Eşle para mevzusu

ben 5 senedir çalışmıyorum eşim maaşı alır ödenicekleri öderiz benimiçin ayırdığı miktarıda bana verir bu hep böyle oldu
bende bütçeme göre harcama yaparım bu zamana kadar çok harcamıssın lafını hiç duymadım beraber karar alıp bu ay kendimizi frenleyelim dediğimiz oluyor tabi

Allah yardımcısi olsun bian önce atanır insallah esin

Butcenızı asacak bır durumsa bu konuda sızı uyarması gayet normal degıl mı_? Limitsiz bir hayat olmadıgı gercegıyle yüzlesmemız gerek.. Hic te kendinizi ezmeyin yeri gelir siz eşinize finansör olursunuz.Bu konuyu da abartmayın kendi içinzde..

Herkesde afedersiniz ama oss... Yel kapar oldu :) drykn nin de dedigi gibi alinacagima harcamalarima daha dikkat ederdim ve kocam oyle soylediginde tebessum eder "evet haklisin bu ay biraz acildim" der isime bakardim. Kusecek, darilacak yer aramayin hanimlar ve gulumseyin yaptiginiz hatalara ve duzeltin. Kusecek, darilacak yer arayacaginiza sevecek, gulecek gir gir gececek yerler arayin.

Calismiyorum para kazanmiyorum esimden para istemeye utaniyorum diyen arkadaslar saka misiniz?
Eş ler ne icin var? Esten de utanacaksak ölelim o zaman? Ailede herkes gorevini yapuyorsa karşılıklı sorumluluklar yerine geliyorsa nie utanilsin?
Hic bir erkek duymadim ki"ay kendi yemegimi yapamıyorum karimdam?cok?utanıyorum, ütü bilsem?keske karima muktac olmasam,,,,," desin?
Calisan bayanim kendi param var ama eşimden de alirim, o da benden alir, caliamasam da alirdim, hic utanacak bi durum oldugunu dusunmuyorum,

durumu iyiyse yani durumunuz bozulurdum...ama esinizin maasi belliysr ve gercekten belli bir butceye gore harcamaniz fazlaysa bozulmaniz biraz abes olur. esiniz de kalkip kufur etmemis sonucta.

bence suan bu konuda hassas oldugunuz icin kirilmissiniz, evt ben de kirilirdim ama bu demek diil ki esiniz kotu niyetli ya da sizi kirmak icin yapmis. adam da tek maasla belli ki ev gecindirme derdinde. uzulmeyin bence zaten esinizin parayi cocuguna harclik verir gbi elinize vermior, bi yere birakior olusu bile sizi kirmak istemedigini gosterior

ben nişanlıyım, biz de birbirimizi tutumlu olma konusunda uyarıyoruz. bence gereksiz alınganlık yapıyorsunuz. harçlık dışında 700 biraz fazla. eğer ihtiyaç düzdüyseniz bunu da önceden konuşup ayarlamanız gerekirdi.

Ben çalıştığım halde kendime bir giysi ,eve birşey aldigimda laf isitiyorum.kendi kredi kartim yok .o da kartını vermek istemiyor.2 çocuğum var birşey lazim oluyor para da yok ben de .alamiyorum.çok kızıyor.borcumuz var diyor.bence size bunu söylediği için icerlemeyi bırakın.söylerken kırıcı sözler etmemiş,ve sonrasında da üzüldüğünü anlamış.bu çok önemli.ne dediği değil üslubu önemli.

eşiniz aylık kaç maaş alıyor? bi de borcu ödemeleri falan var mı? ona göre yanıt vericem..

Kirilacak ne var anlamadim adam ev gecindiriyor hesap kitap yapmak zorunda ki ay sonunu getirebilsin,sende biraz hesapli harcarsan sorun olmaz

gayet guzel bir dille uyarmış. bence takacak bir durum yok

Ota dikene kirilmayin yahu.ne var bunda.o kadar mi yabancisiniz birbirinize.bende yeri gelir esime soylerim esimde bana...
Evet fazla harcamissiniz yazik gunah..esiniz tek calisiyor sonucta.
Ne yapsin bravomu deseydi

Esiniz haklı senin kirilacagin bisey dememiski adam,tutumlu ol demiş 700 lira ne demek biliyor musunuz bazı insanlar bir ay geçiniyor o parayla, ki harcliklarinizdan hariç bir mebla , hiç alınıp kuseceginiz birşey yok kime anlatsaniz aynı şeyi soyler size ,bende şuan calismiyorum benim eşim bana böyle bisey dese ben tamam der dikkat etmeye calisirim.Hata sizde, siz daha kötü laf duymamissiniz hayatınızda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…