Merhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
ıyı kı de para ıstemeye utanıyomussun utanmasaydın dusunemıyorum senıMerhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
Takcak uzulcek bisey yok.. calismadigin icin alinmissin sadece. Ben calisiyorum ve bazen ben de cozutuyorum alisverisi. Ama her evin gelirine gore gideri var tabi. Esim dikkat et derse dikkat ederim iste o kadar:) uzulcek ne var tatlim o yuva ikinizin karikoca birbirini uyarabilir normal:)Merhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
Merhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
Haklısınız ama ben çalısıp kazanmadıgim için içerlendim sanırım biraz. Off biran once çalısmak istiyorum artık yaformasyon paramı bile eşim ödedi
Bende çalışmıyorum. Eşim in maaş kartı bende durur. Oda bazen konuşur. O boş para harcıyorsun demez de. Neymiş bir defter tutacakmışım ne alırsam yazacakmışım hesabımı daha iyi bilirmisim gibi. İnsan kırılıyor. Tek maaş la kenara para atıp bide çeyrek yaptırıp yaz tatili parası çıkarıyorum. Geçen yaz bide peşin tv aldık. Bazen ay sonu para kaldimi diyor yok diyorum. Ne yaptın diyor. Havai adalarına gittim diyorum. Ne yapıcam çeyrek aldım diyorum bu sefer şaşırıyor. Bide ceyrek aldın iyi artmış diye. Bazen senin gibi düşünüyorum ama bana çalış falan diyen olunca yanında. O zaten en zor işi yapıyor evi çekip çevirip çocuk büyütmek kolay ismi diyor. Yani aslında geçim sıkıntısından dolayı yapılan bir uyarı bu. Ama çalışmayan bayana biraz dokunuyor.Haklısınız ama ben çalısıp kazanmadıgim için içerlendim sanırım biraz. Off biran once çalısmak istiyorum artık yaformasyon paramı bile eşim ödedi
AmaanBenim ki beni hep uyarır Napsın adamcık, uyarmayıp. Bıraksa dünyaları alırım
Hep derim, senin paran benim param mı var aşkım? Senin paran benim param, benim param benim param...
Üzülmeye değmez
Sadece kendime harcadim 700 tl. Kaban ayakkabi vs. Aldim ama bende farkindayim asiriya gittigimin frenlemem lazim nefsimi biraz. Yaz gelene kadar bisey almicam :) vicdan azabi ceker o zamanda :) uzun zaman birsey almadigimda da uyardigi olmustur ama " ne zamandir alisvris yapmiyosun " diye :) o zaman seviniyorum tabi...ne gibi harcama yaptınız??
yani 700 lira sıradan bir durum için çok fazla.. üstelik harçlıklarda var..
mesela ben çalışıyorum yol param yemek param işte ki çay kahveler de dahil 400 lira ile idare ediyorum..
ama bunun içinde mutfak gideri ya da ekstra kıyafet bir eşya gideri de var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?