Eski sevgiliye yıldönümünde mesaj atılır mı?

Barismak gibi bir niyetim varsa atardim. Mesaj attiktan sonra aa istemem vs gibi davranacaksan bosver atma.

Teşekkürünü kabul ediyorum, fikir vermem gerekiyordu zira sen daha ayırdında değilsin neler olduğunun..
Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ben fikir istediğim konuyu yukarıda belirtmiştim. Farklı bişeyde fikir almak istersem yine belirtirim. Ne kadar tanıyorsunuz ki benim takıntım hakkında yazabiliyorsunuz. Neyse bu böyle uzar gider. Tekrardan teşekkür ederim

Boşanan kadının eski kocasına evlilik yıldönümde meaj atması gibi . Ne komik olurdu . :)

Adamın hayatında baska birisi olduğu taa o zamandan belliymiş zaten.

Eğer terkettiğim biri bana yıldönümünde mesaj atsaydı , çok ezik oldugunu düşünürdüm.
Hiç sevimli gelmezdi.
Kesinlikle atmayın.
Yok kendinden korumak için falanmış ,bıraksın bu safsataları.
Seven adam varya ,dünyayı yıkar sevdiği ile olmak için.

Bir zamanlar 1 dakika görebilmek için neler yapardı. Haklısınız ben kız olarak çok emek verdim çaba sarfettim. Onun için daha kolaydı herşey. bi engeli yoktu.

hayır
adı ustunde eskı
dogru bır ınsan olsa eskı sevgılı olmazdı kendılerı
bıtmıs gıtmıs belkıde hayatında bırı var kendı kendımızı rezıl etmenın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…