Eşle para mevzusu

Keske calismadigini dusunup sende dikkat etseydin bu zamanda az para degil sonucta esin yine iyi bir dille uyarmis unutmaki eve 20lira birakip ustunu arayan erkeklerde var burda.sanslisin

Bir ayda verdiği harçlıklar hariç 700 lira harcamışsınız. Uyarması normal aşmışsınız.
Alınacak bir şey göremedim ben.

Gayet doğal söylemiş ben de söylüyorum hesabını bil az harca diye. O bana demez çünkü ben aşırı tutumluyumdur. Bütçeyi aştıysan mecbur uyaracak yoksa ay sonu gelmiyor hayat hiç romantik değil para söz konusu olunca

Ben başka türlü bakacağım olaya.

bana uyarması yanlış geldi. Çünkü zaten kadın çalışmıyor ve sürekli bu harcamaları yapmıyor. İlk defa yapmış. Bir bekle bir kaç ay da eğer aynı şekilde devam ederse o zaman uyar. Daha ilk seferde uyarması hoş olmamış sizin açınızdan. Sizin çalışmadığınız için hassas olduğunuzu düşünüp birşey dememesi gerekirdi.

Ben olsam ben de alınırdım. Erkekler biraz düzler. İnce düşünmezler. Kadın kırılır mı alınır mı diye düşünmezler.

iyi de madem çalışmıyorsunuz o kadar niye harcıyorsunuz. çok harcamışsınız bütçeyi aşmışsınız adam tabiki uyaracak.

madem her lafına kırılacaksınız o zaman idareli harcama yapın sizde.laf duymayın.

ayrıca para kolay kazanılmıyorrrrrr

bu yorumunuzdan sonra çalışmadığınız için üzüldüğünüzü pek sanmıyorum. siz bu düzeni sevmişsiniz

Kolay degil ev gecindirmek abartmamak kaydiyla tabiki yapacaksin alisveris birde odemesi konusunda sikintiya dusmemenizicin kucuk bir uyari yPmis bence adam hakli olayi buyutme ...

Esler arasında boyle şeyleri duyunca çok garibime gidiyor. Esim de ben de öğretmeniz ama esim atanamadi evde kpssye hazirlaniyor. Bütün banka kartları ondadir. Her pazartesi cuzdanima kendisi para koyar. Ben hic karismam para işlerine hic de gocunmuyorum bu durumdan. Yeter ki huzurumuz bozulmasin. Ben onun emeğini görüyorum çünkü hanim calssin ben yan gelip yatayim diyenlerden değil çok şükür. Parayi ben kazandigim halde bana bu ay fazla para harcadin dese bile ben hic takmam. Evlilikte sen ben davasi olmamali.

Tabiki umursamam cnm kocam değil mi mecbur bakacak alacak Allah Allah ister çalışırım ister çalışmam bnm çalışmama güvenerek mi evlenmiş hiccc takma

Bence de 700 cok.
Ben 2700 tl maas aldigim halde o kadar harcasam,napmisim ben bu ay maasim bitti derim.
Yani bunun faturasi var,carsi pazari var..yol parasi,kuaforu,kirasi,taksidi var..
Evimize iki maas girmesine ragmen 700 kart borcu cok bence.
Kaldi ki siz tek maaslisiniz. 700 de esin harcasa nolcakti? Etti 1400. Anladim herseferinde boyle olmuyordur ama birden boyle olunca esin seni makul bir sekilde uyarmis. Ben calismadigim icin harcamalarimi basima kaktı diye dusunme,diyorum ben calistigim halde cok.bu borcun yanina taksit,faturalarda eklenio cunku.
Adam tek basina bu devirde ev gecindiriyor,kolay degil.gayet de kibarca soylemis ve sonra gonlunuzu de almaya calismis. Bence esinizin kiymetini bilin,alinganlik yapmayin. Hassas donemdesiniz gucunuze gitmis olabilir ama hayatin gercekleri boyle malesef esinize hak verin.

Son düzenleme:

Hesabinizi bilin laf isitmeyin cocuk gibi kusmenin alemi yok, sonucta tek maasla ev gecindiriyorsunuz

Ben çalışmama rağmen eşim karışır harcamama. Üzülecek bişey yok bunda . Ev ekonomisi sonuçta , ayrıca para konusunda hassasım çekinirm babamdan bile istemedim . 300 lira ile geçindim diyorsunuz ama eşe gelince 700 çok değil mi , bu niye siz de çekinme durumu yaratmadı.

e kendı ewnzm aıle butcesını bılmenz gerekk 700 tl asacak kadr bılncsız harcama yaptysanız esnz kızmakta haklı bıde nrmalde para verr bana soyletmez dıyosunz... abartıp huzurnzuzu kacrmayn derım.....

Cünkü babam benden hariç 3 cocuk daha okutiyordu.. ve bana kart vermemisdi uzakdan soruyordu kizim paran varmi diue bende var baba derdim ve 300tl devlet bursuyla gecinirdim.. ama esim kart verdi ve durumu iyi... Paran varmi diye sormaz esim cünkü bilir var derim.. parayi direk birakir oda

Valla bende senin yerinde olsam zoruma gider heralde o evde hanim gibi otrcak ders caliscak bende para kazancam bide parami o vercek. Sen ben mevzusu yapmiyorz zaten de. Ben calismadigim icin üzüluyorm bu aralar bunu takinti yapiyorm sanirim

Okurken dehşete düştüm desem inanır mısın?!
Yahu siz evlisiniz..o adam senin kocan.. YANİ SENİN BENİM DİYE BİŞEY YOK.EVE GİREN HER PARA İKİNİZİNDİR.
Sanki biri sizi himayesine almışta haçlık veriyomuş gibi Bi düzen var benim anladığım. Böyle hissetmeniz çok yanlış.evlilikte senin paran benim param ekonomik özgürlük cart curt gibi şeyler olmaz.

Eşimde bu konuda boyle dusunjr. Hatta calismami dahi istemez ihtiyacimiz yok diye ama ben oldum olasi hep calismak istedim ne babam calistrdi nede esim suan.. calismak istyrm cabaliyorum hayirlisi insallh

Valla bende senin yerinde olsam zoruma gider heralde o evde hanim gibi otrcak ders caliscak bende para kazancam bide parami o vercek. Sen ben mevzusu yapmiyorz zaten de. Ben calismadigim icin üzüluyorm bu aralar bunu takinti yapiyorm sanirim
Yais anladin galiba canim ben halinden gayet memnunum. Her şey nasip kismet. O atanmayi benden daha çok hak ediyordu ama dedim ya nasip. Tasi siksa suyunu cikarir maşallah. Ama ben kendi mesleğini yapsin istiyorum. Benim ihtiyaçlar imi benden daha iyi bilir ve benim haberim bile olmadan alir zaten. Allah onu basimdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…