- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
Her aile kendi öder heralde bilemedimHesabı kim ödüyor peki ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her aile kendi öder heralde bilemedimHesabı kim ödüyor peki ?
Bu da grip yani. Tatile eğlenmek için mi gidiyorsunuz yoksa sosyal medyada paylaşmak için mi? Gidin paylaşmayın, ne anlamı var ki millet "ah tatil yapmışlar" demese yapmamış mı oluyorsunuzBayramları tatil çok şükürarefe hariç arefeyi de katabilmek için söylemek zorundayım dedi başta. Sonra bayramda gideriz söyleme deyince hiç mi sosyal medyada paylaşmicaz ayıp olur dedi. Gelmek isteyeceğine eminim vs dedi. Anlam veremiyorum
Kimse bişey anlamıyo pazarlara mudallat olduklarında yaptım. hayır sürekli tatilimiz olsa gam yemicem yok ki tatilÖff o ne ya bir kere iki kere onlar da mı bıkmıyir sizle gitmekten. Siz tatillere gidin ve öyle davranın ki artık onlar sizle tatil istemesinler yani huzursuzluk yapınyoksa kurtuluş görünmüyor
Ya kese bir ise acaba abisi bunda dolayı mı laf yapıyor diye düşündüm. Ortak para iler gününüzü gün ediyorsunuz gibisindenHer aile kendi öder heralde bilemedimhiç böyle büyük tatile gitmedik ki
Çocukluğum babamın heryere amcamları götürmesiyle ve annemin kavgalarıyla geçti. Annem kavga etti yengem amcamlar gelmekten vazgeçmedi. Çözüm yapıcı olmaktan başka birşey değil. Kavga ettikçe eşinizi uzaklaştırırsınız. Bizde görümcemle kaynanamla yakınız onlarda dahil oluyor rahatsız oluyorum hatta eşime çemkiresimde geliyor ama bu sen benim ailemi istemiyorsuna gelicek. Konuyu ben başka yerlere gitmek istiyorum şunu yapmak istiyorum falan diyorum. Bu sorun çok var evliliklerde.Akıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo
mu demeliydim ne yapmalıydım
Malesef aynı sorun ben de yaşıyorum. Artık gitme hevesim kalmadı. Esas eşin onları plana dahil etmek istediği için öyle davranıyor malesef.Bizde de aynı durum var malesef...Akıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo
Eşiniz çok yanlış yapıyor, eşler yeri gelince yanlız da tatile gidebilmeliAkıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
Benim eşim hala aile olduğumuzu kabul etmiyor. Onun aile tanımı sen benim ailemin içine geldin.ben artık tartışmıyorum çünkü kayınvaldem benimle aynı düşüncede.hatta aramıza mesafe koyduk eşim yüzünden.sürekli herşeyi onlarla yapmaya kalkışıyor.bana sormadan danışmadan.alıştım artık.ama bu konuyu eltiyle çözmek en iyisi ya biz eşimle bunu yapmak istiloruz neden olmuyor diye danış.eğer eltin eşiyle bir şeyler yapıyorsa .sen eşte sıkıntı var benim gibi.tartışma boşanma konuşmalarına kadar gidiyor.haberin olsun canım.Akıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
Öyle ama böyle eşler var maalesef. Ayrı gidince ayıp zannediyorlar.hala ailesinin evinde benimle ayrı odada konuşmaz oturmaz.kabul ettiremiyorsun bazı şeyleri böyle insanlaraBu ne ya off ne saçma sapan davranışlar bunlar, kocanız çok garip. Evli çiftle bir yerlere gitmek isteyen abi ayrı garip. Plan yapın, onlar da gelmek isterse karı koca hiç başbaşa tatil yapmadık deyin abisine. Bu sizin en doğal hakkınız, abisiyle de eltiyle de konuşun gelmek isterlerse.
+10000000 katılıyorumEşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti
Sadece başlığı okuyarak cevap vericem.
Böyle bir sorun varsa koca sınır koymayı bilmiyordur.
Ve fazlaca beklentili bir kök ailesi vardır.
Onların hayatınıza tünemesine izin vererek çok ideal bir evlat ve kardeş olduğunu sanıyordur.
Sizle bir yuva kurduğunu fark etmemiştir, ailesine dahil ettiği bir arkadaşı gibi görüyordur hala.
Çözüm: sınır koymayı öğretin.
Ama ailesiyle yüz göz olmadan yapın bunu.
Tatili benim aklıma sokan o oldu ve o planladı tutmadı teorinizAdam tatile gitmek istemiyor, para harcamak istemiyor. Sırf siz istiyorsunuz diye gönülsüzce razı olmuş. Abi ile elti de gitmemek için bahanesi. Mikemmel pilan.
Yok mümkün değil tatil için izin yok çocukluklarından beri böyle okul tatilinde bile siz düşünün. laf sokmadım eltime ama açık açık söyledim bi pazarımız var onda da karı koca takılmak istiyoruz. Yada doğum gününde süpriz yapmak istiyorum ama siz kahvaltıya götürelim sizi diyosunuz benm planlar suya düşüyor. sen çağırınca yada sen biz de gelelim diyince eşim olur diyor ama sorun çıkıyor aramızda lütfen bana sormadan eşimi arayıp plan yapma dedim. Bizi bize bırakın dedim kaç kez. Ama kayınbiraderime demedim koca adam akıl edip bunlar başbaşa gitsin der diye düşünmüştüm eltimden kaynaklı zannetmiştim hep. Kocası gezdirmiyor bizi bahane edip geziyor o sayede demiştim. Ama kayınbirader de farksızmış karısıyla sıkılıyo mu nedir bizsiz bişey yapmıyor anladığım kadarıyla.iyi de abi de tatile gitsin de sizinle değil
yani zaten iş ortak mıç mıç bir aradalar
ayrı zaman geçirecek bir zaman dilimi de lazım
lakin bunca süredir her gittiğiniz yere birlikte gidildiğinde hiç mi laf sokmadınız
yani ne bileyim ben olsam minnoş minnoş iyi ki biz evlendik yoksa siz hiç gezemezdiniz
baksanıza biz gidersek siz de geliyorsunuz tadında bir şey de mi demediniz
eşinizin abisinin gelmek istediği vs yok
sadece eşiniz onsuz gezince ihanet etmiş gibi hissediyor
zira abi daha haberi olmadan kesin gelmek neden istesin
onun çocuğu vs de varmış belki onlar Karadeniz değil de Akdeniz tatiline gitmek denize girmek ister
bir de işi merak ettim
yani bir hafta 10 gün tek idare edilemiyor mu
bir 10 gün eşin gider izne bir 10 gün abi
birisi işin başın da kalacağı için de tatiller çakışmaz
Aklımdan geçen de buSizin yerinizde olsam tura katırılır tek giderim
Bu da grip yani. Tatile eğlenmek için mi gidiyorsunuz yoksa sosyal medyada paylaşmak için mi? Gidin paylaşmayın, ne anlamı var ki millet "ah tatil yapmışlar" demese yapmamış mı oluyorsunuz
Kese bir ama onlar da başla bir tur ayarlayabilirler parayı dert edip böyle yapmıyorlardırYa kese bir ise acaba abisi bunda dolayı mı laf yapıyor diye düşündüm. Ortak para iler gününüzü gün ediyorsunuz gibisinden
Yok mümkün değil tatil için izin yok çocukluklarından beri böyle okul tatilinde bile siz düşünün.
Haberi yokmuş hiç tatil matil konuşulmamış pnunlaPeki elti ne diyor bunlara?