Eskişehir tüp bebek

Ya negatif olursa 0,2 görmekten bıktım ben
Canımmmm 0.2 değeri idrarda cıkarmı ki. Lütfen soyleme Boyle yarın git kan ver en azından değerin az da bile belki doktorunun bir fikri olur. Ama sanmıyorum kötü bişey olacagını asla böyle bişey düşünme.

Yaa bana nedense snn pozitif gibi geliyor ya inşallah kuzu

Yaa bana nedense snn pozitif gibi geliyor
Yaaa inşallah kuzum o zaman dile benden ne dilersen az kaldı bakalım insallah olumlu sonuç alırım sen ne zaman gidiceksin doktoruna. Bu arada sen Eskişehir acıbademde oluyorsun dimi tedavi. Doktorun kim bana burdan bi hanımefendi ulastı Eskişehir acıbadem de yaptıracakmış bende senden bahsettim dedim onun doktoruna git o insallah pozitif almak üzere dedim canım

Yok canım benm doktorum Teoman hoca yunusemredeym ben smdi konustukta dedm hocaya pozitf cıktı fln pazartesi gel sen ynede dedi net olsn istiyor sanırım beklicm bende zaten sizin gazınıza geldm ne gzel beklydm

Yok canım benm doktorum Teoman hoca yunusemredeym ben smdi konustukta dedm hocaya pozitf cıktı fln pazartesi gel sen ynede dedi net olsn istiyor sanırım beklicm bende zaten sizin gazınıza geldm ne gzel beklydm
Ahahaha ama doktor pozitif dedi dimi. Yunus Emre Eskisehir demi kızcagıza söyliyim de gitsin baya bir üzgündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…