Valla tüm yorumları okudum ve kendimin uzaylı olduğuna karar verdim

Her yıl 3 kez tatil yaparız birine mutlaka eltim ve k.braderle gideriz, birine 8-10 kişi arkadaş gurubuyla gideriz (yine elti ve k.brader de içindedir gurubun), birine de yalnız gideriz -ki en kısası olduğu halde en sıkıldığım tatil genelde o olur. 5 gün bana 1 ay gibi falan gelir

Hatta bi tatilimizde o kadar sıkılmışım ki çok belli etmiş olsam gerek, eşim beni bir gece yarısı hadi kalk bavulları topla gidiyoruz diye taa Çanakkale'den Kaş'a eltimlerin yanına götürmüşlüğü var :) son günleriyken tatillerinin onların da bizim için 2 gün tatili uzatıp beraber dönmüşlüğümüz var. Ama tabi şöyle bir ayrıntı da var ki; benim 3 tane eltim var bir tanesiyle çok iyi anlaşıyorum kardeş gibiyiz falan, altlı üstlü oturuyoruz (aile apartmanı değil bizim kendi evimiz, onlar da üstümüzdeki daire boşlır boşalmaz kirada oturdukları evi terkedip orayı kiraladılar). Valla biz çok içli dışlıyız çok da mutluyuz. 8 yıllık evlilik-sevgililik serüvenimizde hep bu şekilde oldu Allah bozmasın. Şimdi bebeğim oldu onların çocuğu yok henüz. Kızcağız resmen elim ayağım yaa her akşam iş çıkışı gelir bebeğimle ilgilenir ya da bi işimde yardımcı olur falan sağolsun. Akşam bebeği uyutunca eşimle sırayla üst kata kahveye gideriz. Pazarları onlar bize gelir birlikte kahvaltı yaparız.Meğer biz koloninin kralıymışız da haberimiz yokmuş

Yani bana bu başbaşa muhabbeti çok anlamlı gelmiyo. Zaten evde adamla başbaşasın. Dizimizi filmimizi izliyoruz. Yemeğimizi yerken muhabbetimizi ediyoruz. Gece 1-2 lere kadar muhabbetimizi ediyoruz. Gündüz sürekli telefonlaşıyorz. Yatakta zaten beraber başbaşayız. Daha ne başbaşa olucaz ayol yeter yani bu kadar bana göre kafi. O yüzden bu sürekli başbaşa bişeyler yapmaya çalışma mantığını ben çok anlayamıyorum. Kalabalık iyidir, neşedir, kahkadır, fikir alışverişidir