Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ben konunuzu zaman zaman takip ettim ama yenge ve kaynınızın tutumunu merak ediyorum okuduğum sayfalarda denk gelmedim ,onlarda bir değişme var mı? Ne bileyim mesela arayıp ya da sizinle görüşüp rahatsız olabileceğini düşünmedik veya sana katılmıyoruz ama bizim yüzümüzden de sorun yaşamanızı hiç istemeyiz. Kusura bakma ya da sınırlarımızı belirleyelim tarzı bir yaklaşımları oldu mu?

Terapist kurallae koyuyor ilişki konuşulmicak sorun konuşulmicak. Sorun çıkcak gibi olursa dondurun anı mesela buzluk diyin gelin burda konuşalım gibi.kök aile bir sorun ama şu an acilleri yani bu sorunu çözmeye engel olan iletişim sorunlarını çözmeye çalışıyor küsmek gibi. Bu kurallara uymayan demekki iyi bir evlilik istemiyormuş bunu anlicaz. Eve dönün en kötü ihtimalle artık ayrılık olur dedi ama bu küsüp barışmak değil adı belli olur dedi. Gelişmeler var ama benm bu kadar yavaş ilerlemesi hoşuma gitmiyor.

Eve mi döndün peki?

Yok ya netflixin şifresini değiştireyim mi diye sormuş eşime o da değiştir demiş tek bildiğim bu. Ne eltim ne kayınbirader bana hak verir mi sizce

Hala diyor mu özledim gel diye falan.
Ya terapi de süreklilik ve zaman gerekli.
Evet sinir bozucu ama mucizevi bir değişim beklememek gerek hemen.

Şimdi koyun can derdinde kasap et diyeceksiniz belki ama burcu ne eşinizin.

Son düzenleme:
Yemin ediyorum tahmin etmiştim. Kova burcu konusunda prof olduğumu burda bilenler bilir kova çok arkadaşçı olur hep arkadaşı kankası abisi vs yanında olsun ister
Küsmeyi de çok severler. Ama arkadaş kanka vs konusuna katılmıyorum arkadaşlar yerine başbaşa olmayı seçer bunlarda aile yapısından dolayı böyle

İyiyim çok şükür ama kararsızlık belirsizlik bunaltıcı

Küsmeyi de çok severler. Ama arkadaş kanka vs konusuna katılmıyorum arkadaşlar yerine başbaşa olmayı seçer bunlarda aile yapısından dolayı böyle
Benim tanıdığım kovalar için arkadaş ortamı aşırı önemliydi. Eşiyle baş başa olmayı herkes ister tabi ama arkadaşalrla vakit geçirme konusunu kovalar hep abartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…