Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yildir aklima düsüyo demisisnDuygusal acligim yok simdiye kadar
Hic aklima gelmiyordu aklima geldi ve karsimda gordum
Ya ne kadar olumsuz insanlar var. sadece bir sene sonra ilk defa bir haftadir aklimdaydi ne yapiyor acaba diye dusundum ve karsima cikti buda beni cok etkiledi uzuldum kendimi kotu hissettim. Ve hala uzgunum buraya yazarak belki yardimci olursunuz bi bildiginiz vardir dedim ama hata etmisim.
hah ağzını öpeyim be,içimden geçenleri yazmışsın.Arkadasim eski sevgilini gorunce buyuk ihtimal eski anilar aklına geldi o yuzden agladin...yoksa adami sevseydin zaten bırakmazdın...eşinle bi sorunun yok degil mi ...gerek cinsel gerek duygusal veya başka bi sebepten dolayı eksiklik de yaşıyo olabilirsin...eger öyle bi sorunun varsa da böyle hissediyosan onu da yaz ona göre yorum yapalım ...cünkü herşey super ise eksik bisey yok ise o kadar aglamaman lazım...
Ayrıca seçimine bayıldım..onceki sevgilinin bi suru olumsuz ozelligi vardı..eşinle evlenirken sadece paraya baktiginida dusunmuyorum...emin ol burda seni eleştiren onca hatunun karşısına senin eşin gibi biri cıksa cogu duygu falan dinlemeden sırf para icin bile evlenir..evlenemedikleri icin bok atmaya calışıyolar..kadın milleti iste anca kendi cinsini yaralayıp egolarını tatmin ederler...
ben de konu sahibine diyorum ki,psikoloğa gidin.
yani şu an bence de psikolojisi iyi olmayan biri var karşımızda ve derdini paylaşmış,belli ki cidden iyi bir durumda değil. ne yapalım hep beraber recm mi edelim? buraya dertlerini paylaşan kadınların çoğuna bu tavır sergileniyor ben de bundan bıktım.