canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın
gitmiyor bi lokma ye kendini
sıkma[/INDEN
Aynen cnm katılıyorum ben bugün 7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim salam la kahvaltımı yaptım henüz öğle yemeği yiyemedim grip tekrarladı üstelik
hayırlısı
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip mevsimindeyizcanım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın gitmiyor bi lokma ye kendini sıkma
Aynen cnm katılıyorum ben bugün 7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim salam la kahvaltımı yaptım henüz öğle yemeği yiyemedim grip tekrarladı üstelik hayırlısı
Cok cok gecmis olsun canimgünaydın kızlaı bende üşütmüşüm kolumu kıpırtacak halim yok
Cok cok gecmis olsun canim
Bizim ufaklik daha uyumadı biz daha ayaktayiz cok şükür bugun iyi gecti bakalım inşallah yarında boyle geçse Ocak sonuna kadar 60 olmak istiyorum o kadar cok istiyorum ki. Boyle cok mutsuzum şükür saglıgım yerinde ama bu 8. 10 kılo fazla beni benden alıyor. Yesemde mutlu olamıyorum ki o zamanda pişmanlıktan mutsuzum bazen diyorum bu kiloyu kabullen sende boyle kilolu ol yok oda olmuyor ne yapsam mutlu değilim yine en iyi çözüm 2. 3 ay dişimi sıkıp sonra rahatıma bakmak ama sadace söylemesi kolay. off sizler ne yaptınız kızlar iyileşemediniz mı daha kimsenin sesi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?