- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
- Konu Sahibi Blablabla34
-
Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ben fikir istediğim konuyu yukarıda belirtmiştim. Farklı bişeyde fikir almak istersem yine belirtirim. Ne kadar tanıyorsunuz ki benim takıntım hakkında yazabiliyorsunuz. Neyse bu böyle uzar gider. Tekrardan teşekkür ederimTeşekkürünü kabul ediyorum, fikir vermem gerekiyordu zira sen daha ayırdında değilsin neler olduğunun..
İnanma bunlara lütfen yalannnnRahatsız olacağını düşünmüyorum. Beni kendinden korumak için de gitti. Hayatını mahvetmekten korkuyorum ileride demişti
Hayır atmadım :))))Attın mı?
Atacak gibi bir halin var
Umarım atmazsın
Anlamamışım ben hay Allah:) teşekkür ederim cevabınız için :)Adamın hayatında baska birisi olduğu taa o zamandan belliymiş zaten.
Hah şöyle atma sakınHayır atmadım :))))
Rica ederim canım bir nebze olsun ufkun açıldıysa ne mutlu bana.Anlamamışım ben hay Allah:) teşekkür ederim cevabınız için :)
çok zor hemde. Geçenlerde dışarı çıktığımda gördüm. Alışmaktan başka yol yok..Hah şöyle atma sakın
Bünün canı sıkılınca seni arayan cinsten bir hevesi var
Aynı mahallede olunca biraz zor olacak ama atlatacaksın zamanla
Çalışıyor musun?çok zor hemde. Geçenlerde dışarı çıktığımda gördüm. Alışmaktan başka yol yok..
Çalışıyorum. Yeni birini hayatıma almayı düşünmüyorum uzunca bir süreÇalışıyor musun?
Ev dışında başka hayatın var mı?
Yeni biri girene kadar unutamaz gibi görünüyorsun
Herkesin bir derdi var işte kendince.Allah başka dert vermesin....
Bir zamanlar 1 dakika görebilmek için neler yapardı. Haklısınız ben kız olarak çok emek verdim çaba sarfettim. Onun için daha kolaydı herşey. bi engeli yoktu.Eğer terkettiğim biri bana yıldönümünde mesaj atsaydı , çok ezik oldugunu düşünürdüm.
Hiç sevimli gelmezdi.
Kesinlikle atmayın.
Yok kendinden korumak için falanmış ,bıraksın bu safsataları.
Seven adam varya ,dünyayı yıkar sevdiği ile olmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?