• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle borç verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Geçmiş olsun bacı 🤷🏻‍♀️ keşke senet menet imzalataydın. Ödemezse üstüne soğuk su iç

Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Valla bunun tek çözümü beyfendinin kredi çekip size olan borcunu kapatması. Başka da bir çözümü yok yoksa insafına kalırsınız. Onu da ancak amirlerine şikayet ederim senden şikayetçi olurum rezil ederim çirkefliği ile belki yaparsınız canı istemezse hiç ödemez :(

Avukata verirseniz mahkeme 2 senede sonuçlanır. Banka üzerinden yolladıysanız, açıklama kısmına borç diye yazdıysanız ya da yazışmalarınızda borç aldığını kabullendiyse illa ki alıyorsunuz. Bugün verdiğiniz 50 bin TL 2 sene sonra aynı değerde kalmıyor. Neyse size ders olsun. Bir daha kimseye borç vermezsiniz. Ayrılmışsınız para yüzünden hala iletişim halindesiniz.

Ay ne yaptınız…
Ben de sandım 5bin 10bin falandır 50bin ne yahu.. ölüm kalım meselesi, hastalık vs olmadıkça eş ve aile dışında hiç kimseye bu meblağda para vermemek lazım. Bari onu kefil gösterseydiniz öyle olmuyor muydu? Umarım öder baya üzüldüm durumunuza.

Ben böyle ilişkileri anlamıyorum yani daha çok utanmadan borç isteyecek sonra vermeyecek tipteki adamları nerden buluyorsunuz?

İyi adamlar da var hayatta seçici olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X