Eski sevgiliye yıldönümünde mesaj atılır mı?

Yemeyin öyle bir nane.
Ayrıca tanışma yıl dönümü ne yaa, ben evlilik tarihimi bile net hatırlamıyorum:/

"Ayrılık"ın ne olduğunu idrak edememişsiniz bence. =) Ortada kutlanacak bir şey kalmamış, çünkü artık bir çift değilsiniz.

bugun niye surekli sorunlu ayrilmis sevgili konulari var. genc kizlara 2019 iyi gelmedi heralde. tabii ki atilmaz. kendine deger ver ya.

Biten ilişkinin yıl dönümü? İlla adamın totosunu kaldırıcaz yani.Yapmayın allah aşkına,yüceltmeyin şunları

Tanisma yil donumu nedir yaa. Mevcut sevgilime bile atmam ben. Cok cocukca. Kaldi ki eski sevgili.

Daha neler, sizinki eğer yolunu yapmak amacıylaysa atın tabi...

Atılmaz hele ki sen hic atma önceki konunu biliyorum iki gün sonra niye attim diye konu açarsın demedi deme. Vazgeçilmez neyi var şu adamın allahini seversen seninle oynuyor boşlukta kaldıkça.

Kızlar iyi akşamlar.başlıkta da belirttiğim gibi sizce ayrıldığınız sevgilinizi hala seviyorsanız tanışma yıl dönümünde mesaj atar mıydınız?
tabi ya
eski sevgilin de eminim tanışma yıldönümünüzü hatırlıyordunuz
neden atılsın ?

Atılmaz, çok saçma.
Sanki karşı tarafın da çok umrunda eski sevgilisiyle tanışma günü. Biraz da karşı tarafın gözünden bakın durumun saçmalığına. :))

Herkese tek tek teşekkür ederim. Duygularımı çok yoğun yaşadığım için acaba barışmak için son bir adım olabilir mi diye düşünmüştüm. Eski mesajlarını okuyunca daha bi gaza gelmiştim. Fakat ilişkinin başında kimse kötü değildir tabiki güzel mesajlar olacaktı. Kim kötü biriyle ilişkiye başlar ki zaten. Ailesi beni hala istiyor. Ama bi şekilde barışma yaşanırsa illaki bu adamın gel gitleri ileride de olacaktır. Belki de ileride burada eşimden dert yanıp buraya konu açanlardan biri de ben olacaktım. Atmamaya karar verdim. Acı çekilse de gerçekleri kabul etmek lazım. Herkese tekrardan teşekkür ederim

Sevindim bu karariniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…