• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi unutamamak (evli)

ıyı ıcın kalmasın kocanı bosa onunla evlen
yazık zaten kocana

çok sevmek evlilikte yeterli değil sanırım.
aşık olmak, heyecan duymak daha cazip geliyor insanlara. esas istenen şey bu.

o yüzden zaten aldatan insanlar bile eşimi çok seviyorum ama ... şeklinde cümleler kuruyor.
sevgi, şefkat, değer vermek iyi hoş da kalbini çarptıran başka bir insan varsa bu "seviyorum"ların hiçbir önemi yok.

annemizi, babamızı da çok seviyoruz. sizdeki sevgi de o hesap.
aşk lazım, tutku, şehvet, heyecan lazım ki gözler başka birine kaymasın.
ancak çoğu evlilikte bunlar yok zaten. alışkanlıklarla evlilikler sürüyor.

siz de biraz ağlar geçersiniz bence. kavuşma şansı yoksa yapacak bir şey kalmamış demektir.
elinizdekine sarılmaya bakın.

Azıcık olumlu olsanız, adam akıllı fikir verseniz. Belki de bir yanlışa neden olacak cümleler kuruyorsunuz

Konu sahibi arkadaşım bence unutamama durumun yok. Sadece hatıralar depreşmiş
İçinden kötü şeyler geçirme. Olabilcek gibi olsaydı zaten o kişiyle olurdun

Kusura bakma uyduruk erotik seks hikayeleri gibi çok derme çatma bir hikaye olmuş.
İnandırıcılığı pek yok.

Ama Diyelim ki gerçek.

Diğerini kalbinle seviyorsun eşini mantığınla seviyorsun. Mantığın ağır basmış evlenmişsin çünkü hırslı tepelerde olma isteği olan bi insansın.
Eskiyi unut hayatına devam et yoksa elindekinden de olacaksın.

Vay arkadaş insanlar üzmeye eleştirmeye ne kadar meraklı öyle.Yorum yaparken daha yapıcı olunsa keşke..Konu sahibinin eski sevgilisi ilgisiz sorumluluk sahibi olmayan birisiymiş o da mantığını kullanarak öbürünü tercih etmiş.Bence olması gerekende bu. Bi erkek başta nasılsa öyle devam eder.ilgisizlik sorumsuzluk öyle kolay kolay aşılacak sorunlar değil.
Bu arada eski sevgilini görürkenki hissettiğin duygu uzun zamandır görmediğin için oluşan bir histen başka bişey değil.Sakın bunun üzerine düşünüp kafa yorma niye ağladım noluyor diye.Çünkü konunun üstüne gidersen saçma düşünceler seni esir alır.Sonra (öyle bir durum ortada yokken) vay efendim demek ben onu unutamamışım der eşine karşı da haksızlık yapmış olursun.

Son düzenleme:
evlenmişsin artık..
o exleri kafandan sil...
mutlu bir evliliği bozmaya izin vermemelisin..
senin hatan: evliyken. eski sevgilini düşünmek

Ya ne kadar olumsuz insanlar var. sadece bir sene sonra ilk defa bir haftadir aklimdaydi ne yapiyor acaba diye dusundum ve karsima cikti buda beni cok etkiledi uzuldum kendimi kotu hissettim. Ve hala uzgunum buraya yazarak belki yardimci olursunuz bi bildiginiz vardir dedim ama hata etmisim.

Arkadasim eski sevgilini gorunce buyuk ihtimal eski anilar aklına geldi o yuzden agladin...yoksa adami sevseydin zaten bırakmazdın...eşinle bi sorunun yok degil mi ...gerek cinsel gerek duygusal veya başka bi sebepten dolayı eksiklik de yaşıyo olabilirsin...eger öyle bi sorunun varsa da böyle hissediyosan onu da yaz ona göre yorum yapalım ...cünkü herşey super ise eksik bisey yok ise o kadar aglamaman lazım...

Ayrıca seçimine bayıldım..onceki sevgilinin bi suru olumsuz ozelligi vardı..eşinle evlenirken sadece paraya baktiginida dusunmuyorum...emin ol burda seni eleştiren onca hatunun karşısına senin eşin gibi biri cıksa cogu duygu falan dinlemeden sırf para icin bile evlenir..evlenemedikleri icin bok atmaya calışıyolar..kadın milleti iste anca kendi cinsini yaralayıp egolarını tatmin ederler...

Arkadasim eski sevgilini gorunce buyuk ihtimal eski anilar aklına geldi o yuzden agladin...yoksa adami sevseydin zaten bırakmazdın...eşinle bi sorunun yok degil mi ...gerek cinsel gerek duygusal veya başka bi sebepten dolayı eksiklik de yaşıyo olabilirsin...eger öyle bi sorunun varsa da böyle hissediyosan onu da yaz ona göre yorum yapalım ...cünkü herşey super ise eksik bisey yok ise o kadar aglamaman lazım...

