- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 30
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
Bulaşma falan olacağını zannetmiyorum ayrı sehirde yaşıyoruz zaten .Bende sizin gibi düşünüyorum. Sonuçta ben al demedim hediye etti ve bende onu kaybettim ya da sattım her neyse işte. Annem beddua eder de başıma iş gelir diye korkuyor sanırım . Ana yüreği işte :)Pardon da ne hakkı?? Zorlamı istediniz? Siz mi verdirdiniz? Sanıyorum ki hayır. Hakkı falan yok fetvayı verdim ben. Ha çok bulaşık biri laf eder bela olur falansa o noktaları bilemem ama hakkı yok.
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı misali, boş ver. Ben de üniversitede sevgilimden ayrılınca hediye ettiği altın künye vardı bozdurdum yedimBulaşma falan olacağını zannetmiyorum ayrı sehirde yaşıyoruz zaten .Bende sizin gibi düşünüyorum. Sonuçta ben al demedim hediye etti ve bende onu kaybettim ya da sattım her neyse işte. Annem beddua eder de başıma iş gelir diye korkuyor sanırım . Ana yüreği işte :)
Aynı fikirdeyim, hak konusunda oldukça hassasım, 600 liralık kıytırık bir yüzük konu sahibinin boşa giden zamanı, aldatılma yüzünden yaşadığı acıyı zerre kadar karşılayamaz ( bir de kıza verdiği hediyenin fiyatını söylemiş hanzo) C Can ciger kuzu sarmasi eğer ortada bir borç söz konusu ise, borçlu olan erkek arkadaşınız içiniz rahat olsun. Bir de utanmadan geri istemiş şaka gibi...O da sizi aldatarak hakkınıza girmiş olmuyor mu? Bir insanı kandırmak, zamanını çalmak en büyük hırsızlık bence. Bedeli önemli değil sonuçta siz de ona hediye almışsınızdır, bir hak kalmış gibi gelmedi bana. Ama yine de içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.
Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
boşverin. para vs de vermeyin..Keşke ya klozete attım sifonu da çektim deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?