Eski sevgiliye yıldönümünde mesaj atılır mı?

Ne yaşadığınıza bağlı diyecektim ki yukarıda alıntıladığım 8 gün önce yazdığınız konunuzu okudum. Sakın mesaj falan atmayın.

Gidip, gelen, sizi zart zurt engelleyen eski erkek arkadaşın numarası niye hala rehberinizde kayitlı ki ve hatta adı bile niye hafizanizda ki? Lutfen sizi mutlu edecek iliskiler kurmak icin onunuze bakin, geride kalanlar orada kalsin...

Müzik dinliyorsan da kapat hemen ve yüzünü yıka sakin bu hatayi yapma...
Müzik dinlemiyorum uzun zamandır:) fakat sabah eski telefonumu açıp mesajları okuduğumda aslında çok özlediğimi farkettim. Onu mu yoksa o duyguları mı özledim bilmiyorum. Son zamanlarda beni fazlasıyla üzse de birlikteyken beni sonsuz mutlu edişinden dolayı acaba atmalı mıyım diye geçmişti aklımdan

Bizim frekanslar ayni.

Sorunuza cevabım: Tabii ki hayır!

Ayrıca tanışma yıl dönümü nedir? Kimseyle tanıştığım günü hatırlamıyorum. Sevgilim tanışma yıl dönümümüzü kutlasa gülerim, eski sevgilim kutlasa daha çok gülerim.
Üstelik çoğu erkek böyle günlere önem vermezken mesaj atıp da totusunu kaldırmayın adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…