- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
250 tlSiz yüzüğü kaça sattınız.
Bence hiç gerek yok.Boş yere para harcama onun için.
Haha sesli güldüm vallahiPfff mal! 600 tl lik yüzükle evlenme teklif etmiş bi de geri istio. Bozdurmaya gittim abla bunu sana veren demirden kendi mi bükmüş dediler bi de senin yüzünden rezil oldum deseydin..
600 tlymiş verdiğinde söyledi zaten utanmadan
Yani tam emin olamamakla birlikte 600 tl diye biliyorum mesele şu zaten sormuşluk yapıp parasini arkadaşa iade etmemHem sorup parasini ogreneyim diyorsunuz hem de verirken söylemişti diyorsunuz , anlayamadım.
Yani tam emin olamamakla birlikte 600 tl diye biliyorum mesele şu zaten sormuşluk yapıp parasini arkadaşa iade etmem
Bence hakkı yok ne münasebet .Mesela şöyle düşünün ;nişan bozan erkek taraf ise altınlar kızda kalır .Kız tarafı ayrılmak isterse kurusu kurusuna yapılanı geri iade eder .Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Aynen öyle bende kıllandım. Vay be yüzüğü de sahte kendi gibiYalan bence. Nisna yuzugu, alyans isciligi olmayan satarken degeri dusmeyen altin tipi. Eee altin fiyatlari da yukseldi. 600tllik yuzuk 25ye inmez yani olsa olsa 500e satarsin. Herif seni kandirmaya devam ediyor
Hediye edilen yüzüğü istemekAldığı yüzüğü geri istemek mi, yoksa o yüzüğü satıp parasını yemek mi?
Hangisi daha çirkin karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?