- 26 Aralık 2018
- 42
- 11
- 3
- Konu Sahibi Blablabla34
-
O 1 ay önce beni arayıp ağlayarak konuştuğunda ve mesaj attığında ben hiç zavallı gibi görmemiştim. Aslında onun da beni göreceğini sanmıyorum ama egosunu okşamış olacağım yine üzülen taraf olacağım sanırımKendini zavallı gibi göstermek istiyorsan atılır tabi niye atılmasın
“bu kadeh senin serefine emmoglu” yazin
Atmamaya karar verdim fakat o benden daha çok tarihlere önem verirdi. Kaç gün olduğuna kadar hesaplardıSorunuza cevabım: Tabii ki hayır!
Ayrıca tanışma yıl dönümü nedir? Kimseyle tanıştığım günü hatırlamıyorum. Sevgilim tanışma yıl dönümümüzü kutlasa gülerim, eski sevgilim kutlasa daha çok gülerim.
Üstelik çoğu erkek böyle günlere önem vermezken mesaj atıp da totusunu kaldırmayın adamın.
Aman ne bilim işte özledim. Sanırım acı çekmeyi seviyorum akılsız kafam beni üzdükçe daha çok çekiyo kendineeski sevgiliye niye yıl dönümü mesajı atayım kız
Evettt, aynı frekansbi de bu engeli bas sonra kaldir, koy, kaldır bana komik geliyor ya...:))
Rahatsız olacağını düşünmüyorum. Beni kendinden korumak için de gitti. Hayatını mahvetmekten korkuyorum ileride demiştineden sizi istemeyen kisileri rahatsız etmek istiyorsunuz ki
Atmamaya karar verdim fakat o benden daha çok tarihlere önem verirdi. Kaç gün olduğuna kadar hesaplardı
Haklısınız engelle kaldır fln ergence. Ben mesela kimseyi engellemem. İsteyen insan heryerden ulaşabilir.Aynen oyle, ergenvari tavirlar bunlar. Hayir yani bundaki amac ne?
Haklısınız engelle kaldır fln ergence. Ben mesela kimseyi engellemem. İsteyen insan heryerden ulaşabilir.
Hmm ordan öyle mi görünüyor. Bana benden neden ayrıldığı hakkında fikir verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Takıntılı birine benziyorsun, adam da muhtemelen bu yüzden ayrılmıştır.... istersen at mesaj zaten bloke edilmissindir çoktan..
Rahatsız olacağını düşünmüyorum. Beni kendinden korumak için de gitti. Hayatını mahvetmekten korkuyorum ileride demişti
Teşekkürünü kabul ediyorum, fikir vermem gerekiyordu zira sen daha ayırdında değilsin neler olduğunun..Hmm ordan öyle mi görünüyor. Bana benden neden ayrıldığı hakkında fikir verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?