- 26 Aralık 2018
- 42
- 11
- 3
- Konu Sahibi Blablabla34
-
Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Gelelim benim derdime8 ay süren 4 ay önce erkek arkadaşımın sonlandırdığı ilişkim ile alakalı sorunum. Çok güzel giden asla bir sorun olmayan ilişkiyd. Evlerimiz çok yakın sürekli görüşüyorduk. Görmek için can atardı. Her akşam arabası ile binamın önüne gelirdi. Sürekli evlilikten bahsederdi. Birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Ailesi ile tanışmıştım onun benim ailemle tanışmasına günler kala beni terketti. Yazın köye gitmiştim dönüşte aileler tanışacaktı. Yaşadığım şehre döndüğüm gün anlamadığım bi şekilde bitti. Engellendim heryerden. 3 ay sonra beni aradı gece açmadım. Ertesi gün whatsap engelini kaldırdı. Gece yine aradı açtım. Çok kötü olduğunu beni özlediğini vs çok kötü bir ses tonu ile anlattı. Sonraki günler yine yine aradı konuştuk. O sırada annemi hastaneye yatırdık rahatsızdı. Bu asla sormadı. O ana kadar yazıp edip arayan adam neden annemi sormuyosun dediğimde bir daha asla konuşmayalım seni üzüyorum vs konuştu. Her aramasında sen çok iyi bi insansın derdi. O akşam ben hastanedeyken tekrardan engelledi heryerden. Tam unutmaya başlarken başa sardım ruh halim çok kötü. Sizce neden aradı kendini hatırlattı. Hala kaldıramıyorum o kadar sorunsuzdu ki hala gidip ona hesap sormak istiyorum. Barışmak için çok çabalamıştım. Şimdi instagramda kız ekliyor saçmasapan. İyileşmek istiyorum ben artık;(
Kızlar iyi akşamlar.başlıkta da belirttiğim gibi sizce ayrıldığınız sevgilinizi hala seviyorsanız tanışma yıl dönümünde mesaj atar mıydınız?
Müzik dinlemiyorum uzun zamandır:) fakat sabah eski telefonumu açıp mesajları okuduğumda aslında çok özlediğimi farkettim. Onu mu yoksa o duyguları mı özledim bilmiyorum. Son zamanlarda beni fazlasıyla üzse de birlikteyken beni sonsuz mutlu edişinden dolayı acaba atmalı mıyım diye geçmişti aklımdanMüzik dinliyorsan da kapat hemen ve yüzünü yıka sakin bu hatayi yapma...
Hayır sevgilisi yok. Ama Hep bi korku içimde bilmiyorum kiHayır tabiki.niye atilsin?belki sevgilisi var?
Bizden bu işler geceli çok oldu ama bence bu soru akıldan bile geçmemeli:)
Gidip, gelen, sizi zart zurt engelleyen eski erkek arkadaşın numarası niye hala rehberinizde kayitlı ki ve hatta adı bile niye hafizanizda ki? Lutfen sizi mutlu edecek iliskiler kurmak icin onunuze bakin, geride kalanlar orada kalsin...
Evettt, aynı frekansBizim frekanslar ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?