- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
tamam arkadaşım sen haklısın benim kavga yüzünden psikolojim bozulmuş ağzıma gelen herşeyi o bize saldıranlara söylemek istiyorum seninlede kavga edip daha çok üzülmek istiyorum tamammı lütfen daha fazla uzatıp polemik yaratma
Canı yanan hakaret etmez hak arar. Oraya geri dönmez. İsterse ayak parmaklarıyla yapmış olsun yine de dönmez ve elinden geleni yapar.
Trakya deyimiyle üj bej çapulcu yüzünden tüm kesimi zan altında bırakmadı gerçi ama oturup hakaret ediyor sadece.
Aileyi ikna etmeye de gerek yok. Darp raporunu al savcılığa git.
bende hakkini ara dedim ama cani yanan insan hakaret etmez diye birseyde yok bunu deriz ama uygulamayiz
cnm senin anlama kapasitende bir sorun var herhalde saldırgan insanları savunan yok orada bir genelleme yapılmasına tepki gösterdik bu konuda yazılan yorumları baştan iyi oku istersen..Bakin 9 kasim benimde dogum gunumdu cok ama cok uzuldum
hic uzulmedim diyenlerede diyecek bir sey bulamiyorum
soru isaretleri olusmuyor degil beynimizde AMA
sonucta magdur sizsiniz!
yukarda belirledigim gibi sizde biliyorsunuz
sikayet etmelisiniz ve tasinmalisiniz
yada bir sekilde guvenlik onlemleri alip orda durmalisiniz
korkmadiginizi gostermelisiniz
saldiran insanlara pislik demek neden bazi uyelerin zoruna gitti
saldiran insanlar cahil
pislik degilmi?
şok oldum(( çok geçmiş olsun siz şikayetçi olmayınca jandarma pat diye bırakıyormu işin ucunu yani polisden farklımı işliyor olay...siz şikayetçi olmuyorsunuz tamam korkunuzu anlıyorum ama bu insanlar tekrar yapmıycaklarmı bu olayı yani bi garantisi varmı birde neresi bu olayın geçtiği yer..ailenizimi sewmiyorlar yada bu tip kutlama vs.bahçede oturma olaylarına karşı olacak kadar hayvan oldukları içinmi olay çıkartıyolar....yaaa hayvan hayvan diyoruzda hayvanlarada hakaret oluyo böylesi insanlara göre
Ben senin canin degilim delalsar bu bir
ikincisi kapasitem seni asar nedenmi?
genelleme yapmadigini anladimda ondan!!
yaşadıkların üzücü bir olay öncelikle geçmiş olsun.
kesinlikle tasrif edilecek her ne olursa olsun onaylanacak bir olay değil
fakat bir de şu açıdan bakmanı isterim.
köy yerinde gecenin bir saatinde her ne olursa olsun (hafai fişek patlatmak gibi) doğru olacağını düşünmüyorum. çünkü köy yerinde insanlar erken yatar erken kalkarlar. düşünebiliyormusunuz o korkuyla yataklarından kalktıklarını. hani düğünü olur, nişan olur da köy halkı ses çıkarmaz.
yanlış anlamayın yapıyanları tasrif etmiyorum ama bence sizde haksızlık payı var
Ben senin canin degilim delalsar bu bir
ikincisi kapasitem seni asar nedenmi?
genelleme yapmadigini anladimda ondan!!
arkadaşın msjlarında genelleme vardı bu yalnız benim dikkatimi çekmedi birkaç üyede bunu farketti yorum yapmadan önce yazılan cvpları iyi okuda tutarsızlık olmasın yazılarında..
edirne ipsalaya bağlı yunanistana sınır bir bölge avrupalıyım diye geçiniyorlar doğudaki çoğu kişi yapmaz bunların yaptığını cahil köpekler ama yapacak bişi yok tarlada hayvanlar içinde doğmuşlar hayvanlarla büyümüşler insan sevgisi saygısı yok içlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?