Eski sevgilisiyle samimi resimleri

Konu sahibi ilgilenmese de benzer bir durumla karşılaşabilecek arkadaşlar için bu konuyla ilgili birşeyler söylemek istiyorum.
Öncelikle kimse devamlı kullandığı laptop çantasında(ilişkimiz 1 senedir devam ediyor demiş konu sahibi) o kadar uzun süre bir şey unutmaz.Koca senede insanın eli bi kere gitmez mi oraya.. görüp hatırlamaz mı...
Pc de geçmişimi kontrol ediyorsun demiş bahane olarak onu yapandan bunuda yapıp karıştırmasını beklerdim yani bilerek yapsam saklardım demek istemiş.Arkadaşlar eğer eşinizin sevgilinizin pc sinde geçmişe , telinde msjlarına bakıyorsanız bunu onun gözüne soka soka yapmayın.Sizce bunu yaptığınızı bilen bir adam oradakileri silmez mi... sonra da böyle bahane olarak gösterir bunu.Aslında en iyisi bakmayacak kadar güvenmektir tabiki ama özel durumlardan dolayı bakanlar bence buna dikkat etsin.
Son olarak eğer bir erkek yaptığı böyle bariz bir hatadan sonra üste çıkıyorsa %100 suçluluğundan ve kötü niyetinden emin olabilirsiniz.Erkekler bu taktiği hep kullanır ve bunu yaptıkları an kadınlar acaba ben mi suçluyum diye düşünmeye başlar ki zaten bu da onların istediği şeydir.
Tabiki herkesin kendi hayatı herkes kararını kendi verir ama güveni yitirmiş bir ilişkilyi yürütmek iki tarafıda çok yorar ve zarar verir.

Son düzenleme:

Sen çok üzüldüm demişsin ancak, "Allah başa vermesin" diyip olayı bu denli kötü bişeymiş gibi empoze ederek, arkadaşı en çok üzen sensin şuan, farkında mısın?
Ortada aldatma yok,
Dayak yok,
Zorla ilişki yok,
Bişi yok.
Sadece unutulmuş bikaç resim...
Yapmayın Allahaşkına, dışarda bayanlar nelere maruz kalıyor, bu mudur içki içiren, bu mudur ağlatan saatlerce.

Bende Seninle Aynı Fikirdeyim..
Cd'leri Görünce Sinirlendi..
Bizlerden Yardım İstedi..
Sonra Siniri Geçti..
Sevgilisini Görünce, Belki Biraz Yumuşadı..

Ama O Resimler Gözünün Önünden Gitmiyordur..
Çok Üzgün Olabilir Şu An..
Umarım İyidir..

ay kötü yaaa ne bilim kendi başıma geldini düşündümde evlilendiketn sonr abile yaşayanlar var bunu hadi şimdi söküp atabilir ama evlilkteeee öff valla

Size birşey diyim mi?
Durum o kadarda kötü değil.
İçler acısı birşey göremiyorum ben ortada ahlanıp vahlancak.
Fazla abartılıyor konu.
Perisokoya sonuna kadar katılıyorum.
Dısarıda neler var, neler görüyoruz, neler duyuyoruz..
Yapmayın Allah askına.
Bu çözümlenmicek bir mesele değil.
Eğer arkadas bizim söylediklerimizi dikkate alsaydı su anda bu durumda olmazdı!
Hiç kimse kusura bakmasın.
Son pismanlık neye yarar?
Burda 1 kisi dese 2 kisi dese hadi neyse ama hepimiz dedik o evden git, bekleme, arama konusma diye.
Ama dinleyen oldu mu?
Hayır.
Bu hayatta erkeklerden daha önce gelen seylerde var.
Bunun farkına varalım.
Erkek egemenliğinden kurtulun bence.

