- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Öyle değil ama. Karşılıklı birbirimize bişiler yaptık ve küstük. Sonra başka bişiler olmadı konuşmadık.Canından bezdirmişsiniz demekki,tamamen ölmüşsünüz gibi dayanıyor.
İyi yapmış resmi davranışıyla,bende bir insanı kim olursa olsun hayatımdan çıkardıysam bitmiştir.
Muhakkak o raddeye kadar fazlasıyla sabredip tahammül edilmiştir.
istemiyor demekki,resmide olsa madem konuşacak kadar yakınlık göstermiş bununla yetinin.Öyle değil ama. Karşılıklı birbirimize bişiler yaptık ve küstük. Sonra başka bişiler olmadı konuşmadık.
Üç yıldır konuşmuyormuşsunuz,bayagı bildiğimiz 36 ay. O kadar zamandan sonra ne bekliyordunuz ki,ben hiç barışmazdım heralde kinden düşmanlıktan değil kafa yormazdım,akışına bırakın bişe yapamazsınız zatenEskiden en yakın arkadaşımdı. Çok gururlu biridir bu ara. Kavga ettik, tam 3 yıldır konuşmuyorduk. Kendi bana çok haksızlıklar yaptı, ben ona. Barışma teklif ettim kabul etti. Ama eskisi gibi olamayız dedi. Şu an eskisi gibi değil hakikaten. Çok soğuk davranıyor. Mesafeli. Bambaşka biri sanki. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sizce, yapabileceğim bişeyler. Bu ara bu arkadaş kız. Yani eski sevgili olayı değil. Ama en en yakın arkadaşımdı, en yakın dostum. Fikirleriniz benim için çok değerli.
Git sarıl kanki bir hata yaptım ama seni çok özlüyorum benim gerçek dostum sensin ne olur eskisi gibi bacı kardeş olalım de zamanla eskisi gibi olursunuz. Kız kırıldıysa hemen eskisi gibi olamazsınız zaten biraz zamanEskiden en yakın arkadaşımdı. Çok gururlu biridir bu ara. Kavga ettik, tam 3 yıldır konuşmuyorduk. Kendi bana çok haksızlıklar yaptı, ben ona. Barışma teklif ettim kabul etti. Ama eskisi gibi olamayız dedi. Şu an eskisi gibi değil hakikaten. Çok soğuk davranıyor. Mesafeli. Bambaşka biri sanki. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sizce, yapabileceğim bişeyler. Bu ara bu arkadaş kız. Yani eski sevgili olayı değil. Ama en en yakın arkadaşımdı, en yakın dostum. Fikirleriniz benim için çok değerli.
Benden soğuduğunun farkındayım. Sadece bu konuda birşeyler yapabilir miyim onu merak ediyorum. Yoksa hiç oluru yok ku?Karakteri ile alakalı olmakla birlikte zor... Şahsen ben de 10 yıllık arkadaşım da olsa bana ters gelen birşeyi olduğu zaman soğuyorum. Davranışlar değiştirilebilir ama hisler asla... Normal konuşmama devam etsem de eskisi gibi olamıyorum hiç, tabii yapı meselesi; kimi de birşey yokmuş gibi devam eder.
Siz yine iyi niyetli, pozitif yaklaşmaya çalışın; baktınız değişen birşey yok, siz de yakın arkadaşınıza değil de normal bir arkadaşınıza davrandığınız gibi davranın.
Hiç barışmayabilirdi de. Buna mecbur değildi. Gerçi barışırken eskisi gibi olmaz dedi ama yine de yapabileceğim birşey var mıdır bilmiyorum.Ne yapabilirsiniz ki? O soğuk davranmak istiyor, eskisi gibi olmak istemiyor. Bekleyin eğer istiyorsanız.
Hiç umut yok diyorsunuz yani.Olmaz artık eskisi gibi,sende üsteleme..bitmiş artık herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?