- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Allah yardımcısi olsun bian önce atanır insallah esinYais anladin galiba canim ben halinden gayet memnunum. Her şey nasip kismet. O atanmayi benden daha çok hak ediyordu ama dedim ya nasip. Tasi siksa suyunu cikarir maşallah. Ama ben kendi mesleğini yapsin istiyorum. Benim ihtiyaçlar imi benden daha iyi bilir ve benim haberim bile olmadan alir zaten. Allah onu basimdan eksik etmesin.
Sağ ol canim inşallah.Allah yardımcısi olsun bian önce atanır insallah esin
durumu iyiyse yani durumunuz bozulurdum...ama esinizin maasi belliysr ve gercekten belli bir butceye gore harcamaniz fazlaysa bozulmaniz biraz abes olur. esiniz de kalkip kufur etmemis sonucta.Merhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
eşiniz aylık kaç maaş alıyor? bi de borcu ödemeleri falan var mı? ona göre yanıt vericem..Merhaba kizlar size birsey danısıp fikir almak istedim objektif olamadım çünkü.. Ben 2 yıllık evliyim şuan calismiyorum ama formasyon alıyorum, inşallah aldıkdan sonra çalışacagım. Çalışmadığım için her türlü maddi ihtiyacımı eşim karşılıyor tabi. Ama ben evlendigimizden beri para istemedim utandım, zaten istememe de gerek bırakmaz kendisi masaya bırakır cıkar ben uyanınca görürüm. Ekstradan da kartım var ani bisey olunca onu kullanırım. Son iki ayda biraz fazla harcama yapdım sanırım hesapladım 700 tl harcamısım eşimin verdiği harclıkdan hariç. Verdiği harçlıklada ona hediye almışdım. Bugün de birşey daha aldıgımi söyleyince; "bu ay çok harcadın biraz tutumlu ol" dedi bana. Bende biraz kırıldım,bozuldum. Çünkü ilk defa böyle birşey söyledi ve bende kendi paramı kazanamadıgım icin zaten üzülüyordum. Bide kendisi böyle diyince iyice üzüldüm ve artık alişveris yapmayı düsünmüyorum ve utaniyorumsiz olsaydınız napardınız umursamazmıydinız yoksa benim gibi takarmıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?