eşle tatile çıkamama

Kv resmen bahane bulmuş...Antalya gibi bir yerdeseniz sanırım...Bir ara eşime taşınsak mı demiştim bu tarz bir şehire...

Herkes kvlemi gidiyomus bunu ilk defa duyuyorum ne salak insanlar varya esin gelmiyorsa sende tek gidecegini söyle belki kiskanir gelir

Evet bana bunu söyledi bak herkes kv siyle gidiyor ben sizle gelmedim senin bana yaptığına bak diyor, oysaki bayram kutlaması için aramıştım. Resmen biz eşimle tatile gittik diye burnumuzdan getirdi. Kendi kızına da aman kv sine gitmesin diye habire program yapıyor.

Değişik gerçekten çok şaşırıyorum böle şeylere ama tabi is eşde bitiyor o ağırlık koyacak bizimkide bikere gelmişti benim ailemin yanına gitmiştik bir hafta kalacktik o gitmek istedi bende otobüse bin git ozman dedim öylede gitmedi eşim mecbur gitmemiz lazım olay çıkmasın burda dedi ama yol boyuda burnundan getirdi bida binme arabama gelme bizle diye şimdi hiç ağzını açmıyo biyere gidek desek eşim anamgili çağırma diyo hataa geçen kaynimin kızının dugunune gittik Annesi ğil Ablasigil otobüsle gitti biz tek gittik araba boştu ama almadı o yüzden böyle insanlar bana saçma geliyo

Kv ozaman acik acik söyleyin ikinizin vakit gecirmek istediginizi. Biraz kafa dinlemek iszediginizi.

Aynen şimdi her görüşmede tatile ihtiyacım var, her kısa tatilde gideceğiz falan diyeceğim, ama eminim suratı hemen düşecek ve program yapmaya kalkışacak.

H sonu gidin. Ya da tek gün ekleyin üç güne bişeyler yapılır

Biz balayı gibi yapıyoruz bu tatili senin ne işin var deseydin şu kvlere açın artık agzinizi ya ezdirmeyin okudukca ben sinirleniyorum burda

İzin almadıktan sonra nasıl yapayım ki? Bir de benim izin aldığımı bilir aynı kurumdayız. Hani bizim bildiğiniz önceden enine boyuna plan yapmamız lazım.
tahmin ettim çünkü benim de sürpriz yapma şansım yok maalesef..
eşimin işi bunu kaldırmıyor, önceden planlı programlı olmalı..

Biz balayı gibi yapıyoruz bu tatili senin ne işin var deseydin şu kvlere açın artık agzinizi ya ezdirmeyin okudukca ben sinirleniyorum burda

Ah demem ki ama bir kelimeyi çeker drama yaratır ve seni kötüler ki öyle oldu, aylarca ayıldı bayıldı beni kötüledi etti çene o biçim. Sadece fırsat vermemeye çalışıyorum artık.

Biz hiç söylemeyi bazen haberleri sonradan bile olmaz. Beraber de gitmem. Acık acık söylerim. Sadece es tarafı değil kendi ailemle de tatile gitmem. Ailemle gitsem de eşim olmasın o zaman

Siz onun düzenine uyduktan sonra bence şikayet etmeniz de yersiz.
Bu tip boyunduruklar her bünyeye işlemez. Ama siz idare etme alttan alma yolunu seçmişsiniz. İşiniz zor.

Benim annem böyle takip etmez beni ne münasebet derdim ben ilk olayda daha.
Hiç sevmem işime karışılmasını..

gördüğüm üzere bu tatil meselesi hep sizin çabanız. ve karı koca başbaşa bir şeyler yapmak, paylaşmak gerçekten evliliği coşturan şeyler. eşin buna yanaşmayacak kadar asosyal ise bence onu buna ikna etmek için çabalamak, organizasyonlar kurmak, denk getirme çabaları yerine resti çekip ona göre duruş almalısın. gelmiyorsa gelmesin ben giderim demek evliliği daha da yıpratır. bence başbaşa vakit geçiremiyorsak gerisi önemli değil bu evlilikle ilgili kararını ver demelisin.

Benimki yeri geldiginde söylüyor yeri geldiginde kabul ediyor. Benim icin sorun olmazdi belki bizimle gelmesi ama emrivaki yapmasi beni cileden cikariyor. Hatta bir gün esime bende emrivaki yaptim "bana annem ve ablamin yaptigi gibi emrivakilik yapma "dedi. Gecen haftasonu mesela 5 günlügüne tatile ciktik ablasi tutturmus bende gelicem diye esim direk aöylemis ben esimle gidicem senin ne isin var diye..

Aynen şimdi her görüşmede tatile ihtiyacım var, her kısa tatilde gideceğiz falan diyeceğim, ama eminim suratı hemen düşecek ve program yapmaya kalkışacak.
Ya bu anneler ogullari evlenene kadar neredeymis? Neden evlendikten sonra ogullarina düskün oluyorlar anlamiyorum.
Benimkinin de 2 oglu var her isini benimkine yaptiriyor. Esim diyor neden hep bana söylüyorsun bi oglun daha var ee ozaman da cevabi hemen hazir "o bilmiyor sen abisin"
Birgün kendimi tutamadim ve dedim" esim de bilmiyordu yapa yapa ögrendi birak kücük oglun da ögrensin" hic bana cevap vermeden esime yöneldi nezaman halledicek diye..

Birak surat assin. Madem esin gitmiyor ve senin yalniz tatil yapmana karismiyor ozaman güveniyor demektir. Kv bisey demek düsmez.

Bir arkadaşım var,hani biraz çatlak diyeceğimiz;iyi kalpli ama herkese tok tok cevap verebilen,hafiften asabi,kötü olmak istemeyecegin biri....eşi askeri personel kendisi ise cocultan sonra işi bırakmış ..yazdan kış tatilinin,kıştan yaz tatilinin (genelde yurt disi) biletini esine sormadan kredi kartindan alıyor ve eşi o yalnız çıkmasın diye gidip tüm izinlerini ona göre kullanıyor.Cidden ozeniyorum

Bazı erkekler arkadaşlarını kıramıyor. Öyle ailecek görüştüğünüz birileri varsa onlarla bir tatil ayarlayın. Eşiniz onlarla gitmekten keyif alabilir. Ve annesini götürmeye de utanır. Bir arkadaşım sizinle aynı durumda ve hep bu taktiği uyguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…