- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 30
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
600 tlymiş verdiğinde söyledi zaten utanmadanBana sorarsanız oh olmuş. keşke suratına
sattım yedim, sen benim hakkımı nasıl yediysen derdim. Elimdeki malların hepsi çıkıyo madem bu malıda satmak geldi içimden derdim. Terbiyesiz edepsiz.
Amma velakin annenizin de içine dert olmasın. Büyük meblağ değilse verin ağzı Dursun.
Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Ay verme ya çok kıl oldum. Ve sattım yedim de. Sokağa attıktan sonra pişman oldum gittim buldum çatır çatır harcadım de.600 tlymiş verdiğinde söyledi zaten utanmadan
Hayır bilmiyordum ama o zamanda bir kız meselesi yüzünden aramız bozuktu.Aramız limoniyken sattım demişsiniz o zaman aldatma olayını biliyor muydunuz?
Keşke ya klozete attım sifonu da çektim deseydimBoşverin gitsin keşke wc ye attım deseydiniz
HahaAy verme ya çok kıl oldum. Ve sattım yedim de. Sokağa attıktan sonra pişman oldum gittim buldum çatır çatır harcadım de.
Şöyle bi kendini kazık yemiş gibi hissetsin.
Görgüsüz
Hayır bilmiyordum ama o zamanda bir kız meselesi yüzünden aramız bozuktu.
Ve hatta bu ilişkide ,hediyeyi verende bir b.. benzemiyordu layık olduğu yere yolladım de birdeKeşke ya klozete attım sifonu da çektim deseydim
Zaten pişman oldum keşke böyle birşey yapmasaydım ancak tüm mesele şu uzerimde bir hakkı var mı simdiYani bir kız meselesi var siz yüzüğü satıyorsunuz neden maddi ihtiyaç .. Sevgilinizin yaptığı etik değil kesinlikle ama sizin de satmamanız gerekiyordu. Sonuçta size bunu yapan insanın bir gram hakkı emeği üzerinizde olmamalı. Daha fazla muhattap olmamak için verin parayı yarın öbür gün 600 tl için yol keser belli..
Zaten pişman oldum keşke böyle birşey yapmasaydım ancak tüm mesele şu uzerimde bir hakkı var mı simdi
Muhtemelen şerefsizliğine şerefsizlik katacak. Bende hiç muhattap olmak haber almak para göndermek vs bu tarz işlere girmek istemiyorum kendini bi halt sanacak.Vicdanınız rahat etsin istiyorsanız ihtiyacı olan birine yardım edin. Tekrar sorarsa da seni hatırlatan her şeyi seninle birlikte hayatımdan çıkardım hepsi imha edildi ne bir hatıra ne de hediye kaldı diyin.
Kendisi rezil olduktan sonra sizin canınızı yakmaya ugraşıyor. Ya da şerefsizliğine şerefsizlik katarak yüzüğü başka kızlar üzerinde kullanacak!
Evet doğru söylüyorsun .Şimdi napayimNe olursa olsun Yüzügü satman dogru olmamış,
Baştan iade etmen gerekirdi,
Ne kadar ihtiyaç olsada böyle birine minnet etmeye gerek yok.
Evet hem de yüz göz olmak istemiyorumBence hiç gerek yok.Boş yere para harcama onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?