- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
Ay ne güzel keşke bende uyusam sabah 6 7 de yatıyorum kuzu
Oo her türlü olur sevişme ayağıma gelmiş kaçırmamben zaten daha çok erkek gibi düşünceli bir kadınım sevişmek candır küs olmak yok ön sevişme falan hiç gerek yok bunlara
Niye tehlikeli ?
Arkadaşım sanane begenmiyorsan okuma yorumda yapma sanki burda bizi görüyorlar asıl kimliğimizi biliyorlar.Bu konu çok tehlikeli. Yazılanlari uluorta hiç doğru bulmadim.Böyle bir keyfi dertte görmedim.
O kadar oldu bitti olacaksa hic olmasin yahuAy naptiniz yaptınız mı? diyesim geldi.kusura bakmayin.yaticamda....bukadar yazışma olmuş. E gecte oldu.bir sonuca ulaşmak lazım dimi ama.geyikle vakit kaybetmeyin burda..
Koç burcuyum koçlarda düşkündürakrep burcu musun merak ettim bir akrep olarakgenelde bana da arkadaşlarıma akıl verdiğimde erkek gibi düşüme diyorlar
Libidolu olunmaz libidolu doğulurÇok kıskandim. Herkesin libido tavan yapmiş benim ki niye yerlerde geziyo.
Bende libido istiyom bana ne
Ay koçluksa ben de koçum ama neredeeeeKoç burcuyum koçlarda düşkündür
Libidolu olunmaz libidolu doğulur
Canım napim sizin evde bebe yok herhalde olmadık yerde ağlayan. Bizde 2 tane var.o yüzden son sürat, hızlandırılmış versiyon,O kadar oldu bitti olacaksa hic olmasin yahu
2 tane de bende var ellerinden operlerCanım napim sizin evde bebe yok herhalde olmadık yerde ağlayan. Bizde 2 tane var.o yüzden son sürat, hızlandırılmış versiyon,
Nederse de iste oyle...düşünemedim kusura bakma cnm.
Yaa bilemedim o zaman annen baban malzemeden mi çalmış acabaAy koçluksa ben de koçum ama neredeeee
Neden libidosuz dogdum anne neden bana da libido almiyorsun bizde niye yok
Valla birşey yapmıyorum keşke her gün olsa ama haftada 1 2 anca tek benim libidom bir işe yaramıyor maalesefrüyalanma olayı bende de çok olur
En sevmediğim insan modeli sevişmek istemeyenBir de ikizler kadınıyım aslında
Rüyalarda uçuyorum ben o derece
Bana kalsa hafta da 1 2 çok iyi ama kocamın libidosu yüksek ayol yetisemiyorum
En sevmediğim insan modeli sevişmek istemeyenbanada çok az geliyor genelde bakarsak normal ama bide bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?