Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

Bakin 9 kasim benimde dogum gunumdu cok ama cok uzuldum

hic uzulmedim diyenlerede diyecek bir sey bulamiyorum

soru isaretleri olusmuyor degil beynimizde AMA
sonucta magdur sizsiniz!

yukarda belirledigim gibi sizde biliyorsunuz
sikayet etmelisiniz ve tasinmalisiniz
yada bir sekilde guvenlik onlemleri alip orda durmalisiniz
korkmadiginizi gostermelisiniz

saldiran insanlara pislik demek neden bazi uyelerin zoruna gitti
saldiran insanlar cahil
pislik degilmi?

kendi basina gelse daha fazla sayardi inan ve okuma bile öyle cvblari ,biri beni bi güzel dövecek bende övgü yagdircam hic bi insan bunu yapmaz cani yanan sensin su an seni senden baska daha iyi kimse anlamaz,, ve cok gecmis olsun ama onlarin yaptigi vahsetide yanlarina birkmani istemem

Canı yanan hakaret etmez hak arar. Oraya geri dönmez. İsterse ayak parmaklarıyla yapmış olsun yine de dönmez ve elinden geleni yapar.

Trakya deyimiyle üj bej çapulcu yüzünden tüm kesimi zan altında bırakmadı gerçi ama oturup hakaret ediyor sadece.

Aileyi ikna etmeye de gerek yok. Darp raporunu al savcılığa git.

İlkşah anlamadığım diğer olayda şuanda forumda konunu okuyan ve yazan herkes şikayetçi olun yada oradan ailen taşınsın diyor...
ve sen her yoruma hayır diyorsun kapalısın önerilerede...
Konuyu ne için açtın peki?Ne dememiz gerekiyor onuda merak ettim açıkçası..

bende hakkini ara dedim ama cani yanan insan hakaret etmez diye birseyde yok bunu deriz ama uygulamayiz

şok oldum (( çok geçmiş olsun siz şikayetçi olmayınca jandarma pat diye bırakıyormu işin ucunu yani polisden farklımı işliyor olay...siz şikayetçi olmuyorsunuz tamam korkunuzu anlıyorum ama bu insanlar tekrar yapmıycaklarmı bu olayı yani bi garantisi varmı birde neresi bu olayın geçtiği yer..ailenizimi sewmiyorlar yada bu tip kutlama vs.bahçede oturma olaylarına karşı olacak kadar hayvan oldukları içinmi olay çıkartıyolar....yaaa hayvan hayvan diyoruzda hayvanlarada hakaret oluyo böylesi insanlara göre

bende hakkini ara dedim ama cani yanan insan hakaret etmez diye birseyde yok bunu deriz ama uygulamayiz

Neyse kişiselleştirmeyelim konumuzu.

Bugün size saldıran yarın da ayşeye saldırır fatmaya saldırır ilkşah. Ne de olsa jandarmadan kelepçesiz cıkıyorlar

cnm senin anlama kapasitende bir sorun var herhalde saldırgan insanları savunan yok orada bir genelleme yapılmasına tepki gösterdik bu konuda yazılan yorumları baştan iyi oku istersen..

darp raporumuz var zaten bende istiyorum dava açmak ama annem korkuyor sadece
45 yaşında ve 45 yıldır o bölgede yaşamış
kalkıp istanbula gelmek onu yıkar yerinden yurdundan olmak istemiyor
bütün sevdikleri orda ben birtek istanbuldayım
1 yıl önce geldim burayada
akrabalara aile dostlarımıza 1-2 km yol mesafeleride olsa hemen hemen hergün gidiyorlar onlara
buraya istanbula gelip kimsesiz yaşamak yıkar yani gerçekten anlatabiliyormuyum
burda istanbulda kimsenin çevresi yok
ama onların orda bir çevresi var
evlerinin yanındaki 30 pislik için bütün akrabalarda aile dostlarından vazgeçemezler
bu yaştan sonra yalnız yaşamak istemezler
orda hadi evi bırakıp 2 km ileriye gidip babaannemin yanına yerleştiler diyelim
e bu insanlar 2 km yol yürüyüp gidemiceklermi ordada zarar veremicekler mi
bu yüzden lütfen kızım şikayetçi olma düşman belirleyip zarar verirler sonra diyor
ve ordanda taşınmak istemiyor
istanbulda tanıdıkları kimse yok yaşlılıklarında
en güzel dönemlerinde tam dost akraba aranan dönemde
ne yapsınlar buraya gelip
onlarıda anlıyorum bir yandanda eşime bana kardeşine baktıkça içim içime sığmıyor savcılığa gitmek istiyorum ama annemi üzemiyorum

Ben senin canin degilim delalsar bu bir
ikincisi kapasitem seni asar nedenmi?
genelleme yapmadigini anladimda ondan!!

İlkşahcım Öncelikle Çok Geçmiş Olsun Canım..

