Merhaba bir konumda bana sürekli eleştiriler yagdırdınız yok salon hanımefendisiymişim eşimi küçümsüyormuşum yok niye evlenmişim. Anne babam ayrı oldugu için ve kopuk bir aile iletişimi oldugu için gelen giden küçümseyip ötelediği için bir yere tutunayım dedim evet hata ama sizin kadar akıllı zekalı bir insan değildim. Herzaman hareketlerime yaptıklarıma dikkat eden insanca yaşamayı hedefleyen bir insandım. Eşim bana aşıktı ve her kadın gibi aşık bana mutlu eder en azından sahip çıkar diye düşündüm. Ama ben nekadar edepli namuslu kaldımsa eşim okadar sapıttı bu noktada hayata karşı verdiğimiz bir sınavdır diye düşünüp senelerce sabır ettim. Kendisini asla sevmedim aşk ile bunu dediğim zaman küçümsüyor oluyorum ama bu böyle siz bunu değiştirebilir misiniz ? Hayır. Ailesi benden herzaman memnun kaldı hakkını helal et dediler herzaman bize bir kız oldun dediler. Şimdi ben bazen çok bunalıyorum ve oturup düşünüyorum neden bunu yaptım diye beni asla başka bir yere yalnız göndermez asla ekmek olmasa evde bakkala gidemem onu beklemek zorundayım yine gelip diyeceksiniz ki eee ozaman niye ayrılmıyorsun ? Çünkü çocuklarına sahip çıkıyor ilgileniyor sırf bunun için herşeye katlanıyorum kendisi pavyon kadınlarından hoşlanır sapkın şeylerden vs ama ben bunları yazarken karşıdaki insanları rencide etme noktasında değil eşimin nasıl bir yaşam tarzı hayal ettiğini anlatıyorum. Sigara bana kötü kokar o yüzden leş diyorum kusuyorum çünkü eşim çok içtiği zaman. Sakızdan bahsederken ise herşeyin bir edebi vardır burda nedemek istedigimi anlamış olmanız gerekiyordu. Eşim laf olsun insanlara karizma gözükeyim şekil olsun diye sigara içen hiç ayırt etmeden her kadınla oturup sigara bahanesiyle sohbet eden bir insan o yüzden sigara içen yazdım. Annem babamdan ben küçükken ayrıldı şimdi biz hep savrulduk çocuklarım öyle olsun istemiyorum belkide gücüm yok çocuklarıma bir hayat sunmaya imkanımda yok.. Bir tartışmamız da kızım anne babamdan ayrılırsak bana kim yiyecekler alacak dedi sırf bu kelime için bile katlanırım ama tükendiğimi hissediyorum. Bunu anlatmak istedim hayat bu herşeyi yaşayabiliriz çok üstten bakıyorsunuz oysa ben eşimle aramdaki farklılıkları anlatmaya çalıştım. Aldatıldın mı yazmışsınız her haltı yemiş olabilir ama zerre umrumda değil çünkü kaybetmekten korkmuyorum çocuklarımın ortada mahfolmasından korkuyorum..