Eşle hiç anlaşamama

Teşekkür ederim deneyecem hepsini

Biraz bahseder misiniz? Batı da yetişmiş biri ile doğu da yetişmiş biri evlense çok problem olur mu? Genel yargilariniz nelerdir?

benimle evlendirdiler nedir ya nasıl bir cümledir
hanımefendi siz yetişkin bir birey değil misiniz ,sizin evleneceginiz hayatınızı birlikte geçireceğiniz kişiye başkaları karar veriyorsa başınıza gelen herşeyi hak ediyorsunuz, lütfen bu ne cahillik

Allah razı olsun bencede ben işi hem kendi aileme hem de eşimin ailesine ciddi bir şekilde taşımalıyım zira bir çeki düzen verilmeli bu adama

Babalarımız çocukluk arkadaşı hanımefendi görücü usülü oldu gördük tanıştık evlendik bilmiyordum Böyle biri olduğunu

Allah razı olsun bencede ben işi hem kendi aileme hem de eşimin ailesine ciddi bir şekilde taşımalıyım zira bir çeki düzen verilmeli bu adama
Yol yordam gösteren birileri olmalı kesinlikle. Çünkü siz zor bir durumun içindesiniz bu sizi illa ki etkiler. Lütfen önce etrafımızda bildirin. Tabii yaraniza merhem olmak yerine canınızı daha çok yakacak kişilere değil. Akıllı ve yol gösterecek birilerine. Devam edecekse de düzgün devam etsin bitecekse de. Sonra siz suçlu duruma düşersiniz.

Düzelir demeyi gerçekten çok isterdim. Ama en büyük kazığı eşinizin ailesi atmış size. Başka birini severken eşiniz sırf kendi istekleri doğrultusunda sizi kurban etmişler. Eşinizin küfürlü konuşması , şaka bile olsa o tarz muhabbetlere girmesi hiç hoş değil. Sürekli kovmasına değinmiyorum bile. Çok gençsiniz. Bunları haketmiyorsunuz kesinlikle. Sizi vazgeçiren kayınvalideniz , eşiniz değil. Yani eşinize göre gitseniz hava hoş. Niye kendinizi kötü hissettiren bu evliliğe katlanasınız ki. Aileniz durumdan haberdar mı, onlar ne diyorlar?

Maalesef bizim bu taraflarda boşanma kolay olmuyor
Boşanma kolay olmayabilir varsın zor olsun ama olsun yani. Başkalarıyla düşüp kalkan sizi sevmeyen adamla ömür mü geçer?

Çocuğunuz da babasını örnek alıp ilerde eşine aynılarını yaparsa ne yapacaksınız?

Kayınvalideniz de sizin kaşınıza gözünüze değil oğlu boşanırsa yine saçma sapan ortamlara girer diye sizin gitmenizi engelliyor, yani yine oğlunu düşünüyor. Oğlunu değil sizi düşünse baştan sizinle oğlunu evlendirip hayatınızı karartmazdı. Sırf oğlu eski aşkını unutsun diye sizi kurban etmiş sevgisiz bir evliliğe.

Evet eşime göre gitsem daha iyi etrafındakilere sorsanız gerçekten iyi biriyim saygı gören biriyim hayır ailemin haberi yok henüz

Şu ana kadar cinsel anlamda aldatma olmadı sabah işte akşamına hemen eve gelir mesajlaşmalar oldu evet cinsel bir aldatma olsa kesin biter ne ben kabul ederim ne ailem

Evet eşime göre gitsem daha iyi etrafındakilere sorsanız gerçekten iyi biriyim saygı gören biriyim hayır ailemin haberi yok henüz

Kimsenin evliliği bitsin istemem ama siz sustukça eşiniz bildiğini okumaya devam edecek. Eğer bir daha derse bence ailenize durumu anlatıp, ailenize sığının. Yoksa eşiniz siz alttan aldıkça iyice tepenize çıkacak. Yaptığı şeyler hoş değil. Üstelik küçük bir evladınız da var, Allah bağışlasın. Üzüldüm çok gençsiniz. 10 sene sonra da aynı şeyleri yaşadığınızı düşünün. Bu sefer geçip giden zamana üzüleceksiniz

„özünde iyi bir insan sadece bana karşı kötü“ diye bir söz yazmışsın.

Sana karşı, yani çocuğunun annesine kötü davrandiktan sonra nasil iyi insan oluyor?! Iyi filan değil.

Okurken daha kısa süredir evli oldugunuzu, çocuğunuzun’da olmadığını düsünmüstüm ve o sartlar altında kesinlikle boşan derdim.

Ortada bir çocuk olduğu icin güzel güzel konuşmayı denerdim ilk önce. Onun sana karsi neden böyle davrandığını anlamadığından bahsedersin ve çok üzüldüğünü. En başlarda öfkeli olması belki normal, ama artık üç sene geçmiş. Zamanı geri çeviremeyeceğinizi söylersin, çünkü artık olan olmuş ve seninle evli hatta bir çocuğunuz var. Bu bir gerçek ve geri dönüşü yok. Isterseniz el birliğiyle bu evliliği daha güzel yapabileceğnizi söyleyebilirsin, çünkü birbirinize hayati cehennem etmenin kimseye faydasi yok.

Hiç çaba sarfetmiyor ben böyleyim kabul edersen et kafasında yaşı da küçük olgun değil ve psikolojik sıkıntı içinde evlendi belki biraz daha olgunlaşınca düzelir diye umuyorum

Şu ana kadar cinsel anlamda aldatma olmadı sabah işte akşamına hemen eve gelir mesajlaşmalar oldu evet cinsel bir aldatma olsa kesin biter ne ben kabul ederim ne ailem
Konuşması da bir aldatmadır bana göre, illa cinsellik olmasına gerek yok. Bugun mesajlaşan yarın fiziksel de aldatır. İlla fiziki aldatırsa boşanırım mantığındaysanız yapsa ruhunuz duymadan da yapabilir. Kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama sizin yuvanız sizden ve çocuklarınızdan oluşuyor. Eşiniz eş olarak o yuvada ruhen yok, sadece varlığı var ve ne acıdır ki size aşık değil. Bu evliliği devam ettirerek kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Kayinvalide tabi engeller ikinizin de hayatini onlar mahvetmis sonucta. Bir evlilik terapisti vardi. Her seyi yapar cozerim. Her evliligi kurtaririm ama kalbe sevgi ekemem derdi. Esiniz sizi sevmiyorsa gecmis olsun ki oyle gorunuyor. Yine de.onu ikna edip.bir evlilik terapistine gitmenizi oneririm. Belki duzelme sansi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…