- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.578
- 798
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
Aranız bozukken gidip yüzüğü satmanız çok berbat bir hareket, utanç verici.Hayır bilmiyordum ama o zamanda bir kız meselesi yüzünden aramız bozuktu.
Ben zaten doğru bişi yaptım demiyorum ama o zaman da bir kız yüzünden aramız bayağı bozuktu . geri dönüşü olacağını düşünmüyordum .kaldi ki sonrasinda aldattı zaten.Aranız bozukken gidip yüzüğü satmanız çok berbat bir hareket, utanç verici.
Suratına fırlatacaktınız yüzüğü, neyse.Ben zaten doğru bişi yaptım demiyorum ama o zaman da bir kız yüzünden aramız bayağı bozuktu . geri dönüşü olacağını düşünmüyordum .kaldi ki sonrasinda aldattı zaten.
Adamın kafasına tüfek mi dayadınız da aldı yüzüğü? Hayır hediye, verirken de görgüsüz gibi fiyatını söylemiş size. Bu bile ayrılık sebebi.
Neyin vicdanı? Paşa paşa ister satar yersiniz, ister atarsınız, ister başkasına hediye edersiniz o sizin keyfinize kalmış hak, hukuk işleri olmaz. Birde utanmadan istiyormuş yüzsüze bakın.
Hatta ben olsam deli gibi harcar gözüne soka soka bana sorduğunda sattım parasını da şu an olduğu gibi yiyorum görgüsüz derdim.
Vicdanım mı?
5 yıldızlı deluxe otelin suiti gibi rahat olur.
Aynen öyleBoşver senin hakkin ne olacak. Aldattığına saysin pislik adam
Şöyle bir durum var iç rahatlatmak için değil bir daha hiç bir şekilde muhattap olmamak icin istemiyorum açıkçası. Olayın üzerinden 2 hafta geçti tekrar o pislikle yüz göz olmak istemiyorum. Parasında pulunda değilim veririm gerekirse bir daha bu lafı duyarsam kesin vercem . boklu yüzüğüne kalmadım tabiki :)Bu konuyu "amaan boş ver, zaten aldatmış ona saysın" diye içinizi rahatlatalım diye açmışsınız bence. Gerçekten para vermeyi düşündüğünüzü sanmıyorum.
Ayrılırken hediyelerin iade edilmesini saçma buluyorum. Güzel duygularla alınıp verilmiş şeyler ayrılırken sahibinde kalmadı. Sahibi de ister kullanmaya devam eder isterse atar.
Ama adam size evlenme teklifi etmiş o yüzükle. Bence ayrılırken geri vermeliydiniz. Teklif yüzüğü normal bir hediye değil çünkü. Kaldı ki siz aldatma olmadan önce, sadece aranız bozuk diye satmışsınız. Yüzüğü görmek istemediğinizden falan değil sırf parası için. Çok büyük ayıp. O yüzden şimdi parasını vereceğinizi hiç sanmıyorum
Haklısınız satmak iyi bir davraniş değil ama oldu bi kere
Boyle bir sey yapmaniz cok yanlis. Ayrilsaniz da , aldatsa da bu tip adamlarin esyalarina tenezzul etmeyin. Kaca sattiysaniz ayni miktari para olarak gonderin.
Hediye açısından bakacak olursak sonuçta bana ait artık istediğimi yaparım ama keske satmayıp yüzüne fırlatsa ya da atsaydım daha güzel olurduKesinlikle yaptığınız yanlış ! Hediye istemek ayıp da, sizin hediyeyi satıp yemeniz normal mi ?
Kaybettim deyince parasını falan ver dedi miMerhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Onun istemesi ne kadar olmamışsa sizin kaybettim demenizde o kadar olmamış. Bozdurduğunuz parayı bilmiyormusunuz iade edin. Annenize katılıyorum.Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?