Merhaba Hoşgeldin
Sana en büyük yardımcı olacak şey buradaki diyet günlüklerini okuyup insanların çabalarını gördükten sonra ben de yapabilirim hissini oluşturmandır .O yüzden bence ne zaman motivasyonunu güvenini kaybetsen sık sık bu foruma uğra .Bende geçen seneye kadar 22 kilo vermiştim ve bunun 15 ini geri aldım ve inanır mısın bunu tekrar yapabileceğime dair inancımı kaybetmiştim .Çünkü o dönem benim için gerçekten uzun bir süreçti ve o kiloları verirken ne yaptıysam yine aynısı yaptım buraya gelip insanların azimlerini gördüm ve bende tekrar başladım .Bu hafta 5.haftam inan gözümde o kadar büyütmüştüm ki ama hiç öyle değilmiş .Sabah başlayıp akşam bırakabileceğin bir şey yok burda .Sen elindenn geleni yap gerisi gelir .Umarım azmin ve inancını kaybetmez en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın . :)
Maalesef öyle. Doğum , evlilik veya sağlık sorunları derken her kadının hayatının bir döneminde yaşadığı bir sorun. Ben bildim bileli uğraşır dururum. Bir dönem kontrol altına almıştım ama 2. Doğumdan sonra film koptu bende. Daha da düzelmediher kadında aynı problem kilooooo:):)
Bende kilolarımdan dolayı kendime güvenimi yitirdim halbukii çok neşeliyim eşimi seviyorum bebek istiyoruz bir yandan atanma derdiyle uğraşıyorum ama çevremdeki bazı kişiler ve özellikle geçende bende eltimin bir bakışını yakaladım ki resmen beni küçümseyen bir bakış beni çılgına çevirdi eşim bile bana yardımcı olmak için uğraşırken ama şakayla karışık eşimde artık kilolarımdan bıktı farkındayım yakar birbirimize burda destek olalım bence sen heralde çalışıyorsuın ben atanamadığım için de güvensizim...
kızlar yeni bi sayfa yeni bi hayat bende varım diyorum
91 le başladım dün sabah 87 yi gördüm evet tamda ümidimin bitti sırada aslında çok olmadı doğumla beraber geldi kilolar 100 doğuma girdim en son 91 dim ve hep öyle kaldım ama içimde hep zayıflama hırsım vardı
neyse epey oldu başlayalı önce ekmeği kesmekle sonra yemekleri azltmakla ve ekmeği tamamen kestim yok gitmiyo
kaldı kilolar son 1 haftadır sıkı bi diyetteyim sonuç 4 kilo
sizde kilolarınızı yazsanız
isteyince oluyo cnm bnde burdayım inşallahMaşallah iyi vermişsin. Demek ki yapabiliyormusuz. Ben burdayım kızlar benimle birlikte bu işi bitirmek isteyen herkese buyurun diyorum.birlikten kuvvet doğar.
boşver cnm eltiyi görümceyi kendine güvenin varsa yaparım diyosan yaparsınnnnnnİnşallah atanırım hayırlısıyla ama gerçekten kilolardan kurtulup bir kapak yapmak lazım onlara
haklısınboşver cnm eltiyi görümceyi kendine güvenin varsa yaparım diyosan yaparsınnnnnn
İnşallah atanırım hayırlısıyla ama gerçekten kilolardan kurtulup bir kapak yapmak lazım onlara
merhaba arkadaşım bende şu kilolardan müzdarip biriyim:)çok denedim olmadı başaramadım.Bugün yine karar verdim diyete başladım bakalımMerhaba günlük
Her zaman karar aldım bu defa son dedim ama her zaman bir ama bir neden buldum. Tekrar başa döndüm. Son 2-3 yıldır her sabah diyete başlayıp akşam bitirdim. Her kendimi kaldırdım. Sonuç mu 3 yıldır ince bir kadın olmak varken şu an kendine olan saygısını kaybetmiş mutsuz , güvensiz bir kadın oldum çıktım. En acısı da çevremdeki leri bırak artık kendime verdiğim sözleri tutmaz oldum. Dün eşimin bakışını yakaladım ki beni kahretti. Buna ben sebep oldum.kimse değil.herşeyden önce kendime olan saygımı geri kazanmaklıyım. Bu saat de uyandım ve kafamda hala o düşünceler ve o bakış. Ben kendime ne yaptım böyle diyorum. diyet yapıyorum diyip canım ne istersede yedim. Önce kendimi sonra çevremi kandırdım. Olay bu.
Bunu degistirmek benim elimde .ve yapmayı gerçekten istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?