Eşle anlaşmazlık , küfür hakaret olan bir yuva

Yorumların hepsini okuyamadım ancak bu adam direkt bu saatte kıçına tekmeyi vurup sokağa donuyla atılacak cinsten biriymiş. Boşanma davasını bir an önce açın bu adam ödeyemez baştan avukatınıza söyleyin kayınpederin maaşı varsa ordan yardım nafakası ödeniyor diye biliyorum.

Down demiyo otizm diyooo

Down degil otizmli cocuklar. Otizm genetiktede cıktıgı söylenemez. Nedeni bilmiyorlar ama ilk çocuk otizm ise ikinci cocugunda otizm olma riski daha yüksek
biz genetik test yaptık genetik olmadığını söylediler .Çocuk sahibi olmadan testlerde yapılıyor sen ne diyorsun
İlk çocuk otizm ise ikincisinin olma olasılığın olması genetikse eğer değilse böyle birşey yok diye biliyorum
Ben şahsen sen olsun kimseye artık ikinci çocuğu önermem bu sorumluluğu ben değil kimse almaz Allah bilir tam eminde olamayız benim ikinci çocuğum sağlıklı.

Son düzenleme:
Yazdıklarını bi sakince okur msun,bakalim birsey anlayacak misin?

A pardon,karpuz anlarsa tamam.Bu konu başıma bela oldu adeta
kız ne anlamayacan genetik test yaptık biz ikinci çocuğumuz için sağlıklı kesin güvenilir diye biliyorduk ama karpuzun dediği gibi tam emin değiliz insan korkuyor belki oda sağlıksız olur ama biz teste güvenip çocuk yaptık genede ben kimseye ikinci çocuk yap diyemem testlerin güvenirliği konusunda

Nasıl peki 2.cocugunuz

Tedavi olmalı bi piskiyatıra gitmeli çünkü sonu gelmez bir döngüye girmiş sizi bile gözden çıkarmış git diyebiliyor ne kadar kolaymış be bu heralde 15 li yaşlarda flörtleştikleriyle karıştırıyor, aile kuruyorsan kendinden önce onları düşünürsün bunun normali bu, bu durumda tekbaşına mücadele etmen zor diycem ama zaten aslında tek başına mücadele ediyosun eline avucuna geçenide gasp ediyor olmaması daha iyi

Çocuklarınızın otizim durumu nasıl yani ağır mı hafif mi? Kapıcılık temizlik demişler ama iki küçük çocuğu olana kapıcılık vermezler, temizlik de yarım gün belki. Anaokullarında ablalık belki yapabilirsiniz. Hatta çocuğunuzun gittiği özel eğitim okullarına sorun. Belediyeler de yardım veriyor, sosyal hizmetlere de başvurun. Tabi yardımları boşanınırsanız başvurursunuz. Eşiniz kumar oynamasa boşanmayın evden yemek falan yapın dicem de. Benim arkadaşım evden içli köfte, mantı falan yapıyor çok da müşterisi var. Tabi bunlar da kolay değil vakit alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…