eşle tatile çıkamama

Kayınvalideyi çok takıyorsunuz.

ben de 7 senedir yıllık izin yapamadım
5 senelik evliyim
eşim izinlerini kullanabiliyor ama benım ıcın kurban ve ramazan bayramları yıllık ızın demek
biz birlikte o zamanlarda tatile cıkıyoruz
siz de öyle yapın

Bende eşimi hafta içi ve cumartesi sadece yemek ve çay zamanı görüyorum 1 buçuk saat en fazla.
Sonra uyku.
Cunki 3rken kalkıyorum

Ben de hafta içi 2-3 saat görüyorum akşamları bazı yoğun dönemlerde ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor. Bir de h. sonu o da ekstra iş mesai vs çıkmazsa. Bu durumu kabullendim artık görmemek değil mesela, çünkü zaten ben de geç gidiyorum eve hani evde onu oturup bekleme fırsatım olmuyor.

İşte öyle yaptık güya iki sefer o da burnumuzdan geldi. Kv bayramda akraba falan gezmek istiyordu ilk zamanlarda sonradan sustu ama eşimi sıkıştırıyor olabilir. Kendi kızını da tatile gönderiyor tabi :)

Şimdiki planım önceden işlemek, yani bayramda yokuz mesajını önceden vermek ki beklentiye girmesin.

tatil harika birşey ya,

atlayın izmir şirinceye gidin haftasonuna, sonra oradan efesi gezin, bir gün farklı yerde uyanıp kahvaltı yapmak dinlenmek için, iletişimi artırmak için, iş verimini artırmak için harika birşey.

Nasıl yani bu adamın yıllık izni yok mu? İş yerlerinde belli zamanlarda izin kullanılıyor kışın belli bir dönem yazın belli bir dönem izin veriliyor.

Yada işine mi gelmiyor acaba izin kullanmak?

Malesef çok zor valla ev arkadaşı gibi.

Nasıl yani bu adamın yıllık izni yok mu? İş yerlerinde belli zamanlarda izin kullanılıyor kışın belli bir dönem yazın belli bir dönem izin veriliyor.

Yada işine mi gelmiyor acaba izin kullanmak?

İşte bozulduğum kısım da bu, sorun mu çıkacak diye düşünüyor bilmiyorum resmen tatilden kaçar vaziyette.

İşte bozulduğum kısım da bu, sorun mu çıkacak diye düşünüyor bilmiyorum resmen tatilden kaçar vaziyette.

Ama bu izinler yasal ve zorunlu benim bildiğim. Eşimden yola çıkarak yorumluyorum her iş yerinde öyle mi bilmiyorum ama işyerinden daha çok yeni izinlerinizi belirleyin demişler kışın ayrı yazın ayrı iZin yazıyorlar .

Eğer Eşinin iş yerinde zorunlu değilse izin gününde çalışınca ekstra mesai olarak geçiyorsa belki o yüzden çalışmayı tercih ediyordur.
Yada gerçekten çekiniyordur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…