları.. ama titriyorum sinirden.. ne Bunlar dedi Baktı güldü.. o gülünce Benim şalterlerim attı üstüne yürüdüm ve tokat attım gene güldü Bi tokat daha attım ellerimi tuttu.. napiyosun sen ya kendine gel dedi.. herşey Bitti dedim.. evet Bitti Bu tokatı asla hazmedemem dedi... Beni eve Bıraktı... asıl sinirlendiğim nokta mektuBun orda olduğunu Biliyordu ve o mektupla Benim ona yazdiğim Bi şiir vardi onlar aynı yerdeydi.. yani Benim yazdiğim şiiri eski sevgilisinin mektuBuyla aynı zarfa koyaBilmişti... Bu durumda haksız olan oydu.. ama Beni tepkim o kadar aBartiliydi ki haksız duruma düşen ve özür dilemek zorunda kalan Ben oldum... evet Bitti dedi Beni eve Birakti ve gitti.. Ben özür dilemeye Başladım.. çünkü tokat ne demek yaa.. adamı resmen şamar oğlanına çevirdim.. 2 gün ayrı kaldık.. araya aBlası girdi aBlası Bizim eve gelip yanımda kaldı falan sonra o da aBlasına söyledi Burcuyu da al gel diye.. gittim mektuBu aldı yaktı.. Bu kadar Basitti işte dedi.. Benim için en ufak Bi değeri varsa allah canımı alsın dedi.. şimdiyse sorun ne olursa olsun o kadar sakin o kadar soğukkanlı davranıyorum ki.. gerçekten tepkileri aBartmamak gerek

Canım evet tepkini abartmışsın benim sevgilim günlüğümü okumuştu ve tepkisi inanılmaz abartıydı sonuç o gelip benden özür diledi sen de bu özür dileme sonucuna doğru gidiyorsun. Hiçbir şey yapmadan bekle bence mutlaka konuşmak için gelecektir.

canım orası öylede sen beni yanlış anladın.. ben allah başa vermesin kısmını sonuç olarak ilişkiye güvensizlik gölgesi düştü.. şüphe çok sıkıntılı bir durum.. tabiki aldatma yok bişey yok.. ki ben hala diyorum adamı da dinlemek lazım diye.. ben sadece arkadaş kendini dünyası yıkılmış psikolojisine girip kendini üzdüğü için dedim.. yani böle bi duyguyu yaşamak kötü demek istedim... yoksa benim başıma gelse çok daha farklı davranırdım...
bencede ortada unutulmuş birkaç resim ve kıskançlık krizi yani bu ne bu kadar üzülmeyi nede sarhoşluğu gerektiren bir mevzu.. aslında seninşe hem fikir.. yanlış anlamışsın düzeltmek istedim :)

cnm sen en azından mektup görmüşsün ben öpüşen resmlerini ,gttiği tatilleri, sürkeli sarmaş dolaş oldukları resmleri gördüm sabahtan beri msj atıyo kızlar daha cvp vermedm ne yazcağımı bile bilmiyorum

slm canım öncelikle geçmiş olsun bu durum kaldırılabilecek bi durum değil sevgilin eski sevgilisini unutmamış unutsaydı ayrıldıkları zamn ne var ne yoksa siler yakar atardı canım bende bi bayanım evliyim seni anlamaya çalısıyorum haklısın ama içkiyle sevgiline bağırmakla onunda sinirlerini yıpratmışsın ve oda tamam bitti ayrıldık eşyalarını al git gibi şeyler söylemiş ama o durumdada öyle şeyler söylenmez seni sakinleştirmesi lazımdı seni anlaması lazımdı ama yapmamış çünkü haksız ne diyeceğini bilmediğini için seni evden uzaklaştırmaya çalışmış şimdi msjda ne yazıyo ne diyo sana siniri geçmişmi hemn affetme kesinlikle ama boşta bırakma aklı eski sevgilisinde olabilir ayrılmaktan söz ederse seni kırarsa alttan alma aşkından ölsende ona belli etme elin telefondadır gözün yoldadır ama biraz sabret zamnla düzelir inş. ama eğer iyi şeyler yazıyosa özür diliyosa sinirinizde geçtiyse bulışun sakin sakin konusun konusmadan anlasamazsınız sende bağırma sakın ağlama içinden ağlamak geliyodur ama tut kendini göz yaşını gösterme ona kimseye gösterme unutma senden değerli kimse yok bu dünyada çokmu önmli yani cd için eski sevgilisi için senin gözyaşlarına yazık o ağlasın bosver tamam mı canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. düzelirsiniz canım msjlarını bekliyorum

cnm msjlarda aşkm gerçekten bilmiyodum orda olduğunu bilsem salonun ortasnda köpegin oynadıgı seyın ıcındemı olurdu o dolaba koyardım baska yere koyardım senın gozunun onundemı bırakırdım ole bı derdım olsa. 20e yakın msj attı askm sucsuzm ama hala yalvaryorum sana yapma bunu bızı yazık ediceksin boşu boşuna sana hıc yalan söylediğimi gördünmü dedi ki gerçkten hiç yalanını yakalamadm oof kızlar bılmıyrm

e tamam uzatma sen de artık... soğuk da olsa cevap ver msj larına.. hemen yumuşama.. soğuk konuş.. ama susma...

