Eski sevgiliye yıldönümünde mesaj atılır mı?

Kendini zavallı gibi göstermek istiyorsan atılır tabi niye atılmasın
O 1 ay önce beni arayıp ağlayarak konuştuğunda ve mesaj attığında ben hiç zavallı gibi görmemiştim. Aslında onun da beni göreceğini sanmıyorum ama egosunu okşamış olacağım yine üzülen taraf olacağım sanırım

Atmamaya karar verdim fakat o benden daha çok tarihlere önem verirdi. Kaç gün olduğuna kadar hesaplardı

neden sizi istemeyen kisileri rahatsız etmek istiyorsunuz ki

peki neden? yıllar önce eski erkek arkadaşım bunu her sene yapıp bana resmen eziyet ediyordu. kendimi öldüresim geliyordu hem ayrılalım hem yıl dönümü madem o kadar önemliydim zamanında neden kıymet bilinmedi. siz bir şey hissetmiyorsanız ya da hissetseniz bile geri dönüşü yoksa karşı tarafa acıdan başka bir şey vermiyor.

Takıntılı birine benziyorsun, adam da muhtemelen bu yüzden ayrılmıştır.... istersen at mesaj zaten bloke edilmissindir çoktan..

Hatta evlensen bile tüm eski sevgililere yıldönümünde mesaj atılır çok doğal bi durum

Takıntılı birine benziyorsun, adam da muhtemelen bu yüzden ayrılmıştır.... istersen at mesaj zaten bloke edilmissindir çoktan..
Hmm ordan öyle mi görünüyor. Bana benden neden ayrıldığı hakkında fikir verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Gecen gun buna benzer bir film izledim adam öldügü gunu tekrar yasayip duruyordu loop a girmisti sizinki de o hesap.. sen mesaj at yeniden baslasin 2 ay sonra seni her yerden engellesin sonra o mesaj atsin yeniden baslayin sonra...

Hmm ordan öyle mi görünüyor. Bana benden neden ayrıldığı hakkında fikir verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Teşekkürünü kabul ediyorum, fikir vermem gerekiyordu zira sen daha ayırdında değilsin neler olduğunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…