jandarma aman beni uğraştırmasınlarda ne olursa olsun diyor 5 dakikalık mesafeye 1 saatte geldi olay bittikten sonra düşün
ben konuyu açtım çünkü benim hiç arkadaşım yok moralim bozuk psikolojim bozuk uyku uyuyamıyorum ya ailemden biri ölseydi diyorum
ama annemler dava açıp uzatmak istemedikleri için açamıorum
elimiz kolumuz bağlı
hani dedim belki kkdaki arkadaşlar destek olur moralimi düzeltirler falan filan ama şu an neredeyse intihar edicem yani
bu mesajdan sadece evinin etrafındaki kişileri kastettiğini nasıl anladınız?? genelleme değilmi bu sizce??
tamam durum kötü bir durum bunda hepimiz hemfikiriz...sadece ufak bir uyarı yaptık yanlış anlama oldu...çektiniz uzattınız bi yerlere...
arkadaş açıklamasını yaptı düzeltti sadece o kişileri kastettiğini vurguladı sorunu hallettik...uzatıp arkadaşın acısını da daha fazla katlanmasına sebep olmayalım lütfen...
bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası
bende buna değinmek istiyordum arkadaş bu olayda mağdur yaşadıkları çok acı fotoğraflarada baktım geçmiş olsun ama bu genelleme benimde dikkatimi çekti 20-30 serseriye tepki göstereceğim derken oradaki belli bir kesimi cahil pislik hayvan diye hedef alması yanlış bir dil..
bak sana sadece şunu söyleyeyim ben bi konu açtım ağlayarak yadım her birini eşim sıkıyor yeni ewliyim arkadaşım yok çok bunalıyorum stresten beynimde tümör çıktı çok hastayım falan filan yazıyorum başta iki tane geçmiş olsun nasihat morelim biraz düzeldi...daha sonra yazılan yorumlar şu:amannn seninkisi ewlilik değil esaret böle ewlilikmi olur ben bi dakka bile durmam böle ewlilik yürütmem!!!!!2. saçma salak yorum ise şu kocan sana güwenmiyo seni arkadaşlarınla alışverişlere yollamıyo....hayır diyorum ne alaka güwenmemekle daha 5 aylık ewliyim cewapda şu arkadaşım : tabi yaaaa güwendiği içinmi seni arkadaşalrınla gezöelere yollamıyo şok odumbazen okadar acımasız yorumlar yazıyolarki ama topiklerini ve konularını gezince sırf yorum olsn diye yazıyolar yaaa burda yazdığım yorumlardan ve polimiklerden prim almıyoruz yazmak için saçmalamanında bi anlamı yok....çok sinir oluyorum bazen benim beyin tümörüm kocan güwenmiyo konusuna nasıl geldi anlayamadım yani seni şuan çok iyi anlıyorum elin kolun bağlı bi teseli peşine düşmüşsün insanlar olayı kişleştirmeye yol tutmuşlar...hiiçç takma yaşayan bilir çarelerin çaresiz olduğu bi durumdasın çok geçmiş olsun seni öldürmeyen acı güçlendirir unutma...
Kızcağız burada ağrısını acısını korkusunu paylaşırken sizin ikide bir olaya müdahale etmeniz çok yanlış.
Biraz derin düşünün.
Empati yapın, aynı şeyleri siz yaşasanız eminim daha ağır konuşurdunuz.
çok haklısın canım kadınlar kulübünde bazı kadınlar gerçekten daha çok insanın psikolojisini bozmak adına yorum yapıyorlar
benim hiç arkadaşım yok istanbulda buraya yazdım moralim düzelsin destek olsun arkadaşlar diye
sağolsunlar oluyorlarda aradan bazıları çıkıo böyle insanı intihara bile sürükler yani
neredeyse diyecekki ara şimdi o sizi dövenlerden özür dile pislik dediğin için şaşkınım
dava açmayacaksan buraya niye konu açtın diyorlar sürekli
ana bölüme gidin bir derdim varın
bakın ne yazmış yöneticiler
''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.''
peki ilkşahcım sen o evde büyümüşsün sürekli böyle sizi saldırıp darp ediyolarmıydı senelerdir ?
düzelteyim yani ne zamandır böyle şiddet var?
öncelikle çok geçmişolsun
ama anlamadığım bi nokta var
babnız orayı nası seviyor hala..
kusura bakmayın ama ama orda ölseniz asıl sorumlu aileniz
ne demek orda büyüdüm..her karesinde babamı n emeği var..
şu yaşananlara değermi bunlar allah aşkına....
kendi ağzınızla diyosunuz şikayet edilmez onlar öldürü bizi diye..
hangi mantıkla orda duruyosun..
bu davranışla sizde onlar kadar cahilce davranıyosunuz..
yapmanız gerken en mantıklı şey oradan taşınmak...
ailenizden birinin ölmesinim bekliyosunuz bunun için yada bi kaçtanesini..
sanki taşınsanız bidaha hiç gidemeyecekmisiniz oraya..
gezmeye ziyarete gidersiniz yine arada...
ama sizinde dediğiniz gibi orada yaşanmaz..aileniz orada kaldığı sürece hiçbir doktor da fayda etmez size
siz bu ayrımcı dilinizi hareketlerinizede yansıtırsanız daha böyle çok konu açarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?