- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi Blablabla34
-
Tabiki kutlu olsun tarzında bi mesaj değil :)Yildonumumuz kutlu olsun eski sevgilim gibi bir mesaj mi?
Ayrıldığımızı hala kabullenemediğim doğrudur"Ayrılık"ın ne olduğunu idrak edememişsiniz bence. =) Ortada kutlanacak bir şey kalmamış, çünkü artık bir çift değilsiniz.
tabi yaKızlar iyi akşamlar.başlıkta da belirttiğim gibi sizce ayrıldığınız sevgilinizi hala seviyorsanız tanışma yıl dönümünde mesaj atar mıydınız?
Herkese tek tek teşekkür ederim. Duygularımı çok yoğun yaşadığım için acaba barışmak için son bir adım olabilir mi diye düşünmüştüm. Eski mesajlarını okuyunca daha bi gaza gelmiştim. Fakat ilişkinin başında kimse kötü değildir tabiki güzel mesajlar olacaktı. Kim kötü biriyle ilişkiye başlar ki zaten. Ailesi beni hala istiyor. Ama bi şekilde barışma yaşanırsa illaki bu adamın gel gitleri ileride de olacaktır. Belki de ileride burada eşimden dert yanıp buraya konu açanlardan biri de ben olacaktım. Atmamaya karar verdim. Acı çekilse de gerçekleri kabul etmek lazım. Herkese tekrardan teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?