Memleketinizi Çok Merak Ettim..:44:
Açık Açık Yazma, Hemşehrileriniz Olabilir..

Ama Mutlaka Şikayetçi Olman Lazım..
Bugün Sana İse; Yarın Bana..

jandarma aman beni uğraştırmasınlarda ne olursa olsun diyor 5 dakikalık mesafeye 1 saatte geldi olay bittikten sonra düşün
ben konuyu açtım çünkü benim hiç arkadaşım yok moralim bozuk psikolojim bozuk uyku uyuyamıyorum ya ailemden biri ölseydi diyorum
ama annemler dava açıp uzatmak istemedikleri için açamıorum
elimiz kolumuz bağlı
hani dedim belki kkdaki arkadaşlar destek olur moralimi düzeltirler falan filan ama şu an neredeyse intihar edicem yani

peki bi garantisi varmı bu olayların son olduğunun ??? yani ailenizin can güwenliği garantimi insanlara yobaz demişsiniz hakaret etmişsiniz tepki almışsınız (( burda ego tetmin etmek için yeni bir polimik yaratmaya ne gerek var yaaa kadının ailesinin her bir ferdi feci şekilde darbe almış benim ailemin başına gelse ne yapardım bu durumda düşündükçe dehşete düşüyorum bide yaşamış bi insan karşımızdaki psikolojisini anlamaya çalışın lütfen...memlekete laf etmemiş o insan sıfatındaki yaratıklara kelime etmiş olayı kişileştirmeyin ailesinin durumu buna müsait değilse bunuda yargılamayın çaresizlik adını verdiğimiz bi durum var hepimizin başına gelebilir....

eline koluna diline sağlık tatlım sen ve senin gibi genelleme yapmadığımı sadece bize saldıranlara cahil dediğimi anlayan arkadaşlara
ben zaten orda doğdum büyüdüm niye kendi hemşerilerime cahil dieyim ben bize saldıranlara diyorum yok anlamıyor arkdaş canı sıkılmış aksiyon istiyor
beni eşimi öldüresiye dövdüler ve ben onlara ne demeliydim olsun onlarda insan helal olsun mu demeliydim başa gelmeyince bilinmioyr işte

çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm sebep ne olursa olsun kaba kuvvetle sorun çözülmez.ama arkadaşla aynı fikirdeyim,çok haklı.bir de mangal yaptığınızda da tepki gösterdiklerini söylemişsiniz, yapan var yapamayan var bu açıdan da bakmak lazım.ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence birçok şey birikmiş.lütfen bana kızmayın ve davacı olun.tekrar geçmiş olsun.

arkadaşın msjlarında genelleme vardı bu yalnız benim dikkatimi çekmedi birkaç üyede bunu farketti yorum yapmadan önce yazılan cvpları iyi okuda tutarsızlık olmasın yazılarında..

arkadaşın msjlarında genelleme vardı bu yalnız benim dikkatimi çekmedi birkaç üyede bunu farketti yorum yapmadan önce yazılan cvpları iyi okuda tutarsızlık olmasın yazılarında..

hayır tatlım birtek sen böyle düşündün neyse güzelim bak canını sıktıysa bu konu köşedeki X işaretine bas kapat niye sanki seni zorla bağlamışız gibi kavga çıkarmaya çalışıosun BEN EDİRNEDE DOĞDUM BÜYÜDÜM ORALIYIM YÜZLERCE AKRABAM VAR ORDA NİYE ONLARA CAHİL DİYEYİM BİZE SALDIRANLARA DİYORUM HERZAMANDA DERİM anlamıosan cvp yazma lütfen daha çok benm psikolojimi bozma aksiyon arıyorsan kendi kendine bir konu aç tartışma çıkar beni konumu dağıtma

Son düzenleme:
dehşetle okudum yazılanları....gözümün önünde kemal sunalın hanzo tiplemesi gibi insanlar geldi ne yalan söyliyeyim...yaşananlar çok çirkin ama mutlaka karşı tarafın haklı ya da haksız sebepleri vardır diye düşünüyorum...sadece doğum günü kutlamasıyla alakalı olmayabilir...

şikayetçi olmaya korkuyorsa aileniz ve istanbula taşınmakta söz konusu değilse,geriye yapacak tek şey kalıyor;merkeze taşınmak...

aileniz ya çok emek verdikleri evden geçecekler, ya da canlarından...

bu mesajdan sadece evinin etrafındaki kişileri kastettiğini nasıl anladınız?? genelleme değilmi bu sizce??

tamam durum kötü bir durum bunda hepimiz hemfikiriz...sadece ufak bir uyarı yaptık yanlış anlama oldu...çektiniz uzattınız bi yerlere...

arkadaş açıklamasını yaptı düzeltti sadece o kişileri kastettiğini vurguladı sorunu hallettik...uzatıp arkadaşın acısını da daha fazla katlanmasına sebep olmayalım lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…