Trip bir yere kadar da. Kaynana dirdiri hic cekilmiyorErkeğin trip atanı da hiç çekilmez ne o öyle erkek trip atar mı be liseli ergen gibi
Aynen bahsettiginiz seyler iste. Ama ben istemiyorum annemle babamin evliliginde tek bir saygisiz soze sahit olmadim.(kalk kendin al dahil)
Ben esime sacmalama desem saygisiz bulur mesela.
O bana uzatma dese saygisiz bulurum.
Hakaretmis dayakmis, sevismeyi degil evliligi surdurmem.
Aynen haklisin.Sevişmeyi istiyorsan ve sana zevk verebiliyorsa , ''istediğin'' gibi oluyorsa seviş. Kendini küçültmüş değil mutlu etmiş olursun.
Seks erkeklere verdiğimiz bir ödül , lütuf değil. Kendimiz için , istediğimizde , istediğimiz gibi yapmalıyız.
Valla adam yatağı özlediği kadar beni özlemiyor, sen ne güzelsin dediği olmadı bana bir kere ama hiç demedi ise 50 kere "bu yatak gibisi yok , çok iyi yatak almışız , bu varya acayip bişey" gibi cümleler kurdu
Gönlüm razı gelmiyor o kızgınlıkla bile onları ayırmaya
Senin sikintin ne cidden ya?
daha agirmis da acmiyormusum. Nerden geliyor bu hayalgucu? Kimden cekineyim? Arkadasim bile yok burada, nedir yani senden baska herkes kocasindan dayak mi yiyor saniyorsun?
Eski konularini aratmadigimi soyledim, zaten sana yazdigim mesajin dakikasindan anlayabilirdin bunu.
Eski konu aratip laf sokmaj huyun degil cunku direk laf sokmaya konulara giriyorsun konulara. Simdi yeterince laf sokup rahatladiysan uzaklasabilirsin konumdan.
Cattik yahu!
Daha kotu zamanlarimiz da oldu. Bosanma laflari gecti falan.Yani belli saygı durumları vardır diğerleri genel geçer değildir mesela.
Dediğim gibi kalk kendin al derken emrederek söylemiyorum tabi ama siz saygısızlık olarak algılıyorsunuz ben gülüp geçiyorum :)
Burada ki konuları okuyunca diğer yazdığım olaylar çokça yaşanıyormuş gibi geliyor. Mesela bir üyeyi keriz yerine koyuyorlar ama hala boşanmıyor. Yani bu evli kalsa sevişmeyecek mi? Sevişecek.
Biz yapmayız ama yapanlar var.
Aman eşler birbirine sevisirken en yakın ve en masum duygularla yaklaşıyorlar. Yoksa evliliğin tadı mi olur.
Stres atiyosun bir kere :)
Benim bazen uykudan uyandirasim geliyor. Sonra kıyamıyorum.
Saygısızlık "saçmalama" yada "kalk kendin al" gibi cümlelermiş, her türlü olur yani
Ben kavgaliyken ruyamda goruyorumNormalde pek sex aklima gelmez hele kavgaliyken asla
Daha kotu zamanlarimiz da oldu. Bosanma laflari gecti falan.
Cok agir seyler yasamadik ama cok sık yasadik. Karakter kimlik catismalari vs.
Kalk kendin al babama dese annem cok darilir. Istedigi kadar yumusak desin.
Ama ben esime desem sadece anlik bi trip olur heralde.
Her iliskinin dinamikleri farkli.
Bu konu çok tehlikeli. Yazılanlari uluorta hiç doğru bulmadim.Böyle bir keyfi dertte görmedim.
Niye tehlikeli ?Bu konu çok tehlikeli. Yazılanlari hiç doğru bulmadim.Böyle bir keyfi dertte görmedim.
Kiloluyum ondan yazdim. 75 kilo cekiyorum su anda. 4 kilo daha almisim son 1 ayda.Sismaniye, nickini her okuduğumda aklıma gelen, kilolu biri olup olmadığın?
Benim gelip sevişip bittiğinde kanepede uyumaya gitmişliğim var
Gerekirse çok pis kullanır atarım
Harika!Ben kavgaliyken ruyamda goruyorum
Fazla libido basa bela komsuHarika!
Libidon keşke benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?