- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
Canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim sana da isteyen bütün kullarına nasip etsin 0.98 di canım benim amh Acıbadem nicel Taşdemir dr umAmh düşüklüğün kaçtı senin hangi doktorda tüp bebek yaptırdın canım allahım banada nasip etsinseni tebrik ederim
Pozitif düşün pozitif olsunAy bilemedm kinegatif çıkarsa ben inanmam ama pazartesi negatif çıkarsa inanırım
Bzle aynı zamanda olan birisi 3.gün embriysms cuma gtcekmş teste doktor gel demiş bnm 5. Gün ta pazartesiye verdi ya öfPozitif düşün pozitif olsun
Canım senin kanda cıkar artık varsa. Pazartesi için yüksek değer cıkmaso için bekletiyorlar. Çünkü bugün yapmaya başlarsan as değerle cıkacak ve yükselip yükselmedine bakmak zorunda kalmamak için yani tekrar tekrar test yapmamak için pazartesi istiyorlar. Benimde test tarihin pazartesi yani bna verilen kağıtta 15 subat yazıyor ama doktoruma sordum ben daha erken cıkmazmı diye en erken 13 subatta cıkar ozaman yaptır dedi ki senin 5. Gün embriyosu şimdi yapsan doğru sonuca ulaşırsınBzle aynı zamanda olan birisi 3.gün embriysms cuma gtcekmş teste doktor gel demiş bnm 5. Gün ta pazartesiye verdi ya öf
Canım senin kanda cıkar artık varsa. Pazartesi için yüksek değer cıkmaso için bekletiyorlar. Çünkü bugün yapmaya başlarsan as değerle cıkacak ve yükselip yükselmedine bakmak zorunda kalmamak için yani tekrar tekrar test yapmamak için pazartesi istiyorlar. Benimde test tarihin pazartesi yani bna verilen kağıtta 15 subat yazıyor ama doktoruma sordum ben daha erken cıkmazmı diye en erken 13 subatta cıkar ozaman yaptır dedi ki senin 5. Gün embriyosu şimdi yapsan doğru sonuca ulaşırsın
Sen iyi bekliyorsun
Sabırlı bir insanımSen iyi bekliyorsunben yerinde olsam suan hastanedeydim
Sabırlı bir insanımsabrn sonu selamet beklemeyip napcam ya negatif cıkarsa
O kdr bekledikAma işte ben dayanamıyorum ki elimde değil
O kadar bekledik şu 3 gün sıkıştırıyorO kdr bekledikneyse sen cumartesi git bakalm insallah güzel haberler benmde belli olmaz sağm solum ikizler burcuyumda
Bide hala ne göğüs ağrısı ne kramp nede adet olcakmışım gibi bi ağrım var hamişler hep adet gibi ağrı cektim adet Olcam sandım ama meğer hamileymişim falan yazıyolar. Bende hic ama hiç bir belirti yokO kdr bekledikneyse sen cumartesi git bakalm insallah güzel haberler benmde belli olmaz sağm solum ikizler burcuyumda
14ü benimde benim adetim agrısız sancısz geçer hiç böyle olmadı ama bnmde gögslerm hala acıyo ve sag taraf batıyo demiştim ya.. Ama takılma kuzum böyle seylere hiç belirti olmadan pozitifi görende çokBide hala ne göğüs ağrısı ne kramp nede adet olcakmışım gibi bi ağrım var hamişler hep adet gibi ağrı cektim adet Olcam sandım ama meğer hamileymişim falan yazıyolar. Bende hic ama hiç bir belirti yokadet günüm 15 i senin var mı bi belirtin. Adet ne zaman senin canım
Ay hadi insallah canım benim14ü benimde benim adetim agrısız sancısz geçer hiç böyle olmadı ama bnmde gögslerm hala acıyo ve sag taraf batıyo demiştim ya.. Ama takılma kuzum böyle seylere hiç belirti olmadan pozitifi görende çok
Aynen canım benide son 1 saattir acayip agrım var ya sag kasıgımda anlamadm korkuttuAy hadi insallah canım benimşu 12 gün bekleme süreci beni çok yordu sanki saatler durdu
Doktoruna danış canım Allah korusun kötü bişey olmasınAynen canım benide son 1 saattir acayip agrım var ya sag kasıgımda anlamadm korkuttu
Geçmezse yazarım doktora kuzumDoktoruna danış canım Allah korusun kötü bişey olmasın
Ya hayır demedin nasıl demezsinGeçmezse yazarım doktora kuzumbu arada ben idrar testi yaptım dedim mi sana
Yaa canım benmYa hayır demedin nasıl demezsinpozitif dimi
Ayyy cok sevdindim yemin ederimYaa canım benmsilik çizgi çıktı ama onda genelde pozitif diyorlar yarn sabah yine yapcam bakalm belki koyulaşır
Yaa yerim seniAyyy cok sevdindim yemin ederim2 günde hemen koyulasmaz yarın hemen git kan testi ver bekleme pazartesini canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?