Eskişehir tüp bebek

Bzle aynı zamanda olan birisi 3.gün embriysms cuma gtcekmş teste doktor gel demiş bnm 5. Gün ta pazartesiye verdi ya öf
Canım senin kanda cıkar artık varsa. Pazartesi için yüksek değer cıkmaso için bekletiyorlar. Çünkü bugün yapmaya başlarsan as değerle cıkacak ve yükselip yükselmedine bakmak zorunda kalmamak için yani tekrar tekrar test yapmamak için pazartesi istiyorlar. Benimde test tarihin pazartesi yani bna verilen kağıtta 15 subat yazıyor ama doktoruma sordum ben daha erken cıkmazmı diye en erken 13 subatta cıkar ozaman yaptır dedi ki senin 5. Gün embriyosu şimdi yapsan doğru sonuca ulaşırsın

O kdr bekledik neyse sen cumartesi git bakalm insallah güzel haberler benmde belli olmaz sağm solum ikizler burcuyumda
Bide hala ne göğüs ağrısı ne kramp nede adet olcakmışım gibi bi ağrım var hamişler hep adet gibi ağrı cektim adet Olcam sandım ama meğer hamileymişim falan yazıyolar. Bende hic ama hiç bir belirti yok adet günüm 15 i senin var mı bi belirtin. Adet ne zaman senin canım

14ü benimde benim adetim agrısız sancısz geçer hiç böyle olmadı ama bnmde gögslerm hala acıyo ve sag taraf batıyo demiştim ya.. Ama takılma kuzum böyle seylere hiç belirti olmadan pozitifi görende çok

Ay hadi insallah canım benim şu 12 gün bekleme süreci beni çok yordu sanki saatler durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…