Eski yaşadıklarımın şimdiye etkisi..

Daha önce ki eşimde yaşadım ben bu durumu. Aynen dediğiniz gibi oldu.

İyi düşünün diyebilirim sadece.
Düşünün ki size "Çalışırız" derken daha anladığım kadarıyla borcu orada sırıtmaya devam ediyor.
Ailesine yardım ediyor demişsiniz sanırım bir yorumunuzda, bir diğer yorumunuzda okuduğum "Hobilerine baya harcar" kısmı. Eh, sizle de borcunu kapar yoluna bakar işte. Ne kadarlık bir meblağa borç, onu da söylemiştir kesin?

yok hiç sormadım ama bana dediği şu geçinebileceğim kadar bir para kalıyor

yok hiç sormadım ama bana dediği şu geçinebileceğim kadar bir para kalıyor

Evlilik konuşmaları yapıldıysa, siz sormadan o borcun miktarını size söyleyebilmeliydi derim yani. En azından ortalama bir şey söylemeli, ödeme planından az buçuk bahsedebilmeliydi. Üstünden bahsedip topu sizin suçluluk duygunuza atmış gibi görünüyor.

kendimi maddiyatçı hissediyorum resmen..

Ne gereksiz şeyker ya ...

Birikin yapmayı falan düşünmüyor mu
bir arabası var o kadar onun da kredisini ödüyor galiba bana dediki ev alırken satarım ama alacağım ev maksimum 200 bin tl istanbul da o fyata ev yok dedim e yani diyor yanisi sen de koy mu demek sizce?

Yahu değer veren insan bir önce sevdiği kadınla evlenmek, yuva kurmak, birlikte olmak ister. Sen sıkıntı etme ben bize bakarım, geçindiririm yeter ki sen yanımda ol diyeceğine beklerim demek ne saçma.

bir arabası var o kadar onun da kredisini ödüyor galiba bana dediki ev alırken satarım ama alacağım ev maksimum 200 bin tl istanbul da o fyata ev yok dedim e yani diyor yanisi sen de koy mu demek sizce?
E ne denek istiyorsun anlamında söylemiş bence .
Seninde hatan hiçbirşey istemem demek olmuş o da yüz bulmuş en çok bu kadar Yaparım diyor .

Yahu değer veren insan bir önce sevdiği kadınla evlenmek, yuva kurmak, birlikte olmak ister. Sen sıkıntı etme ben bize bakarım, geçindiririm yeter ki sen yanımda ol diyeceğine beklerim demek ne saçma.
heh işte beklediğim cevap buydu aslında ama bunları düşünemiyor mu yoksa sorumluluk mu almak istemiyor anlamadım

Adam tutumlu degil eli acikta degil gibi.. acaba senden once hep para pul isteyenlere mi yedirdi? Onca borcun sebebi ne? O yasa gelmis birinin bi aciklamasi olmasi gerekiyo. Cok farklisiniz ve senden maddi anlamda beklentisi var burdan bile anlasiliyo. Cok farklisiniz zorlama bence.

O zaman çok vakit kaybetme gerçek yüzünü gördüğünde hoslanti da kalmaz.

Daha önce yaşamışsiniz da yinede belirteyim cimri erkek cok zor .
Cimri diyemiyorum da çünkü bir ayakkabı beğeniyor alıyor hiç sorgulamadan. Ama konu bu tarz şeylere gelince nasıl desem eşitlikçi bir yaklaşımı var.
Ailesi hiç bir şey yapmayacağı için benim ailemden de beklentisi yok gibi davranıyor

heh işte beklediğim cevap buydu aslında ama bunları düşünemiyor mu yoksa sorumluluk mu almak istemiyor anlamadım
Düşünebiliyor canm düşünebiliyor tabi ki. Ama nekadar kısarsam kar deyip davranıyor. Senin gbisini de bulmuş ses etmeyen istemeyen ohhh iyi yere kapak atmş.
Bi laf vardr bedava verilen malın pazarlığı olmaz diye.
Ben çoook yıllar sonra okuyunca anladm. Aynı beni anlatıyor.
Hem maddi hem manevi anlamda.
Aman brbrmzi seviyorz ne gerek var skıntı çekmeyelim falan filan derken çok şey beklemedm.
Benm eşim yine yaptı yapılması gerekeni kısmadı etmedi ama şunu farkettim sonraları
Hani benim acaba bilmiyor mu durumu yok bu işlerden anlamıypr mu e yaşamamaş bilemez önünde akıl vereni yok diye düşündğm şeyleri aslında çooook iyi biliyormş eşim.
Kzkardeşi evlenrken söyledklernden anlamştm. Vaay demiştim. Meğer ne çakalca düşnebliyomş diye.
Benim eşim para oldukça harcamayı sever gezmek tozmak almak filan bunlarda sıkıntı yok.
Ama ilk zamanlar ben ihtiyçlarımdan bile kostığım için ona söylemediğim için yeri gelip ailemden isteyp hallettğm içn şimdi böyle yapmaynca çok para harcayan biri oldm. Ki cidden diyorm hiç öyle biri değilm. Temel ihtyçlar olmsna rağmen tutumlu ol tasarrflu ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…