• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle paylaşımlar

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Arkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.

Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.

Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.

İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?

Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.

Bence eşle herşey konuşulabilmeli.Niye kasıyorsunuz??? Anlatın ne var bunda??

Ama onun yaptığı ayıp (kızınca anlattıklarınızı yüzünüze vurması)

Eş aynı zamanda en iyi arkadaş olmalı, öyle olunca güzel eş olmak.

Bende herseyi anlatirim. Hatta yeni kozmetik alisverisi yaptigimda farımın pigmentasyonunun nasil oldugundan tut, fırcalarin yapisini bile anlatiyorum eşime, o derece herşey :KK70: Ama dinliyor. Bende onu dinliyorum, ilgi alanim olmayan birsey bile olsa.
Eşle o konusulmaz, bu konusulmaz diye birşey yok. Karsindakiyle alakali bir durum. Esini tanimadigimiz icin şu muhabbeti yap, onu yapma diyemeyiz, diyemem yani.

Bence eşle herşey konuşulabilmeli.Niye kasıyorsunuz??? Anlatın ne var bunda??

Ama onun yaptığı ayıp (kızınca anlattıklarınızı yüzünüze vurması)

Eş aynı zamanda en iyi arkadaş olmalı, öyle olunca güzel eş olmak.

psikologa gittim dün de. O dedi. Eşini hayatinin merkezine koymussun. Her şeyi anlatma ona. O sadece eş. Bilmesi gerektiği kadarını bilsin dedi. Ben de anlatmakta sorun görmüyorum pek. Psikolog ona bağımlı olduğumu söylüyor.

Bende herseyi anlatirim. Hatta yeni kozmetik alisverisi yaptigimda farımın pigmentasyonunun nasil oldugundan tut, fırcalarin yapisini bile anlatiyorum eşime, o derece herşey :KK70: Ama dinliyor. Bende onu dinliyorum, ilgi alanim olmayan birsey bile olsa.
Eşle o konusulmaz, bu konusulmaz diye birşey yok. Karsindakiyle alakali bir durum. Esini tanimadigimiz icin şu muhabbeti yap, onu yapma diyemeyiz, diyemem yani.

ay di mi benimki anormal değil yani. Çok konuşmam sorun olmamalı.

Kadin olmama ragmen ben de herseyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum.Biri gelip gereksiz ayrintiyla birseyler anlatinca icime afakan basiyor

mesela eşinizle neleri asla paylaşmazsınız ? Ya da neler konuşursunuz

Ben de her şeyimi anlatırım ya, düşündüm de onla paylaşmaya imtina ettiğim bir şey yok hiç, dinler o da, bazen ben sorarım anlatır bazen kendisi anlatır.. Ben de öğretmenim okuldaki her durumdan haberi vardır. Sizin için de eşinizin sıkıldığını göstermesi hoş değil,anlatmayın artık siz de onun gibi olun belki farkeder

mesela eşinizle neleri asla paylaşmazsınız ? Ya da neler konuşursunuz
Benim dedigim afakan basmasi olayini genelde kadinlarla sohbet ederken yasiyorum yani her detayi anlatanlarla.Misal isyerinde benim basima gelse anlatmayacagim bir olay olmus,her detayi anlatiyorlar.Yada agdacisini,alisverisini,cocugunu ovmesini filan dinlemek istemiyorum.
Esim yapmiyor bunu eger tek es icin soruyorsan.Cok onemli bir durum olursa bilgim olsun diye, komik birsey olmussa guleyim diye ya da cocuklarla ilgili durumlari vs. anlatir ben de ayni sekilde.Birsey izliyorsak birseyle ilgileniyorsak onunla ilgili konusuruz. Dir dir sevmem kendim de ypmam

Benim dedigim afakan basmasi olayini genelde kadinlarla sohbet ederken yasiyorum yani her detayi anlatanlarla.Misal isyerinde benim basima gelse anlatmayacagim bir olay olmus,her detayi anlatiyorlar.Yada agdacisini,alisverisini,cocugunu ovmesini filan dinlemek istemiyorum.
Esim yapmiyor bunu eger tek es icin soruyorsan.Cok onemli bir durum olursa bilgim olsun diye, komik birsey olmussa guleyim diye ya da cocuklarla ilgili durumlari vs. anlatir ben de ayni sekilde.Birsey izliyorsak birseyle ilgileniyorsak onunla ilgili konusuruz. Dir dir sevmem kendim de ypmam

evet kadınlar konusunda ben de öyleyim. Gereksiz ayrıntılardan ben de hoşlanmıyorum. Her şeyini anlatan insanlardan da hoşlanmıyorum aslında.

Arkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.

Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.

Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.

İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?

Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.

Valla ben de sen gibiyim, ama benim eşim de öyle. Her şeyi anlatırız biz birbirimize, yolda 1 tl bulsam söylerim yani o derece. Ama dediğim gibi ikimiz de böyleyiz. Çok şükür herhangi bir kavga anında da karşıma getirdiği olmadı, olmamalı da. Eşin orada yanlış yapmış.

her şeyi anlatmaya gerek yok yani. biri aldığım kozmetiği de anlatıyorum dmeiş de adam sizin kocanız, köleniz değil ki. ilgisini çekmeyen konularla neden boğasınız... annenizle konuştuğunuzu mesela, neden anlatıyosunuz?

Erkekler genelde bu tip konuları dinlemek süremez. Benimki aynı senin gibi konuşur anlatır ama ben bi şey anlatınca eeee ne var bunda? Sonuçz? Niye anlattın ki bunu der beni sinir eder. Artık bi şey anlatmıyorum o yüzden .

Sen haklısın insan bunalıyor ve sohbet etmek istiyor. Arkadaş gerekiyor insana.. arkadaş edinmeye çalış canım

Senin hatan ona hiç bir şey sormaman, ben iş arkadaşlarını bilirim, nereli olduklarından kaç kardeş olduklarına kadar, her gün bugün ne oldu? Müşteriye gittin mi? Onun eşi nereliydi? Onlar bize gelsin haftasonu vb. Bazen de.... Abine sor bakalım piknik için nereye gidebiliriz tarzı şeyler soruyorum. Aslında hiç ilgimi çekmiyor ama ev hayatını aktif tutmak lazım. Bi zaman sonra o da sana sormaya başlar.

Back
X