Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

bak sana sadece şunu söyleyeyim ben bi konu açtım ağlayarak yadım her birini eşim sıkıyor yeni ewliyim arkadaşım yok çok bunalıyorum stresten beynimde tümör çıktı çok hastayım falan filan yazıyorum başta iki tane geçmiş olsun nasihat morelim biraz düzeldi...daha sonra yazılan yorumlar şu:amannn seninkisi ewlilik değil esaret böle ewlilikmi olur ben bi dakka bile durmam böle ewlilik yürütmem!!!!!2. saçma salak yorum ise şu kocan sana güwenmiyo seni arkadaşlarınla alışverişlere yollamıyo....hayır diyorum ne alaka güwenmemekle daha 5 aylık ewliyim cewapda şu arkadaşım : tabi yaaaa güwendiği içinmi seni arkadaşalrınla gezöelere yollamıyo şok odum bazen okadar acımasız yorumlar yazıyolarki ama topiklerini ve konularını gezince sırf yorum olsn diye yazıyolar yaaa burda yazdığım yorumlardan ve polimiklerden prim almıyoruz yazmak için saçmalamanında bi anlamı yok....çok sinir oluyorum bazen benim beyin tümörüm kocan güwenmiyo konusuna nasıl geldi anlayamadım yani seni şuan çok iyi anlıyorum elin kolun bağlı bi teseli peşine düşmüşsün insanlar olayı kişleştirmeye yol tutmuşlar...hiiçç takma yaşayan bilir çarelerin çaresiz olduğu bi durumdasın çok geçmiş olsun seni öldürmeyen acı güçlendirir unutma...

katılıyorum aynı fikirdeyiz polemiğe gerek yok çözüm önerisi olan arkadaşlar yazmaya devam etsin

Kızcağız burada ağrısını acısını korkusunu paylaşırken sizin ikide bir olaya müdahale etmeniz çok yanlış.
Biraz derin düşünün.
Empati yapın, aynı şeyleri siz yaşasanız eminim daha ağır konuşurdunuz.

çok haklısın canım kadınlar kulübünde bazı kadınlar gerçekten daha çok insanın psikolojisini bozmak adına yorum yapıyorlar
benim hiç arkadaşım yok istanbulda buraya yazdım moralim düzelsin destek olsun arkadaşlar diye
sağolsunlar oluyorlarda aradan bazıları çıkıo böyle insanı intihara bile sürükler yani
neredeyse diyecekki ara şimdi o sizi dövenlerden özür dile pislik dediğin için şaşkınım
dava açmayacaksan buraya niye konu açtın diyorlar sürekli
ana bölüme gidin bir derdim varın
bakın ne yazmış yöneticiler

''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.''

Son düzenleme:

bugün canınımızmı sıkkın....aaa burdaki bayanlardanda bi posta yemeden bırakmayız sizi...belki sebeb var belki yok....dayak bile yemiş olsanız üzerine yedircek bişey bulur kk bayanları....yazıp rahatlamak istiyorsunuz.....aaaaa ne haddinize önce kk kadınlarının bazılarını rahatlatmak zorundasınız.......................................................................................................................................cahillere,pisliklere,yobazlara karşı ilgisi olan bayanlar var sanırım bu kelimeleri kullandığın için topa tutuldun arkadaş......benimde hayvanlara karşı ilgim var bir köpeğim var çok tatlı lütfen bu yaratıklar için hayvan deme olurmu :)))

