Eski yaşadıklarımın şimdiye etkisi..

Daha çok yeni 2 ay olacak ama baştan böyleyse sonrasını düşünemiyorum..
Bence bitir, neden bilmiyorum ama öyle hissettim. Ben bir zamanlar ailem tarafından biriyle tanıştırıldım, yılbaşı için dışrda bir yer ayarlamış, beni aradı dediki yemek yer miyiz, gitmedim.çok eski tabi bu.

Valla çok iyi düşünün derim. Evlilikte Aşk yerini bırakıp mantığa geçiş yapıyor. Düşünsenize evlenince sizi ayda da olsa bir kere sinemeya götürmüyor yani kadınız sonuçta arada değişiklik bizim de hakkımız. Üstelik dünya kadar borcu varsa evlenince sizede yansıyacak bunaltıcak bebek sahibi olmak istiyorum diyorsunuz valla bebek demek masraf demek elbetteki bereketiyle dünyaya geliyor ama anne baba olarak evladına insan iyi zemin hazırlamak zorunda.

sacmalık değil beklentileriniz farklı o yüzden olmaz. Bir kere o herşeyi sizdende aynı katkida beklıyor. Para yok ortak calışıpta olcak diyor... siz ise erkekten beklıyorsunuz. Üstelik aiz evlenmiş boşanış o bekar bunlarda illerde beşkı sorun olabılır...

bu yasa gelmis cıbılın birini bosver bak millet sürekli blogur olmus her ay bi yere gidiyo 2 ci es arkadasın cok onemli bence aynı standartta tutucak birini bakma hatta tanıstırmak isterlerse yurt dısı olsun de bu saattten sonra voleyi iyi vur yada farklı insanlarla tanısmak icin avrupa turlarına cık sergilere git daha geniz cevren olur

kuzum neler yaşamışsın.öncesi için çok geçmiş olsun.öpüyorum seni çok.bayadır yoktum

Asik adam beklemek istemez...
Ayrica cimri. Tamam 34 yasina da gelse 64 yasina da gelse birseyi olmayabilir. Ev almak hic kolay degil ulkemizde cunku. Onu anlarim da.. herseyi yok ikiye boleriz yok bilmem ne. Bence isin icinde sevgi olmuyor o zaman. Mesela 20 binlik harcamayi ikiye bolceginize..sana dese ki benim yapabilecegim max 12bin oyle yapalim evimizi kuralim yillar icinde aliriz degistirirz esya cok mu onemli desin sizi ikna etsin.. ben iyi elektrik alamadim blmiyorum. Profil fotosu koymuyosa kullanmasin da o hesabi ne gerek var o kadar elit bi kisiyse. Basitlik gormesi lazim sosyal medyayi da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…