- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
Kızzz kalk git diyorum sanaYaa yerim seniben de sevndm ama anlamda veremedim gideym diyorm Bi yandanda bekle kızım diyorm bilemiyorum
Yaa yerim seniben de sevndm ama anlamda veremedim gideym diyorm Bi yandanda bekle kızım diyorm bilemiyorum
Kızzz kalk hastaneye git diyorum ,Yaa yerim seniben de sevndm ama anlamda veremedim gideym diyorm Bi yandanda bekle kızım diyorm bilemiyorum
Ya saçmalama herkesn belirti olmuyor diyorum sana umut kaybetmekKızzz kalk hastaneye git diyorum ,hamişsin işteee bende kasık batması falan yok yaaaa iyice umudumu bitiriyorum
Sen hamilesin bu kadar net söylüyorum sanaYa saçmalama herkesn belirti olmuyor diyorum sana umut kaybetmekyok benmde net değil ki
Ya negatif olursaSen hamilesin bu kadar net söylüyorum sana
Sabah gidip kan ver yoksa burda çatlayacağım
Canımmmm 0.2 değeri idrarda cıkarmı ki. Lütfen soyleme Boyle yarın git kan ver en azından değerin az da bile belki doktorunun bir fikri olur. Ama sanmıyorum kötü bişey olacagını asla böyle bişey düşünme.Ya negatif olursa0,2 görmekten bıktım ben
İnsallah olmaz canım pozitif olsun ikimzn kideCanımmmm 0.2 değeri idrarda cıkarmı ki. Lütfen soyleme Boyle yarın git kan ver en azından değerin az da bile belki doktorunun bir fikri olur. Ama sanmıyorum kötü bişey olacagını asla böyle bişey düşünme.
Aminnnnnnnn İnşallah canım inşallahİnsallah olmaz canım pozitif olsun ikimzn kide
İnşallah canım benimAyyyyhamilesin canım tebrik ederim rabbim banada nasip etsin inşallah
Kan testi verince muhakkak yaz burdan haber bekliyorumİnşallah canım benimisteyen herkese
Tmm canım sende yaz bgn nasılsınKan testi verince muhakkak yaz burdan haber bekliyorum
Canım sol kasığımda hareket ederken cok ince bir sızı oluyor bu sabah başladı. Otururken fqlan bişey yok ama. Tabi buna yorumlamak istemiyorum sonra üzülürüm diyeTmm canım sende yaz bgn nasılsın
Yaa bana nedense snn pozitif gibi geliyorCanım sol kasığımda hareket ederken cok ince bir sızı oluyor bu sabah başladı. Otururken fqlan bişey yok ama. Tabi buna yorumlamak istemiyorum sonra üzülürüm diye
Yaa bana nedense snn pozitif gibi geliyorya inşallah kuzu
Yaaa inşallah kuzum o zaman dile benden ne dilersenYaa bana nedense snn pozitif gibi geliyor
Yok canım benm doktorum Teoman hoca yunusemredeym benYaaa inşallah kuzum o zaman dile benden ne dilersenaz kaldı bakalım insallah olumlu sonuç alırım sen ne zaman gidiceksin doktoruna. Bu arada sen Eskişehir acıbademde oluyorsun dimi tedavi. Doktorun kim bana burdan bi hanımefendi ulastı Eskişehir acıbadem de yaptıracakmış bende senden bahsettim dedim onun doktoruna git o insallah pozitif almak üzere dedim canım
AhahahaYok canım benm doktorum Teoman hoca yunusemredeym bensmdi konustukta dedm hocaya pozitf cıktı fln pazartesi gel sen ynede dedi net olsn istiyor sanırım beklicm bende zaten sizin gazınıza geldm ne gzel beklydm
Nolmuş kiAhahahaama doktor pozitif dedi dimi. Yunus Emre Eskisehir demi kızcagıza söyliyim de gitsin baya bir üzgündü
Asılama yapmış olmamış simdi Eskişehir'de tüp bebek yaptıracakmış iyi bi doktor arayısında. Bende dedim en azından senin doktoruna gitsin hiç bilmediği bi sehirde bari tavsiye üzerine bi doktora gitsinNolmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?