eski ve yeni ben

Dün akşam yemeği yenmeyecek diye karar aldım. Akşama kadar onu düşündüm. Ya açlıktan tansiyonum düşerse diye hiç de öyle olmadı.gayet rahat geçirdim. İlk hafta alışmak zor olacak biliyorum ama insan vücudu müthiş bir makina ona da alışacak.
Yeter ki gerçekten isteyeyim.
Bir kere yaptım gene yaparım. Ben güçlü bir insanım.

Bende nereye yazsam konu ilerlemiyor bakalım bide buraya yazalım:))suan 70 kiloyum 1 haftadır dikkat ediyorum 1 kilo vermisim hedefim 59 6 ay once dogum yaptım dogumdan sonra 80 dim 10 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum dişimi biraz daha sıksam aslında simdi istediğim kilodaydim ama...iki bucuk ay verdim kendime dogum günümde yepyeni biri olmak istiyorum en önemlisi artık eşimde kiyafetlerimin yakismadigini söyledi bu cok zor Allah hepimize kolaylık versin bu arada az yeme teknigi uygulicam ya hep ya hic mantığım var malesef biraz cok yesem battı balık yan gider diyorum ya bakalım sağlığımızı bozmadan zayıflarız inşallah

Aksama yemek yememe fikri benide cezbediyor ama akşamlar uzun benim icin gecelerde uzun oğlumdan dolayı sonra yatarken dayanamaz daha cok yersem diyede korkuyorum açıkcası ama bu aksam denicem inşallah senin gibi iyi bı aksam geciririm

Açlıktan bende çok korkuyordum akşam eve gidip bir kahve fincanı kadar leblebi yedim. Yemek saati sofraya oturmadım otursam kesin yerdim. Bu akşam da aynen devam
Sende dene denemeden bilemeyiz.

Ben cok
Açlıktan bende çok korkuyordum akşam eve gidip bir kahve fincanı kadar leblebi yedim. Yemek saati sofraya oturmadım otursam kesin yerdim. Bu akşam da aynen devam
Sende dene denemeden bilemeyiz.
Ben cok kararliyim bakalım ama esım böyle yapınca kızıyor sağlıksız diyor 3 ayda zayiflama 1 yılda zayıfla sonra tekrar almazsın yavas zayıflarsan diyor ama benim o kadar sabrım yok bende sofraya oturmucam kararliyim

arkadasım hemen hemen ayni seyleri yaşamiSiz bende atanamadim mesela insanın kendine güvenini kaybetmesi cok kotu tabiki kilo verince süper olucak hersey duzelicek diye bisey yok ama iyi bı başlangıç icin gerekli bence. Nacizane fikrim bebekten once zayıflaman ben öyle yapmıştım cok faydasını gördüm tavsiye ederim atanma I'sine gelince benim icin uzak cok uzak ama sen inşallah gonlundekini yasarsın

Son düzenleme:
kızlar diyetle beraber metobolizmanz da çok önmli bağırsaklar çalışmadan inanın kilo zor gidiyo
ben keten tohumu yiyim bol yoğurt ve arada zeytinyağı napıym cır cırsız olmuyo
bende diyet konusunda kendime yazık diyodum yani akşam yemeğinde çok acmasz oluyom ama anladım aynı fikirdeyiz
ben akşamlar haşlanmış lahana yiyom fena değil

bende nereye yazdıysam konu durdu şansıma dedim diyet yaparken bence arkadaş ve destek şart
birbirimize destek olalımmmmmm
bnmde doğum kilolarım duruyo aman veririz napalım yavrularımız sağlıklı olsunlarda

benimde motivasyona çoook ihtiyacım var sabah başlayıp akşam bırakanlardanım zten gün boyu iş yerinde abarmıyorum.akşama mahvediiyorum hergün sil baştan yeniden bu arda kaç kilosun?

bende çok istiyorum insanlar 30 40 kio veriiyo ya ben 15 kilo versem yeter ama yok yani olmuyor ,çok şükürbir çok şeye sahibim ama bu kilo olayı beni çok mutsuz ediyor

aynen öyle önemli olan bebislerin saglıgı ama artık 6 ay olmuş hala öyle söyleyip kandirmayalim kendimizi:)))))arkadas ve destek şart kesinlikle

bugün güzel başladım ama güne çok abartmadan 1 saate yakında yürüdüm iş çıkışı keşke hergünüm böyle olsa kızlar kilo çok kötü bişey banada yardım edinnnn:)

birde kilom bölgesel kollarım kalın midem karnım basenim fazla hele sırtım yağdan löp löp oldu :)

ben atandım çok şükür ama yine bu kilolar güvenimi kırıyor

benimde motivasyona çoook ihtiyacım var sabah başlayıp akşam bırakanlardanım zten gün boyu iş yerinde
abarmıyorum.akşama mahvediiyorum
hergün sil baştan yeniden bu arda kaç
kilosun?
16o cm 70 kiloyum suan. Benim icin en kötüsü aksama kadar guzel bı gun geçirip yatacak vakit tatlı krizine girip kendimi dolabın icinde bulmak

valla bu hareketleri bende yapmak istiyorum ne olrsunuz birbirimize destek olalımda yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…