- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
Durumun müsaitse yenisini al ve gönder.Evet doğru söylüyorsun .Şimdi napayim
Yani tam emin olamamakla birlikte 600 tl diye biliyorum mesele şu zaten sormuşluk yapıp parasini arkadaşa iade etmem
250 tlye sattimKaça sattınız ?
Hak oldugunu düşünüyorsanız 600 tl yi vereceksiniz. Öyle planlı iş yapmaya gerek yok. Yok sorayım sonra vereyim parasını demeniz , belki hayır verme demesini bekler gibisiniz sanki.
Yok hak değil diyorsanız sizin bileceginiz iş.
Asla iletişime geçme gibi bir niyetim yok zaten öyle bir niyetim olsa sebep o kadar çok ki . annem vermem gerektiğini söyledi.ben o taraflı değilim şuanda sağlıklı düşünemiyor olabilirim diye burdaki arkadaşlara sordum.Anladigim kadari ile artik tekrar istemiyor yüzügü. Konu kapanmis.
Siz bu olayi onun ile tekrar iletisime gecmek icin kullaniyorsunuz gibime geliyor.
Artik olan olmus. Madem dindarligi su bu diyorsunuz tövbe edin olsun bitsin. Kesinlikle tekrar iletisime gecmeyin. Sizi aldatmis. Gercekten degmez.
Aynen zaten bu pislikten kurtulduğum için bir sadaka vermem gerekiyordu .Attim gitti demissin iste, kapat konuyu bitsin gitsin, kaca sattiysan o parayi da ihtiyaci olan birisine sadaka olarak ver.
Aynen öyle teşekkürlerZaten attim demissiniz.
Aldattığına saysin, 6binlik birsey degil neticede...
Cok ustelerse gel ara bulursan alirsin ben attığım seyi cikip arayamam artik diyin.
Bende sizin gibi düşünüyorum.Arada nikah olsaydi bi de ustune tazminat alirdiniz
Ne parayi geri vermesi Allah askina
Yaptiklarina saysin
Asla iletişime geçme gibi bir niyetim yok zaten öyle bir niyetim olsa sebep o kadar çok ki . annem vermem gerektiğini söyledi.ben o taraflı değilim şuanda sağlıklı düşünemiyor olabilirim diye burdaki arkadaşlara sordum.
Aynen versem bile yüzük olarak vermem zaten . Para olarak veririm kaldı ki burdaki bayanların dediği mantıklı insanlar aldatma yüzünden tazminat bile aliyor en iyisi hiç bulaşmamak bu işlere.Bu konuda mantığımla duygularım çatıştı resmen
Mantığım diyor ki vermeli,üzerinde zerre hakkı kalmasın,duygularımsa"Yaa tabi,alsın bir yüzüğü,40 kıza gezdirip taksın,gezsin tozsun,ver yüzüğümü haydi başka bir kıza"
Nişan yüzüğü olmasa bile,yüzük birşeylerin ciddileştiğinin göstergesi.
Kız zamanını kaybediyor,peki onun telafisi nasıl olacak?
Belki 25ti 26 oldu,belki başka ciddi düşünenlere dönüp bakmadı.
Bir yüzük parası kadar bile kaybı olmadıktan sonra çiçekten çiçeğe,oh mis.
Sanırım yemem parayı fakat ona da yar etmem,gider bir çocuğa okul kıyafeti alırım...
Beyaz altindi yani öyle çok pahalı bişi değil :))Altın yükseldi ya ondan istemistir .600 e aldiysa 1 sene olduysa 1500 filan olmuştur o yüzuk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?