- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
kesinlikle iyi fikiriyi fikirmiş!
siz çalışıyorsanız ve evliyseniz sizde kartınızı eşinize verin sizde yüceltin!!
el üstünde tutmak maaşı vermekle olmaz bence
Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.
:))))))))))Nerdeee :)
Siz gerçekten çalışmadığınızı mı düşünüyorsunuz :)))Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.
Dimi ama :))Her şey o kadar pahalılaştı ki artık paranın sadece adı kaldı. Bir de ne kadar gelir olursa o kadar da gider oluyo.Artık korkmaya başlıyorum bunlar iyi günlerimiz mi diye(
Canım siz anlamak istememişsinizÇalışmadığını hissettirmemek nedir yav?
Çalışmıyorum ha çaktırma.
YokSiz gerçekten çalışmadığınızı mı düşünüyorsunuz :)))
bence siz önce bunu hissetmekten vazgeçin,
eşiniz dışarıda çalışıyorsa siz de onun 3 katı evde çalışıyorsunuzzz :)
Yok Okyanus hanım buradaki arkadaşlardan biri çalıştığı için günlük kazancının 60 küsur olduğundan, çalışmayan kadınların günlük eslerinden 50 TL aldiktalarindan dem vurmusta ya da dalga geçmiş her ne ise ona istinaden söyledimSiz gerçekten çalışmadığınızı mı düşünüyorsunuz :)))
bence siz önce bunu hissetmekten vazgeçin,
eşiniz dışarıda çalışıyorsa siz de onun 3 katı evde çalışıyorsunuzzz :)
Ben şunu anlayamadım; siz şimdi eşinizin maaşını bilmiyorsunuz öyle mi?
Bu bana çok tuhaf geldi. Hadi siz sormadınız, eşiniz neden söylemedi?
Sorunuza gelince, tabi ki alınan maaş herşeyi etkiler. Eve alınanlardan tutunda size verilen harçlığa kadar herşeyi etkiler[/QUOT soylemedi. İşi nedeniyle maddi bir zarara ugramisti yaklaşık on bin kadar bir maaşım gitti dedi. Maddi problemimiz yok ondan soylemeyi gerek görmedi herhalde. Açıkçası bende merak etmiyorum sonuçta ihtiyacımızın fazlasını kazanıyor çok şükür. Birikim de yapıyor.
10 bın tl mı aylık
Evet.10 bın tl mı aylık
Ne güzel :)esim gunluk para bırakır bana ama evin harcamalaı icin degil sahsi isteklerim icin evle alakalı alıncakları ona soylerim alır kndim aldıgım zamanlarda banka kartımdan harcama yaparım..zaten biriktirdigimiz parada benim hesabımda duruyor ne harcadın ne yaptın diye de sorgulamaz oyle yuvarlanıp gidiyoz :)
bizim damat captan yuk tasıma gemisi kaptanı tasıdıgı yuke göre 20 30 bin bile alıyo tabi en az 4 ay en cok 6 ay yok ohhh kuzeni misss yasıyo dubleks ev 0 araba yüklü miktar para avrupa amerika zaten ayagında esi sürekli oarlarda calısıyoo10 bın tl mı aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?