öncelikle çok geçmişolsun
ama anlamadığım bi nokta var
babnız orayı nası seviyor hala..
kusura bakmayın ama ama orda ölseniz asıl sorumlu aileniz
ne demek orda büyüdüm..her karesinde babamı n emeği var..
şu yaşananlara değermi bunlar allah aşkına....
kendi ağzınızla diyosunuz şikayet edilmez onlar öldürü bizi diye..
hangi mantıkla orda duruyosun..
bu davranışla sizde onlar kadar cahilce davranıyosunuz..
yapmanız gerken en mantıklı şey oradan taşınmak...
ailenizden birinin ölmesinim bekliyosunuz bunun için yada bi kaçtanesini..
sanki taşınsanız bidaha hiç gidemeyecekmisiniz oraya..
gezmeye ziyarete gidersiniz yine arada...
ama sizinde dediğiniz gibi orada yaşanmaz..aileniz orada kaldığı sürece hiçbir doktor da fayda etmez size

Son düzenleme:
:85:

konunuzu yorumlarınızla birlikte okudum
gerçekten üstesinden gelinmesi çok zor bir psikoloji
üstesinden gelinmesi çok zor bir durum demeyi çok isterdim lakin oraya olan bağı çok net ifade etmişsiniz
Allah bir çare bir kapı açar inşAllah . . .

sadece üst kat komşusundan sebep binbir zorluklarla evini satmak zorunda kalmış biri olarak size Allahtan acil çare diliyorum . . .
unutmadan : nice kerîh görüp hoşlanmadığınız şeyler vardır ki
, onlar sizin için hayırdır. Nice sevdiğiniz şeyler de var ki onlar sizin için şerdir. . . bunu da kendinize sık sık hatırlatırsanız belki ruhunuz hafifler . . .

öncelikle çok büyük geçmiş olsun
açıkcası anlatım tarzınız benimde hoşuma gitmedi
hayvanlar içinde yetişmişler insan sevgisinden ne anlarlar falan çok hoş yakıştırmalar olmamış yanlış yerlere çekilmesi normal
şikayet etmicez diyorsunuz ama bugün size yarın bize hepimizin başına gelebilecek olaylar ve siz şikayet etmedikçe onlar dahada azıcak bana göre

peki ilkşahcım sen o evde büyümüşsün sürekli böyle sizi saldırıp darp ediyolarmıydı senelerdir ?
düzelteyim yani ne zamandır böyle şiddet var?

Son düzenleme:
peki ilkşahcım sen o evde büyümüşsün sürekli böyle sizi saldırıp darp ediyolarmıydı senelerdir ?
düzelteyim yani ne zamandır böyle şiddet var?

sürekli problem çıkarıyorlardı ama fiziki müdahale olmamıştı hiç
daha önce atları bizim bahçe tellerini ezip fidanları kırmışlardı
ve at insanmı anlasın sen takibini yap dediğimizde sizinde bahçeniz çok kıymetli nolmuş yani diyerek sopalarla kapımızı dayanmışlardı ama dövme falan olmamıştı normal bayağı kavga olmuştu
iyide kardeşim atın varsa takibini yap benim bahçeme girip zarar verme hakkını kim sana verdi
o bahçeye emek harcıyoruz para harcıyoruz boşu boşuna mı komple tel örgülerle şarmışız yok anlamıorlardı düşüncesizler biraz
tavuklarını falan dışarıya salıyorlardı bizim bahçeye girip çiçeklere zarar vermişlerdi
babamın bahçe hobisidir genelde bahçe kavgası oluodu
hayvanları bahçeye girip zarar verdiğinde sonra bahçeyi yüksek duvarla sardı girmesin hayvanlar diye
2. katı yapmıştık o zaman kavga olmuştu güneş görmüyormuş evleri bizim yüzümüzden tapulu arazi sonuçta oraya apartmanda dikilebilir
onlar en çok
havai fişek olayını takıldılar sanırım onlar
altı üstü 1 dakika sürüyor yani ne olacak sabırlı saygılı olsan
asıl istanbuldaki insanlar sabahın köründe kalkıp işe gidiyorlar yorgunlar geceleri ama kimse çıkıp nie havai fişek patlatıosun demio kimseye
eşimde sürpriz yapmak istemiş bilmio tanımıyor tabi bunları
babamda dedi sen bana böyle birşey yapacağını söyleseydin ben yapma burdakiler anlamaz derdim
dio da işte iş işten geçti eşimin sürprizide mahvoldu

bi mangal kavgası olmuştu bi arada en ufak bi keyfi birşey yaptığımızda evde hemen saldırıya geçiolar kavga etmeye başlıolar
istiolarki bizde onlar gibi hiçbir sosyal faaliyet yapmayalım evimizde

yaşanırmı orda ya ne biçim insan onlar konu sahibesine katılıyorum insan değil hayvan..!!!!!!! terkedin orayı ya huzur yok bişey yok

