Eşle maddi paylasim

iyi fikirmiş!
siz çalışıyorsanız ve evliyseniz sizde kartınızı eşinize verin sizde yüceltin!!
el üstünde tutmak maaşı vermekle olmaz bence
kesinlikle iyi fikir
:) evli değilim, evin bütün yükü gerçek anlamda eşimde olsaydı düşünmeden yapardım. ki bu imkansız
çocuk bile doğuramıyorlarr birkere :)))))))))))
el üstünde tutmak yüceltmek evet SADECE maaş vermekle olmaz, seçeneklerden birisidir bu... yanlış anlamışsınız, polemik başlangıcına gerek yok ki
düşünün bütün yük bir kadının omzunda ataerkil bir toplumuz bu böyle inkar edilse de
o nedenle neden olmasın ki maaşın idaresinin kadın tarafından yapılması
öğretmen bir dedenin torunuyum :) 7 çocuğun yedisi de tek bir öğretmen maaşı ile iyi yerlere geldiler okudular zamanın kötü şartlarına rağmen hemde, ve bunu yaparken dedem bütün maaşını anneanneme veriyordu.
iyiki de bunu yapmış :)))
Sevgili @Sephoraa emek veren sadece erkek değildir :) bunu mangal yapmak gibi düşünün. Mangalı aile babası yapar bütün işi o yapmış gibi, ama geri planda kadın vardır alışveriş et hazırlama salata yapma masa kurma kaldırma bulaşık...
değil mi BENCE asıl iş bizlerde... O yüzden bir kadının kredikartını tamamen erkeğe vermesi ile bizim bir erkekten bütün maaşını almamız okadar okadarr farklı şeyler ki.
ve öyle derin ki

Son düzenleme:
valla kadın akıllı olcak kadın calısmıyor diye neden keyfi isteklerinen kıssın kı erkge bakıcak sigarası varmı maca gidiyomu evde istedigi uydu sistemleri varmı digi d smart gibi ekstra hep bunlar yada futbol oynuyodur mesela her hafta saha kiralarlar bunlar hep esktra sende dicen bayan olarak banada bunlar ekstra o yüzden erkek ne kadar harcarda sende altta kalmıcan kalmıcan ki demesin ayy benin hatun nasılsa harcamaz ben bu ay harcama yapıyım

Ben günlük para verilmesine karşıyım.Eğer çalışmıyorsanız eşiniz evin ihtiyaçlarını alış verişini faturalarını karşılamalı.Her ay belirli bir miktar da size vermeli.10 bin lira kazanan bir kişi eşine aylık 2 bin verebilir pekala.Tabi hepsini harcayın diye değil hani biriktirin ihtiyacınızı alın anlamında.

su an esimin gorevi geregi yurt disindayiz. dolayisiyla ben calis(a)miyorum.
evin her turlu ihtiyacini esim karsiliyor. yuklu meblagali alisverislere cikacagim zaman ya kartini alirim yahut beraber gideriz. kendi pasima halletmeye cabaladigim son alisverisimde yuklu meblaga para kaybedip buradaki ilk es konumu acmistim...

esinizin size birakacagi meblaganin bence bir belirgeci olmamali. bu, her ailede ailenin sosyo-kulturel, sosyo-ekonomik durusuna gore degismektedir. elinizdeki yetmiyorsa tabii ki esinizden fazlasini isteyin. F fleuve36

ayyy benim esim 10 bin alsa varya ne arsalar ne birikimer yaparım masallahhhhh allah daha cok versin insalah bizede

Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.

iyi de adam onbinküsür alırken size az para veriyomuş. çalışıyo olsanız onun parasın tamah eder misiniz?

Her şey o kadar pahalılaştı ki artık paranın sadece adı kaldı. Bir de ne kadar gelir olursa o kadar da gider oluyo.Artık korkmaya başlıyorum bunlar iyi günlerimiz mi diye(

Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.
Siz gerçekten çalışmadığınızı mı düşünüyorsunuz :)))
bence siz önce bunu hissetmekten vazgeçin,
eşiniz dışarıda çalışıyorsa siz de onun 3 katı evde çalışıyorsunuzzz :)

esim gunluk para bırakır bana ama evin harcamalaı icin degil sahsi isteklerim icin evle alakalı alıncakları ona soylerim alır kndim aldıgım zamanlarda banka kartımdan harcama yaparım..zaten biriktirdigimiz parada benim hesabımda duruyor ne harcadın ne yaptın diye de sorgulamaz oyle yuvarlanıp gidiyoz :)

Yok
Yok Okyanus hanım buradaki arkadaşlardan biri çalıştığı için günlük kazancının 60 küsur olduğundan, çalışmayan kadınların günlük eslerinden 50 TL aldiktalarindan dem vurmusta ya da dalga geçmiş her ne ise ona istinaden söyledim

Ben şunu anlayamadım; siz şimdi eşinizin maaşını bilmiyorsunuz öyle mi?
Bu bana çok tuhaf geldi. Hadi siz sormadınız, eşiniz neden söylemedi?

Sorunuza gelince, tabi ki alınan maaş herşeyi etkiler. Eve alınanlardan tutunda size verilen harçlığa kadar herşeyi etkiler

Ne güzel :)

10 bın tl mı aylık
bizim damat captan yuk tasıma gemisi kaptanı tasıdıgı yuke göre 20 30 bin bile alıyo tabi en az 4 ay en cok 6 ay yok ohhh kuzeni misss yasıyo dubleks ev 0 araba yüklü miktar para avrupa amerika zaten ayagında esi sürekli oarlarda calısıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…