- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Kaj içine sinse maddiyatı sorun yapmazsın ve ben senin şu an için kim olursa olsun henüz evliliğe hazır olmadığını düşünüyorum.Ben onları söylerken aslında onun bir tepki vermesini de bekledim ama hemen tamam diyor . kalbi kırılmasın diye maddiyatı dillendirmiyorum ama artık bir sorun olacağını da düşünüyorum
Asla yermediniz , belki de öyledir. Kimseye hiç bir şekilde güvenim kalmadj ve eski evliliğim de maddiyattan çok çektim. Her şey hep içimde kaldı. Hiç bir aktivitesi olmayan bir çifttik başka sorunlar da eklenince boşanmak kaçınılmaz oldu. Şu an bu ilişkide en büyük sorun onun her şeye tamam demesi.Kaj içine sinse maddiyatı sorun yapmazsın ve ben senin şu an için kim olursa olsun henüz evliliğe hazır olmadığını düşünüyorum.
Bu yazdığımı göz ardı etme hazır değilsin....Sürekli bir tatminsizliğin var bunu seni yermek için söylemiyorum ama anlattığın durumların tam tersi de olsa kafanda sorun yaratacak gibi...Umarım anlatabilmişimdir...
O hiç evlenmemiş ben daha önce evlendim.Daha once evlilik yasadiysa sutten agzi yanmis yogurdu sana ufletip yiyecek..
Bana cimri biri gibi geldi..
Kendi hobisine epey para harciyor ama balayi icin calismamiz lazim esyalari ikiye bolelim falan bunlarida kisitlamaya calismis gibi tasin altina sokacak mi elini bi denesene kucuk bi oyunla o zaman anlarsin niyetini??O hiç evlenmemiş ben daha önce evlendim.
Aslında cimri de diyemiyorum çünkü hobilerine epey para harcıyor.
Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor.
E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
2 ayda seni tanıması mümkün değil,beklentilerini ya da kafana yatmayan şeyleri anlatacağın güzel samimi bir konuşma yap..Sonrasına bakarsın,ne kaybedersin ki içinde bulunduğun şu an ki durumdan çok daha iyi olacağı kesin....Asla yermediniz , belki de öyledir. Kimseye hiç bir şekilde güvenim kalmadj ve eski evliliğim de maddiyattan çok çektim. Her şey hep içimde kaldı. Hiç bir aktivitesi olmayan bir çifttik başka sorunlar da eklenince boşanmak kaçınılmaz oldu. Şu an bu ilişkide en büyük sorun onun her şeye tamam demesi.
Ama kendi hobilerine epey para harciyor konu cok net ortada aslinda..34 yaşına gelmiş borç içinde bir adam...
Eşyaları ikiye böleriz diyor...
Sinemayı evde izleriz diyor...
Dışarıda yemek yeme yok...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
netliği anlayamadım desemAma kendi hobilerine epey para harciyor konu cok net ortada aslinda..
Bana söylediğine göre ailesine de yardımları olmuş zaman zaman .o yüzden bir birikimi olmamış.
Ama nasıl desem benim maddiyatı dert ermediğimi düşünüyor olacak ki artık çok kolay bir şekilde benim ona durumum yetmez diye geçiştirebiliyor. Ben daha önce 4sene aralıksız çalıştım. Şimdi boşandıktan sonra biraz ara vermem gerekti. Yeniden işe başlayacağım inşallah.
Ama dediğiniz gibi madem kendine bile yetemiyorsun bana mı güveneceksin evlenirken ?
evet kendi içimde beni çok çelişkiye düşürdü. Çünkü bana sürekli bir ilgili alakalı olma durumu var .Whatsapp'taki fotografi birakin da yukaridaki tezatliga odaklanin. Dejavu diyorsunuz ama bogulmaya tekrar istekli gibisiniz. Adama kendinizi tam olarak ifade etmiyorsunuz ama adamin cesaretlenip soylediklerinden yakiniyorsunuz.
Tutarli degilsiniz. Bu iliskiyi aslinda istemiyorsunuz. Bu adamla uyumlu da degilsiniz.
Olmaz bu is.
kesinlikle o şu an bunun rahatlığını yaşıyor en basitinden gelinlik örneği. Ben ona öylesine artık gelinlik giyemem dediğimde bana hemen tamam ya zaten öyle şeyler saçma diyor. Ben de bu durumu az evvel kendisine söyledim. Bana ne dese beğenirsiniz? Ben bunları senle yüz yüze detaylı konuşunca zaten olmaz diyecektim e tepkini neden tam da şu an vermiyorsun?İşte bu konu çok önemli.
Siz zaten şu anda çalışmıyor olmanıza rağmen kendinize yetebilen bir kadınsınız.
Bunu fark eden erkek malesef ki "nasılsa bunun bir şeye ihtiyacı yok" diyerek tabiri caizse "ağzı var dili yok" hesabı bir düşünce oluşturuyor kafasında ve nasıl başlarsa da öyle gidiyor ne yazıkki.
Kendine yetebilen, erkek kişisinden gelecek imkanlara ihtiyacı olmayan, her şekilde idareyi bilen biri oluyorsunuz.
Başlangıçta evet bu güzel birşey gibi gelse de, aradan yıllar geçtikte karşı taraf sorumsuz görünüyor bu sefer ki öyle de oluyor.
Diyeceğim tek şey buna müsade etmeyin.
Evet, ailesine yardım etmesi güzel birşey, sorumlu demekki.
Ancak bu evliliğine ve geleceğine yansımayacak şekilde olduğu sürece sorumluluğu gösterir.
Bence çokta sorumluluk sahibi biri diyemeyiz, çünkü gelecek açısından da senin isteklerinin olmaması karşısında postu sermiş vaziyette, bu hoş bir davranış şekli değil bana göre ve yine dediğim gibi iyi düşünün.
Asla sorularınıza ve sorunlarınıza yanıt/çözüm bulmadan bir adım atmayın.
Zaten sizin kendiniz açınızdan kaybedecek birşeyiniz yok, böyle düşünün.
Daha önce ki eşimde yaşadım ben bu durumu. Aynen dediğiniz gibi oldu.Hadi 25-26 yaşlarında olsa maddi durumu kafaya takma diyeceğim de, 34 yaşındaki biri borçlarıyla gelecekse gelmesin yani. Çok güzel de yolunu yapıyor yazdığınızdan anladığım, "Ne istersin-ne istemezsin" hesabına girdiğine göre, evlenseniz "E hani bu yeterdi" diye başınıza çalınacak bazı şeyler.
Hayır yanlış düşünüyorsun . Sonuçta ortak bir yola gireceksiniz ve hayatta birşeyler istemek hiç ayıp değil . Eşin ve eşinin Üzerinde hakkında da var. O Yüzden isteyebilirsin tabi Gücü'nün yeteceği ölçüdeB
Bir şeyleri istiyorum demek bana çok ayıp geliyor hele ki o bunları yapamayacak durumdaysa onu da rencide etmek istemiyorum. Kalp kırmaktan çok korkuyorum
Ama babamın durumunu tam olarak bilmiyor ki. Daha doğrusu hiç bahsetmedim bile ama yaşadığı yeri biliyor sonuçta yani müstakil bir evde oturduğumuzu falan..bu dogru kişi değil , anlattıklarından onu anlıyoruz ,
babanın durumu adamın düşünlerini etkiliyoru bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?