Son düzenleme:

en büyük kk

sagolll canim benimmmm 96 günümüz kaldi sükürr zaten bunu ona söylesemmm yikilirrr süphelerim oldugunu icimde yasiyorumm ama dedigim gibi pisikolojik....buna benzer bir durum yasamistim ilk yilimizda askimin msninde bir kiz ona askim benim yazmistii parladim öfkelendim bitirmeyi düsündüm ama sonra durup düsündüm ve devam ettim simdide iyiki dinlemisim askimi o kiin kim oldugunu ögrenmisim askimizi noktalamamisim diyorummmm

erkekler kadında en ufak bi tutarsızlık,kararsızlık,karşının davranışlarına göre hemen yön değiştirebilme özelliği gördü mü işte böyle oynarlar..işte böyle haklıyken haksız duruma düşersin.
bu durumda verilicek 2 tepki vardı.biri bir arkadaşın da dediği gibi albüm oluşturup açık bırakıp cd yi yanına alıp evden sessiz sedasız cekip gitmek,öbürü de gerçekten unutmuş olabiliceğini düşünüp çok da üstünde durmamak..ne böyle "senden iğreniyorum bana dokunma"lara ne de sonradan "kendimi onun yerine koyuyorum da,haklı aslında" tepkilerine gerek vardı.

kızlar kusura bakmayın sayfa açıkken uyuyakalmışım daha yeni okuyorum hepsnı.. toptan yorum yapıcam umarım anlatabilirim kendimi. tutarsızlık demişsiniz böyle bi durumda insan milyonlarca ihtimal düşünüyor ve hiçbişeyden emin olamıyor.ben düşündükçe belki haklı olablr bilerek saklaması imkansız diye düşündüm ve yazdım buraya ama kesinlikle yüzde yüz emin olamam, değilimde. kadınlar bukadar aciz olmamalı demişsiniz .ben içip ağlamadım olayı görünce. zaten hiç içebilen bi insan olmadığımda çok az bi miktar etkiledi. evet eve çağırmamalıydım kesinlikle biliyorum ilk anda bende çıkıp gtmeyi düşünüyordum ama evde durdukça resmlere baktıkça o kadar doldumki patlamam onun yüzüne olmalıydı. o geldiğinde yüzünü gördüğümde ağlamaya başladım ekrandakı resimi göstererk ağlayarak faln beklemedim. eğer bazı arkdşların düşündüğü gibi kadınlar aciz olsaydı ben öfkemi kusmaz, olayı örtbas ederdim.

ne yaşadığınızı ne kadar canınızın yandığını ancak siz bilirsiniz bizim anlamamız imkansız... böyle durumlarda mantıklı kararlar verebilen çok insan olduğunu sanmıyorum zaten... böylesine şok olmuşken doğru düşünemiyorki insan aslında sıcağı sıcağına buraya yazmanızda doğru olmamış herkes olaya kendi tarafından bakıp yorumluyor tabiki amaçları yardım etmek ama kafanız bukadar karışmışken şunu yap hayır bunu yap demeleri daha çok karıştırmış galiba

bn en baştada zatn evden çıkıp gtmeyı dusundum ancak o 12de gelcegı ıcın köpege kıyamadım aç kalıcaktı bn yokken daha yavru snra dayanamadım aradım ve hcbse olmamıs gbı çağırdım eve knuyu bıle söylemedim telefonda.. aslında şuan olayıda geçtim bana karşı tavırlarını hazmedemyorum telefonumu kapattım msnden sildim tek ulaşabilceği yer anca mail atarsa.. ama uğraşmıyo bile sanki ben haksızmışım gibi.

arkadaşınızada biraz zaman verin bence siz şu anda nekadar şaşkınsanız oda okadar şaşkın.... ama şaşkınlığı yakalandığı içinmi suçsuz olduğu içinmi bilemeyiz

Üste çıkmaya çalışıyo. Mesaj atana kadar mesaj atma derim.

bilmiyorum canım ya ben olsam böyle üste çıkmayı bırak o ağlarken kendimden nefret ederdim nasıl bunları yaşattım diye.ya halimi görmeliydiniz ayakta duramyorum ağlıyorum bagrıyorum o yalvardıkça dokundukça canım daha çok acıdı sankı snra duşa gidip kendime gelince o saçmalamaya başladı.. diş fırçamı çöpe attım dye al esyalarınıda dedi dolaptan cıkardı bı 2 parca şeydi zaten.. tamm ayrıldık eve götrcem seni ayrıldık bttı demeye başladı oooof bilmiyorum hala allak bullağım abuk subuk aklıma olayın neresi gelse yazıyorum kusura bakmayın kızlar

bu tarz seyler ilişkiyi yıpratıyo sonrasında ınsanın aklına bunların hepsı teker teker gelıyo temelınız sallanmaya baslıyo oyuzden ılskıye baslayan ınsanların herseye cok dıkkat etmesı gerekır bı taraf dikkat edıp bı taraf etmeyınce bunlar oluyo ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…