ona cevap yok işte . Ama bir fotoğraf makinası var 8 bin tl değerinde. hani bu tarz şeyler aldım diyorBir de birikim yapamasa Tamsm derim ama borç ne borcu
Daha önce ki eşimde yaşadım ben bu durumu. Aynen dediğiniz gibi oldu.
yok hiç sormadım ama bana dediği şu geçinebileceğim kadar bir para kalıyorİyi düşünün diyebilirim sadece.
Düşünün ki size "Çalışırız" derken daha anladığım kadarıyla borcu orada sırıtmaya devam ediyor.
Ailesine yardım ediyor demişsiniz sanırım bir yorumunuzda, bir diğer yorumunuzda okuduğum "Hobilerine baya harcar" kısmı. Eh, sizle de borcunu kapar yoluna bakar işte. Ne kadarlık bir meblağa borç, onu da söylemiştir kesin?
yok hiç sormadım ama bana dediği şu geçinebileceğim kadar bir para kalıyor
kendimi maddiyatçı hissediyorum resmen..Evlilik konuşmaları yapıldıysa, siz sormadan o borcun miktarını size söyleyebilmeliydi derim yani. En azından ortalama bir şey söylemeli, ödeme planından az buçuk bahsedebilmeliydi. Üstünden bahsedip topu sizin suçluluk duygunuza atmış gibi görünüyor.
Ne gereksiz şeyker ya ...ona cevap yok işte . Ama bir fotoğraf makinası var 8 bin tl değerinde. hani bu tarz şeyler aldım diyor
bir arabası var o kadar onun da kredisini ödüyor galiba bana dediki ev alırken satarım ama alacağım ev maksimum 200 bin tl istanbul da o fyata ev yok dedim e yani diyor yanisi sen de koy mu demek sizce?Ne gereksiz şeyker ya ...
Birikin yapmayı falan düşünmüyor mu
kendimi maddiyatçı hissediyorum resmen..
çok güzel şeyler yazdınız . Allah razı olsunO psikolojiye girmeniz için çok güzel ayarlamış Kajmery bu kadar söyleyeyim.
Yahu değer veren insan bir önce sevdiği kadınla evlenmek, yuva kurmak, birlikte olmak ister. Sen sıkıntı etme ben bize bakarım, geçindiririm yeter ki sen yanımda ol diyeceğine beklerim demek ne saçma.Eleştiriye açık bir insanım :)
Evet şu an bir işim yok ve bunu o da biliyor . Geçen gün ona işe başlamadan evlenemem gibisinden bir şey dedim 30yaşımda ancak evlenirim dedim sen nasıl istersen ben beklerim diyor saçmalığa bakar mısınız ?
E ne denek istiyorsun anlamında söylemiş bence .bir arabası var o kadar onun da kredisini ödüyor galiba bana dediki ev alırken satarım ama alacağım ev maksimum 200 bin tl istanbul da o fyata ev yok dedim e yani diyor yanisi sen de koy mu demek sizce?
hayır aşk diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim.Cimri ve borç batak içindeki bir adamla belki çok sevsem evlenirdim.
Öteki turlu zor.
Aşk var mı ? Seviyor musun ?
heh işte beklediğim cevap buydu aslında ama bunları düşünemiyor mu yoksa sorumluluk mu almak istemiyor anlamadımYahu değer veren insan bir önce sevdiği kadınla evlenmek, yuva kurmak, birlikte olmak ister. Sen sıkıntı etme ben bize bakarım, geçindiririm yeter ki sen yanımda ol diyeceğine beklerim demek ne saçma.
Hoşlantı gelip geçici bşy canım yahayır aşk diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim.
O zaman çok vakit kaybetme gerçek yüzünü gördüğünde hoslanti da kalmaz.hayır aşk diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim.
Cimri diyemiyorum da çünkü bir ayakkabı beğeniyor alıyor hiç sorgulamadan. Ama konu bu tarz şeylere gelince nasıl desem eşitlikçi bir yaklaşımı var.O zaman çok vakit kaybetme gerçek yüzünü gördüğünde hoslanti da kalmaz.
Daha önce yaşamışsiniz da yinede belirteyim cimri erkek cok zor .
Düşünebiliyor canm düşünebiliyor tabi ki. Ama nekadar kısarsam kar deyip davranıyor. Senin gbisini de bulmuş ses etmeyen istemeyen ohhh iyi yere kapak atmş.heh işte beklediğim cevap buydu aslında ama bunları düşünemiyor mu yoksa sorumluluk mu almak istemiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?