Komşularınız ne düğün görmüş oynamışlar,ne ölü görmüş ağlamışlar.Madem kutlamanın farkındalar onlarda sizi tebrik edebilirlerdi.Kıskanç insanlar.Gerçekten cahil,terbiyesiz insanlarmış.Yani senin tapulu malında ister doğum günü kutlarsın;ister göbek atarsın onlara ne?

Ayrıca genelleme yaptığını söyleyen arkadaşlara biraz vicdan diyorum.Fotoğrafları gördüm daha kötü oldum.Bunlara yapan insan(!)lara ne dense az.

Ailenizi ikna edip ilçe merkezine taşıyın bence.Şimdi komşularınız kendi kafalarında başka şeyler kurup tekrar saldırabilirler.Ve lütfen şikayetçi olun yanlarına kalmasın.Allah tekrar göstermez bu acı günleri inşallah.

konuyu okudum ancak bütün sayfaarı okuyamadım çok üzüldüm ve inanamadım hala böyle insanlar varmı bence ailen en kısa zmanda ordan taşınsın insan rahat bile uyuyamaz öyle bir yerde

cok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm kolların nası olmus oyle
allah belalarını versın
ne desen az ben olsam cok kötü seyler dahı yapardım

Ordan taşınmaktan başka hiçbir seçenek yok bence ailenizin.
Kendiniz demişsiniz, ölebilirlerdi.
Hem kadınları seks ve çocuktan başka bir şey olarak görmediklerini söylemişsiniz.
Böyle ellerinde sopalarla rahatça dalabilecek kadar caniler ise, tecavüz edebilecek kadar da canilerdir emin olun.
Allah korusun. Çok daha kötü sonuçlar olabilir.

Son düzenleme:
siz bu ayrımcı dilinizi hareketlerinizede yansıtırsanız daha böyle çok konu açarsınız..

ne biçim insansınız ya siz arkadaş oldukça talihsiz bi olay yaşamış destek görmek ve rahatlamak için yazmış şu yaptığın yorumlara bak arkadaşa destek al yazmışsın ama bence sen destek almalısın.canım sanada çok geçmiş olsun bu dengesiz yorumlara kulak asma böyleşeyler olabiliyo malesef umarım en kısa zamanda tamamen son bulur mesele

Gerçekten okurken şok oldum ancak şunu söyleyeyim tabiki dışardan konuşmak kolay diyebilirsiniz zor olabilir ancak imkansız değil aileniz lütfen yaşamak için başka bir yer seçsin istedikleri tarzda başka bi yer bulur aynen orayıda zamanla güzelleştirirler hiç bi şey can güvenliklerinden huzurlarından önemli değil böyle mutlu olacaklar mı?

Başka bir ülkede olsa şikayet edin sonuna kadar kanuni haklarınızı arayın derdim, ama kocası tarafından dövülen defalarca can güvenliği için savcılığa şikayet edip koruma talebinde bulunan kadınların evinin önünde kocaları tarafından güpe gündüz katledildiği bir ülkede ben diyemiyorum o yüzden de şikayet etmemenizi anlayabiliyorum, tehditler tacizler şiddet eylemine dönüşmüş yarın öbür gün daha fenasını bile yaparlar, bence aileniz oradan nolursa olsun taşınmalı, yaptıkları o barbarların yanına kalmamalı ama o konuda ne yapılabilir bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…