arkadaş belki hatalı davrandı.. evet soru sorup cevaplamadan aldırmadan gitti ama belki de sizin tahmin ettiğiniz senaryoyu yaşamıyordur.. belki çok acı çekiyor şu an ne bilim ağlıyor ne bilim... ben çok üzüldüm.. hem o hem sevgilisi tutarsız davrandı evet ama bence baya zor bir gün yaşadı sevgilside için de zor oldu yakalandı sonuç olarak ben üzüldüm şahsen okuyunca.. kim bilir şimdi nasıl acı çekiyordur.. allah başa vermesin valla..
arkadaş belki hatalı davrandı.. evet soru sorup cevaplamadan aldırmadan gitti ama belki de sizin tahmin ettiğiniz senaryoyu yaşamıyordur.. belki çok acı çekiyor şu an ne bilim ağlıyor ne bilim... ben çok üzüldüm.. hem o hem sevgilisi tutarsız davrandı evet ama bence baya zor bir gün yaşadı sevgilside için de zor oldu yakalandı sonuç olarak ben üzüldüm şahsen okuyunca.. kim bilir şimdi nasıl acı çekiyordur.. allah başa vermesin valla..
Size birşey diyim mi?
Durum o kadarda kötü değil.
İçler acısı birşey göremiyorum ben ortada ahlanıp vahlancak.
Fazla abartılıyor konu.
Perisokoya sonuna kadar katılıyorum.
Dısarıda neler var, neler görüyoruz, neler duyuyoruz..
Yapmayın Allah askına.
Bu çözümlenmicek bir mesele değil.
Eğer arkadas bizim söylediklerimizi dikkate alsaydı su anda bu durumda olmazdı!
Hiç kimse kusura bakmasın.
Son pismanlık neye yarar?
Burda 1 kisi dese 2 kisi dese hadi neyse jepimiz dedik o evden git, bekleme, arama konusma diye.
Ama dinleyen oldu mu?
Hayır.
Bu hayatta erkeklerden daha önce gelen seylerde var.
Bunun farkına varalım.
Erkek egemenliğinden kurtulun bence.
canım bu çok sevdiğinden kaynaklanıyor olabilir ama lütfen mümkün olduğunca az yapmaya çalış. Böyle düşündüğün zamanlarda seni ne kadar sevdiğini, ilişkinizin ne kadar güzel olduğunu düşün. Kafanda hiçbişe kurma, sonuç olarak o senin, sende onunsun. Siz milyonlarca insan içinden birbirinizi seçmişsiniz, zoraki bi seçim değilki bu, bak evlilik diyorsun, yıpratma sakın ilişkini canım
Ayrıca asker beklemek zordur, bilirim. Allah sabır versin, inş hemen kavuşursunuz.
:26:kılzra yaa kendi kendimize konuşuyoz sankii
:26:kılzra yaa kendi kendimize konuşuyoz sankii
Birazcık Öyle Oldu..
Hadi Hep Birlikte Geyiğe Gidelim..
Benim Makara Kukara Topiğim Var Buyrun Gelin
bn en baştada zatn evden çıkıp gtmeyı dusundum ancak o 12de gelcegı ıcın köpege kıyamadım aç kalıcaktı bn yokken daha yavru snra dayanamadım aradım ve hcbse olmamıs gbı çağırdım eve knuyu bıle söylemedim telefonda.. aslında şuan olayıda geçtim bana karşı tavırlarını hazmedemyorum telefonumu kapattım msnden sildim tek ulaşabilceği yer anca mail atarsa.. ama uğraşmıyo bile sanki ben haksızmışım gibi.
Üste çıkmaya çalışıyo. Mesaj atana kadar mesaj atma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?