- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi samanyolu11
Geçen sene aralıktan beri
toplu ödeme şansı varmı biliyormusun ,
yada kredi çekme durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen sene aralıktan beri
Evlenirse başka borçlari olacak...odeyemiyorum derse napacaksiniz bilmiyorum. Üzüldüm.Var o yüzden yolluyor zaten ama bi süre sonra yollamaz diye korkuyorum
Yani insan kendine bunu niye yapar ki? Daha 25 ay bu karın ağrısını yaşamaya gücünüz var mı? Her ay ödemek mi ödemeyecek mi diye sıkıntıdan kıvranmaya ne gerek vardı? Ben de diğer arkadaşlar gibi birkaç ay ödeyip sonra ödemeyeceğini düşünüyorum. Bankalar güvenmedikleri için kredi vermemişler, siz bankadan zengin misiniz? Miktarı okuyunca gözlerim pörtledi. Allah yardımcınız olsun, inşallah öder.Kızlar dün ödüyecem en geç yarın sabah dedi, mesajlarıma daha cevap vermedine olacak acaba inşallah öder ya
İnsan kardeşine bile borç verirken 40 kere düşünüyor, siz sevgilinize nasıl verdiniz o kadar parayı, nasıl bu kadar gözü kör olur insanın anlamıyorum.Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Valla dün kocama 1000 TL borç verdim .Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Öder mi bilmem ama babamın bir lafı vardır "Birine borç verirken hiç gelmeyeceğini düşünerek ver." Bu kadar parayı ben çekirdek ailem hariç kimseye vermem. Çünkü bir onlardan gelmezse üzülmem.Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Paranız çok galiba. Nişanlım olsa yine de vermezdim o kadar parayı. Biraz fazla olmuş sizinki.Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Arkadaş nasıl eliniz geliyor da bu kadar para vere biliyorsunuz? Kendini size acındırana siz yol verseydiniz önce. Bak ihtiyacı olan farklı, yaşlı bir teyze olur onun ihtiyaçlarını karşılarsın, fiziksel engeli olan birisi olur ona yardım edersin sıkıntısı var çalışamıyor. Adam memur kendini acındırmış para vermişsşniz şimdi ne yapayım diyorsunuz. Önceden sorun bu şeyleri hadi üye değilseniz hiç mi etrafınızda size yol gösterecek arkadaş eş, dost akraba yok kendi başınıza niye böyle işe kalkışıyorsunuzMemurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum