- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 30
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
Hayır demediKaybettim deyince parasını falan ver dedi mi
Çalmak falan ne alaka anlamadım ki siz arkadaşınıza değerli bir hediye aldiniz diyelim sonra aranız fena şekilde bozuldu sizde o hediyeyi istediniz o da attiğinı söyledi aslinda satti harcadiannem dindar demişsin de annenin dini bilgisi zayıf ister o parayla aynı miktarını ver ister daha fazlasını ver o onun yerine geçmez mesela ben birinden 10 tl çaldım harcadım sonra 10 tl gittim tekrar çantasına koydum böyle iş olmaz gene kul hakkı yemiş oluyom ben anlamıyorum insan inandığı şeyi nasıl bilmez çok cahiliz çok . + o yüzüğün hakkı o adama ait midir onunla ilgili bir fikrim yok
Ay yok ya 600 dedi de ben 600 olmasindan bile şüpheliyimben de 50 60 bin bir sey sandım
Hayır bilmiyordum ama o zamanda bir kız meselesi yüzünden aramız bozuktu.
Aynen hergün şükrediyorum o pislikten kurtuldum diye.Ayrıldığına şükret
İstiyorsan al ver
Yada parasını yolla
Kesinlikle aldatmasa zaten verirdim burda bu başlığı açmazdım .Verme aldatmasına saysın pinti serseri. Hem aldatacak hem de yüzsüz yüzsüz 600 tlnin hesabını yapacak. Karşısına geçer yakarım vermem gerekse bile o parayı. Mevzu para değil normal ayrılsanız tabii ki verin derdim de durum başka.
Arkadaşlar yüzüğü 250 tlye almis bu arada. Kuyumcu arkadaşına sordum hem yalancı hem adî.
Zaten emin olmadığım için arkadaşına sordum :)"Oldu canım üzerine fındık, fıstık, çikolata sosu da arzu eder miydin?" de. Hadsizin, edepsizin, yüzsüzün önde gidenine bak sen hele.
E yani seni aldatan adamın bu konuda dürüst olması tuhaf olurdu. Yalnız sen satmışsın yüzüğü, satarken aşağı yukarı fiyatını kestirebilmen lazımdı anlayamadın mı?
pislik birde senden para kopartmaya mı bakacaktı acabaArkadaşlar yüzüğü 250 tlye almis bu arada. Kuyumcu arkadaşına sordum hem yalancı hem adî.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?