merhaba arkadaşım bende şu kilolardan müzdarip biriyim:)çok denedim olmadı başaramadım.Bugün yine karar verdim diyete başladım bakalımsen kaç kilosun boyun kaç.ben 162 ve bu sabah tartıda 93,800 kilo gelen biriyim.Anlayacağın durum vahim.Bende çocuk düşünüyorum ve zayıflamam lazım.offf offff.Senle burda diyet arkadaşlığı yapabilirim aslında.İstersen :)[/QUOT
Tabiki isterim. Bütün güzellik ler gibi zorluklar da paylaşılarak azalır.
Boyum 155 kilo 65
En az 10 kilo vermeliyim. Daha önce 16 kilo verdim 6 kilosunu geri aldım.şimdi hepsinden kurtulmaya karar verdim.
Dün akşam yemeği yenmeyecek diye karar aldım. Akşama kadar onu düşündüm. Ya açlıktan
tansiyonum düşerse diye hiç de öyle
olmadı.gayet rahat geçirdim. İlk hafta
alışmak zor olacak biliyorum ama insan
vücudu müthiş bir makina ona da
alışacak.
Yeter ki gerçekten isteyeyim
Bir kere yaptım gene yaparım. Ben güçlü bir insanım.
Aksama yemek yememe fikri benide cezbediyor ama akşamlar uzun benim icin gecelerde uzun oğlumdan dolayı sonra yatarken dayanamaz daha cok yersem diyede korkuyorum açıkcası ama bu aksam denicem inşallah senin gibi iyi bı aksam geciririm
Ben cok kararliyim bakalım ama esım böyle yapınca kızıyor sağlıksız diyor 3 ayda zayiflama 1 yılda zayıfla sonra tekrar almazsın yavas zayıflarsan diyor ama benim o kadar sabrım yok bende sofraya oturmucam kararliyimAçlıktan bende çok korkuyordum akşam eve gidip bir kahve fincanı kadar leblebi yedim. Yemek saati sofraya oturmadım otursam kesin yerdim. Bu akşam da aynen devam
Sende dene denemeden bilemeyiz.
arkadasım hemen hemen ayni seyleri yaşamiSiz bende atanamadim mesela insanın kendine güvenini kaybetmesi cok kotu tabiki kilo verince süper olucak hersey duzelicek diye bisey yok ama iyi bı başlangıç icin gerekli bence. Nacizane fikrim bebekten once zayıflaman ben öyle yapmıştım cok faydasını gördüm tavsiye ederim atanma I'sine gelince benim icin uzak cok uzak ama sen inşallah gonlundekini yasarsınBende kilolarımdan dolayı kendime güvenimi yitirdim halbukii çok neşeliyim eşimi seviyorum bebek istiyoruz bir yandan atanma derdiyle uğraşıyorum ama çevremdeki bazı kişiler ve özellikle geçende bende eltimin bir bakışını yakaladım ki resmen beni küçümseyen bir bakış beni çılgına çevirdi eşim bile bana yardımcı olmak için uğraşırken ama şakayla karışık eşimde artık kilolarımdan bıktı farkındayım yakar birbirimize burda
destek olalım bence sen heralde
çalışıyorsuın ben atanamadığım için de
güvensizim...
Bende nereye yazsam konu ilerlemiyor bakalım bide buraya yazalım:))suan 70 kiloyum 1 haftadır dikkat ediyorum 1 kilo vermisim hedefim 59 6 ay once dogum yaptım dogumdan sonra 80 dim 10 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum dişimi biraz daha sıksam aslında simdi istediğim kilodaydim ama...iki bucuk ay verdim kendime dogum günümde yepyeni biri olmak istiyorum en önemlisi artık eşimde kiyafetlerimin yakismadigini söyledi bu cok zor Allah hepimize kolaylık versin bu arada az yeme teknigi uygulicam ya hep ya hic mantığım var malesef biraz cok yesem battı balık yan gider diyorum ya bakalım sağlığımızı bozmadan zayıflarız inşallah
bende çok istiyorum insanlar 30 40 kio veriiyo ya ben 15 kilo versem yeter ama yok yani olmuyor ,çok şükürbir çok şeye sahibim ama bu kilo olayı beni çok mutsuz ediyorMerhaba günlük
Her zaman karar aldım bu defa son dedim ama her zaman bir ama bir neden buldum. Tekrar başa döndüm. Son 2-3 yıldır her sabah diyete başlayıp akşam bitirdim. Her kendimi kaldırdım. Sonuç mu 3 yıldır ince bir kadın olmak varken şu an kendine olan saygısını kaybetmiş mutsuz , güvensiz bir kadın oldum çıktım. En acısı da çevremdeki leri bırak artık kendime verdiğim sözleri tutmaz oldum. Dün eşimin bakışını yakaladım ki beni kahretti. Buna ben sebep oldum.kimse değil.herşeyden önce kendime olan saygımı geri kazanmaklıyım. Bu saat de uyandım ve kafamda hala o düşünceler ve o bakış. Ben kendime ne yaptım böyle diyorum. diyet yapıyorum diyip canım ne istersede yedim. Önce kendimi sonra çevremi kandırdım. Olay bu.
Bunu degistirmek benim elimde .ve yapmayı gerçekten istiyorum.
aynen öyle önemli olan bebislerin saglıgı ama artık 6 ay olmuş hala öyle söyleyip kandirmayalim kendimizi:)))))arkadas ve destek şart kesinliklebende nereye yazdıysam konu durdu şansıma dedim diyet yaparken bence arkadaş ve destek şart
birbirimize destek olalımmmmmm
bnmde doğum kilolarım duruyo aman
veririz napalım yavrularımız sağlıklı
olsunlarda
ben atandım çok şükür ama yine bu kilolar güvenimi kırıyorBende kilolarımdan dolayı kendime güvenimi yitirdim halbukii çok neşeliyim eşimi seviyorum bebek istiyoruz bir yandan atanma derdiyle uğraşıyorum ama çevremdeki bazı kişiler ve özellikle geçende bende eltimin bir bakışını yakaladım ki resmen beni küçümseyen bir bakış beni çılgına çevirdi eşim bile bana yardımcı olmak için uğraşırken ama şakayla karışık eşimde artık kilolarımdan bıktı farkındayım yakar birbirimize burda destek olalım bence sen heralde çalışıyorsuın ben atanamadığım için de güvensizim...
16o cm 70 kiloyum suan. Benim icin en kötüsü aksama kadar guzel bı gun geçirip yatacak vakit tatlı krizine girip kendimi dolabın icinde bulmakbenimde motivasyona çoook ihtiyacım var sabah başlayıp akşam bırakanlardanım zten gün boyu iş yerinde
abarmıyorum.akşama mahvediiyorum
hergün sil baştan yeniden bu arda kaç
kilosun?
valla bu hareketleri bende yapmak istiyorum ne olrsunuz birbirimize destek olalımda yapalımBugün yapılan spor aktiviteleri
Mekik aleti ile 200 mekik
50 ip atlama
100 yanlara Esneme
100 sopa hareketi
Çizelge yaptım her gün bunlar düzenli olarak yapılacak.
Öğle protein ağırlıklı yemekler yiyip akşam yemek yemeli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?