- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Hafta sonu birseyler yapabilirsin. Yakin bir yer terci edip; Cuma aksami yola cikip pazar aksami donebilrsinizKızlar günaydın, Allah başka dert vermesin tabi ama eşimle beraber bir şeyler yapamamak beni üzüyor son zamanlarda. Şöyle ki ; eşim de ben de çok yoğun çalışan insanlarız ve 5 yıllık evliyiz, bu zamana kadar doğru düzgün tatile çıkamadık, maddi imkanımız var çocuk yok engel yok ama her seferinde eşimle alakalı sorun çıkıyor izin alamıyor vs. Ben artık istemediğini düşünmeye başlıyorum.
Zor zamanlar atlattık ve atlatıyoruz, kendi evliliğimiz, ailedeki sorunlar hastalıklar derken etrafımdaki herkes de karı koca şöyle bir kafa dağıtmalısınız tatil yapmalısınız diyor haklılar da çünkü artık ayaklarımız sürüne sürüne işe gidiyoruz çok yorgunuz. Daha önce iki kez 4-5 günlük otel tatili yaptık ikisinde de kv yüzünden kavgalı geçirdik burnumuzdan geldi. Ben de hep ailemle gittim bir yerlere bir kaç kez ama istiyorum ki artık eşimle gezelim tozalım rahatlayalım, sonra belki bebek...
Sabah konuyu tekrar açtım gene izin alamam sen bilmiyorsun izin vermiyorlar diyor ben gene surat asınca gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldum. Beraber bir şeyler yapamadıktan sonra ev arkadaşlığı gibi evlilik sürdürmenin ne faydası var? Haftaiçi akşamları 2 saat görüyorum, h. sonu birlikteyiz bu mu yani evlilik?
Hafta sonu birseyler yapabilirsin. Yakin bir yer terci edip; Cuma aksami yola cikip pazar aksami donebilrsiniz
Kardeşim inanır misiniz benim eşim haftasonu dahi çalışıyor keza bende
Benim.sadece haftaiçi iznim var ama bırakın tatili birlikte deniz havası almayi özledim.
Ne yapalım her halimize hamd olsun
Ee hafta sonu gidin sizde Cuma'dan gidip pazar dönün yakın bi yerlere.maksat beraber vakit geçirmek.ne güzel hazır çocuk yokken keyfini çıkarın çocuk olunca evlilik olumsuz anlamda boyut değiştiriyor çünkü
Peki eşiniz gerçekten izin alamıyor mu ? Yoksa siz tatile çıkmak istediğinizde izin alamadığı işyeri birden izin veriyor ve kayınvalidenizin doktoru,ev tadilatı vb.seyler de tam o tarihe mi denk geliyor??
Önceden ıkı kez gittik kavgalı gecırdık dedın ya belkı de sebep Budur adamın hevesı de kaçmış olabılır. Yanlış yapmışsın bence. Sebep ne bılemem ama kayınvalıde sorununu bırakıp tatılde esınle güzel vakit gecırmelıydınız ki adam kafa dağıtmaya gitmek ıstesın
Benim kayınvalidem geçen yıldan esimin bu yıl ki iznini rezerve etti deBence eşinizle oturup konusun çünkü bir zaman sonra siz de kendi aileniz,akrabaniz,arkadaşınız ile planlar yapmaya baslarsiniz.Bu da onu mutlu eder mi bilemem
“Gelmezsen gelme ben arkadaşlarla gidiyorum bu yaz/bu izin/bu haftasonu, bu yaşımda gezmeyeceğim de ne zaman gezeceğim” resti ise yarayabilir, tecrübe ile sabit.
Haftasonları bir şeyler yapın sizde. Cuma geceden gidin. Pazartesi izin alın sadece. 3 gün yeter. İstediğiniz zaman gidebilirsiniz böylece.
Bunu resmi tatillerde yapmayı düşünüyorum bende çünkü pazartesi izin alamayız. 19 mayıs tatili gibi mesela...
Önceden de aileden herkese duyurup biz tatile gideceğiz deyip o günlere bir şey çıkartmamalarını sağlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?