Ayrıca seçimine bayıldım..onceki sevgilinin bi suru olumsuz ozelligi vardı..eşinle evlenirken sadece paraya baktiginida dusunmuyorum...emin ol burda seni eleştiren onca hatunun karşısına senin eşin gibi biri cıksa cogu duygu falan dinlemeden sırf para icin bile evlenir..evlenemedikleri icin bok atmaya calışıyolar..kadın milleti iste anca kendi cinsini yaralayıp egolarını tatmin ederler...
hah ağzını öpeyim be,içimden geçenleri yazmışsın.
+1
zaten en çok hemcinslerimiz yaralıyor bizi,şaşırmıyorum artık.

valla Sunflo Sunflo bence de sen doğru bir seçim yapmışsın.sakın eşini bırakma,aranızda sorunlar varsa da onları halletmeye bak.bazen insan duygusal boşluğa düşebiliyor,biraz ağlar unutursun.iyi ki dersin

sevgilinleyken başka birisi dikkatini çekmiş. tamam hadi olabilir diyorum ama o defteri kapatmadan başka defter açtığn için bunun sıkıntısını yaşıyorsun. artık önüne bak. olan olmuş

Eşini sevmiyorsun. Evlenirken mantık evliliği yapmışsın. Eşinin seni sevmesini seviyorsun belki rahat hayatını maddi açıdan skntın olmamasını seviyorsun ama eşin kadar asla sevmiyorsun bu çok net. Yoksa eskiden yaşanmış bir ilişki için bu kadar kafanı meşgul etmezdin. İçindekileri tamamen bitirmeden evlenmişsin. Bu çok büyük bir hata. Tamam belki bir yerde aniden gördün içinde bi tuhaflık oldu diyelim ama eve ağlaya ağlaya gelmek ne demek? Zamanında onunla evlenmediğin için şuan acı çekiyorsun. Kusura bakma da eşine acıdım.

ben de konu sahibine diyorum ki,psikoloğa gidin.
yani şu an bence de psikolojisi iyi olmayan biri var karşımızda ve derdini paylaşmış,belli ki cidden iyi bir durumda değil. ne yapalım hep beraber recm mi edelim? buraya dertlerini paylaşan kadınların çoğuna bu tavır sergileniyor ben de bundan bıktım.

Katılıyorum..Çokca,bolca..

Aşk ı itip parayı seçmişsin.Geçmiş ola....
Bir psikoloğa git.onu kafandan atmaya çalış.
ve eşine sımsıkı sarıl...Onun hiç suçu yokö

ne parası kızlar siz bali yapmayın hanginiz işi olmayan bi adamla evli kalırsınız. olaya mantık girdimi sorguladığın şeyler işi askerliği sana sunacağı hayat oluyor.. aşık olduğunuz adamdanda sadece yanınızda sizi sarılması yetecek oluyor ama boş iş nikahtan sonra sana sarılsa nolacak sana bakamadıktan sonra... acı veren ilişki asla unutulmaz.. seneler geçse aşık dahi olsan çünkü o iliklerinin en ince ayrıntsını dahi kırmış parçalamıştır.

gerçekten çok acımasızca bazı yorumlar, aşılabilir sorun aşılabilir sorun, neresi aşılabilir bu sorunların arkadaşlar adam 26 yaşında ne askere gitmiş ne iş var ne başka birşey demiş kız, ilgisiz konuşmuyordu benle demiş, erkekten dolayı sürünen bir ilişkisi varmış kızın, muhtemelen bu sürünmeye daha fazla dayanamamış, yaşı da evlilik yaşına yaklaştığı için daha fazla çabalamayan birini beklemek istememiş ve ayrılmış. sonrasında da mantıklı ve hoş gelen bir adamı tercih etmiş evlilik için. bunu herhangi bir kadın yapabilir, bu gaflete evlilik yaşına gelmiş kariyerli biri kolaylıkla düşebilir. burada gerek aile baskısı gerek çevre baskısı da işin içine girer. böyle ayy sen kötüsün tuu sana diyerek konu sahibine de yardım edemezsiniz. bu durumda kim olsa kurtulmak isterdi konu sahibi gibi.

konu sahibine gelince, bence senin tek hatan biraz bekleyip kendini dinlememen olmuş. eskisini unut eğer şuanki kocanı seviyorsan ona odaklan, tamam eskisine çok aşıkmışsın ve severek ayrılıp, mantığınla haraket etmeye çalışmışsın anlıyorum ama son pişmanlık fayda etmez, eskisinden de sana köy kasaba olmayacağının da farkındasın zaten, o yüzden en iyisi unut ve evliliğine bak, inan senin için çabalamayan bir adam hatta kendi için bile çabalamayan bir adamdan ilerde bir kadına hiçbir halt olmuyor.

Seen paranin pesine gitmissin bacim
Kalbini ise hungur hungur agladigin eski sevgilide birakmissin..insallah hata yapipda kocani aldatmassin

Malesef bazi erkekler sonradan gelisiyor, insan piskolojisine göre eski erkek arkadasin sen ayrildikdan sonra hatalarini anlamis. Ne yapsakda gecmis zamani geri alamiyoruz. Buna da bence alin yazisi diyorlar. Eger sen ondan hic ayrilmamis olsaydin onun afedersin öküzlügü devam edecekti ve sen suan sefil bir hayat cekiyor olacaktin. Ne mutlu sana Allah sana seni gercek anlamda seven birini vermis. Özlem diyemiyorum bunun adina, keskeler daha yakisir..

Back
X