Esle ara bozukken iliski

akrep burcu musun merak ettim bir akrep olarak genelde bana da arkadaşlarıma akıl verdiğimde erkek gibi düşüme diyorlar

Bu konu çok tehlikeli. Yazılanlari uluorta hiç doğru bulmadim.Böyle bir keyfi dertte görmedim.
Arkadaşım sanane begenmiyorsan okuma yorumda yapma sanki burda bizi görüyorlar asıl kimliğimizi biliyorlar.
Her konuda Böyle bir iki kişi çıkmasa sinek kesicem
Ben olsam buraya dayak yediğimi yazmam asıl ona utanırım ama bir çok kadın yazıyor ve sayfalarca msj oluyor ama yok cinsellikten utanmalıyız dimi

İyi de kimse kimseyi tanımıyor ki.
Belki sallıyorum.

Nerden biliyorsunuz.?

Özel hayat teşhiri dediginiz sey insanların kimlikleri bilindiği bir ortamda her şeyi anlatması demektir.

Ayrıca bunlar nerdeyse gündelik konular.
Cinsellik malum evliler ve evli olmayanlar arasında da yaşanan doğal bir olay.

Konuşulması sizi rahatsız ediyorsa okumayın.
Çıkın konudan.

Lut_ran

Son düzenleme:
Kendini küçültür müsün bilmiyorum ama bu tavırlar karşısında insanı güdü, cinsel dürtü nasıl kalır aklım almıyor. Benim kalmaz mesela. İnsanın diğer canlılardan bir farkı var sonuçta, olmalı yani. Güdüyle, dürtüyle hareket etmek falan diğer canlılara özgür bir durum, biz düşünebiliyoruz ve bu birçok şeyimizi etkiliyor.

Valla birşey yapmıyorum keşke her gün olsa ama haftada 1 2 anca tek benim libidom bir işe yaramıyor maalesef rüyalanma olayı bende de çok olur

Bir de ikizler kadınıyım aslında

Rüyalarda uçuyorum ben o derece

Bana kalsa hafta da 1 2 çok iyi ama kocamın libidosu yüksek ayol yetisemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…