Evet kesinlikle kilo vermem şart ve kendime geleceğim bebekde istiyorum onun öncesinde üzerimden ağırlığı atmış olacağım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ben gönlüme güveniyorum ama insanlara güvenemiyorum çoğu insan kendi gibi dünyada yok gibi sanıyor herkes işin vaız verme boyutunda ama yaşayan yaşadıklarının yüzde kaçını anlatabiliyor ki onu yargılamak bizlere mi düştü ama kısa ve öz ALLAH kimseyi kimsenin eline düşürmesin diline hiç..arkadasım hemen hemen ayni seyleri yaşamiSiz bende atanamadim mesela insanın kendine güvenini kaybetmesi cok kotu tabiki kilo verince süper olucak hersey duzelicek diye bisey yok ama iyi bı başlangıç icin gerekli bence. Nacizane fikrim bebekten once zayıflaman ben öyle yapmıştım cok faydasını gördüm tavsiye ederim atanma I'sine gelince benim icin uzak cok uzak ama sen inşallah gonlundekini yasarsın
aynı canım zaten benimde tek sıkıntım tatlı yoksa çok yemekte ekmek dee tüketmiyorum 2 doğum yaptım demiştin değilmi canımyine çok iyisin16o cm 70 kiloyum suan. Benim icin en kötüsü aksama kadar guzel bı gun geçirip yatacak vakit tatlı krizine girip kendimi dolabın icinde bulmak
amin canımmm:)Evet kesinlikle kilo vermem şart ve kendime geleceğim bebekde istiyorum onun öncesinde üzerimden ağırlığı atmış olacağım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ben gönlüme güveniyorum ama insanlara güvenemiyorum çoğu insan kendi gibi dünyada yok gibi sanıyor herkes işin vaız verme boyutunda ama yaşayan yaşadıklarının yüzde kaçını anlatabiliyor ki onu yargılamak bizlere mi düştü ama kısa ve öz ALLAH kimseyi kimsenin eline düşürmesin diline hiç..
ben atandım çok şükür ama yine bu kilolar güvenimi kırıyor
Yok ben 6 ay once yaptım 1 oğlum var 2. Doğursam bilmiyorum nolurum birazda o yüzden cok istiyorum zayıflamayı üst üste kalırsa vermesi daha da zor oluraynı canım zaten benimde tek sıkıntım tatlı yoksa çok yemekte ekmek dee tüketmiyorum 2 doğum yaptım demiştin değilmi
canımyine çok iyisin
Aminn canım ben bide bebek icin tedavi gördüm kilolusun o yüzden olmuyor diyenler vardı duşun psikolojimi artık Rabbim seni de isteklerine kavuştursun hepimizide inşallahEvet kesinlikle kilo vermem şart ve kendime geleceğim bebekde istiyorum onun öncesinde
üzerimden ağırlığı atmış olacağım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ben
gönlüme güveniyorum ama insanlara
güvenemiyorum çoğu insan kendi gibi
dünyada yok gibi sanıyor herkes işin vaız
verme boyutunda ama yaşayan
yaşadıklarının yüzde kaçını anlatabiliyor
ki onu yargılamak bizlere mi düştü ama
kısa ve öz ALLAH kimseyi kimsenin eline
düşürmesin diline hiç..
Bir komşum var kendi 100 kilo var ama inan o bile bana daha fazla kiloluymuşum muamelesi yapıyor 1.67 boyum 82 kiloyum kendime yakın gördüklerim bile azcık mütevazi ve alçakgönüllü olursan daha fazla yermeye çalışıyorlar anlayamıyorum yani herkesten uzak durmak lazım heralde kendi içime dönüp ders çalışacağım evde oturacağım..Aminn canım ben bide bebek icin tedavi gördüm kilolusun o yüzden olmuyor diyenler vardı duşun psikolojimi artık Rabbim seni de isteklerine kavuştursun hepimizide inşallah
cnm eğer ki bebekte istiyosan mutlaka onun düşüncesiyle verebilirsinEvet kesinlikle kilo vermem şart ve kendime geleceğim bebekde istiyorum onun öncesinde üzerimden ağırlığı atmış olacağım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ben gönlüme güveniyorum ama insanlara güvenemiyorum çoğu insan kendi gibi dünyada yok gibi sanıyor herkes işin vaız verme boyutunda ama yaşayan yaşadıklarının yüzde kaçını anlatabiliyor ki onu yargılamak bizlere mi düştü ama kısa ve öz ALLAH kimseyi kimsenin eline düşürmesin diline hiç..
evet hamileliği düşünerek vereceğim inşaallahcnm eğer ki bebekte istiyosan mutlaka onun düşüncesiyle verebilirsin
çünkü bi o kadarda gebelikte alnıyo
canım boyun kilon kaçtıMerhaba kızlar
Yazılanları okudum işin özeti kiloları vermeniz gerek .
Akşamları yemek olayını bitirmeye çalışıyorum.işin en zor kısmı sofra Kurulunca ondan sonra sı baya iyi. AAlışkanlıkları bırakmak baya zor
daha 2.5 ay olmuştu dogum yapali evet kiloluydum ama o zaman emziriyordum ona rağmen herkes her lafı dedi sonrada ay canım olsun veririrsin verirsin diyeBir komşum var kendi 100 kilo var ama inan o bile bana daha fazla kiloluymuşum muamelesi yapıyor 1.67 boyum 82 kiloyum kendime yakın
gördüklerim bile azcık mütevazi ve
alçakgönüllü olursan daha fazla yermeye
çalışıyorlar anlayamıyorum yani
herkesten uzak durmak lazım heralde
kendi içime dönüp ders çalışacağım evde
oturacağım..
Öğlen 12 gibi bir 3 tane meyve yedim ikindi marul yıkadım yedim aksama 5.30 dü biraz salata 2 bardak ayran 3.4 kasik bulgur pilavi yedim dün kaçırmıştım sanırım telafi ettim bugun yediklerimi yazdım ayıp olmasın az yiyince hosuna gidiyor insanın midemdeki bu hafif kazintidan cok zevk alıyorum:)
155 boy 65 kiloyum.[/QUOTE][QUTE="aycaftr, post: 37852506, member: 636224"]canım boyun kilon kaçtı
offf böyle tipler her yerde var inanın bizim iş yerinde de herkes en ufak şeylerde lafı kiloma vurur ilokmanı sayarlar neredeyse birde benim eşimde çocuksu yani bir kot bir kapşonlu hırka giysin kimse bilmez evli barklı olduğunu :)sürekli bunuda yüzüme vururlar insan sinir oluyor ama hırs yok ki kilo verimde kapatım çenelerinidaha 2.5 ay olmuştu dogum yapali evet kiloluydum ama o zaman emziriyordum ona rağmen herkes her lafı dedi sonrada ay canım olsun veririrsin verirsin diye
yalandan teselli ettiler hele bı kuzenim
var düşman basina bakalım oda dogum yaptı bende onu görünce ayni sekilde moralini bozucam azimliyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?