Düzelir düzelir.. eskisinden de daha iyi olur aranız.. Böyle kavga ede ede Bağlanıyor insan =))

Eski eskidir arkadaşım bu kadar abartmanın ne gereği vardı.O kadar fazla ve karışık tepkiler veriyorsun ki ben bile tuhaf oldum okurken. Kadın olsun erkek olsun insan karşısında tutarlı birini ister. Kalkıp adama senden iğreniyorum diyeceksin sonra arkasından ağlayacaksın.Şimdi barışırsınız ama bu tür davranışlar ilişkinizde saygıyı yok eder, çok sevdiğim bir söz var biraz argo olacak ama kusuruma bakmayın; bakacağın yüze s...mayacaksın, s....tığın yüze bakmayacaksın! Ortada elle tutulur bir hata yok,belli ki gerçekten dikkat etmemiş birbirinizin gönlünü alın ama konu ne olursa olsun ani tepkiler verme.Kendinize de boşa üzmeyin,yazık canınıza dünyada ne dertler var.

Son düzenleme:
Tepki göstermen haklı bir durum bence sonuç olarak kendisi demiş sana zamanında eski sevgililerine ait ne varsa at diye... :97: Amma velakin tepkini gösterme şeklin yanlış olmuş ve haliyle haklıyken haksız konumuna düşmüşsün... İnşallah her şey düzelir...

öncelikle bi sakinleşin gerekirse biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var de ve sanada ona da sakinleşmeniz için biraz zaman yaratın. daha sonra oturup ciddi ciddi bu mevzuyu konuşun. muhtemelen o da bu zaman zarfında düşünecek ve yaptığı şeyin ne kadar ciddi bişey olduğunu iyice idrak edecektir. çok ciddi bi şekilde bu yaptığının açıklamasını isteyin. bir yıl ve evlilik planları az buz değil çünkü. ve öle unuttum orda kalmış falan diye klasikleşmiş erkek açıklamaları değil mertçe doğruyu söylemesini iste.eğer hayatında hala ondan izler taşıyorsan ne sen beni kandır daha fazla ne de benim hayatımı mahvet de.

bu adamla evlenme kararini iyi dusunerek vermelisin...
bu perhiz bu ne lahana tursusu...
sana eskilerden bir sey kalmasin diyor ama kendisi sakliyor...
ikiyuzluluk bu resmen...sana ne diyor kendisi ne yapiyor...
ha bu arada erkeklerin evlilik planlari yapmasina kizlar niye bu kadar cabuk kaniyor bilmiyorum...
her erkek acar bu evlilik muhabbetini...
ister 3 aylik ciktigin kisi olsun ister 1-2 yillik...
yine de agizlarinda evlilik muhabbeti var diye bu onlara guvenmemiz gerektigi anlamina gelmiyor...
bilirsiniz, onlarin agizlari iyi laf yapar...
kadinlari boyle kendilerini daha cok baglarlar...
o yuzden evlilik dusunuyorduk falan diye dusunerek bakmayin erkek arkadasinizla olan iliskinize, adam suan ne yapiyor ona bakin...

aciklamasini dinleyin, belki mantikli bir aciklamasi olabilir, bilemiyorum...

Son düzenleme:

benim dikkatimi çeken ve anlayamadığım nokta neden 'bilseydim orayamı koyardım dolaba yada başka yere koyardım' demiş ya bu saçma deilmi:44:söylemesi gereken şey;onların orda olduğunu bilseydim alır kırar atardım çöpe, hiç durdururmuydum olmalıydı haksızmıyım yani? hala ortalığa koymazdım gizli saklı bi yere koyardım demeye getiriyor sanki bi ilşki bittiyse ve başka bir ilişkiye başlamışsa kişi üstelikte evlilik planları yapıyosa neden bunları hala elinde tutuyofancy cim lütfen yanlış anlama seni üzmek deil amacım ama evlilik düşünüyosunya bunlarıda gözardı etme ve çok iyi düşün arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…