- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Tesekkur ederim size.Kayinpeder hayatta hatta aynı şehirde kaynım oturuyor.Ama onlar beceriksizmis kullandığı cümle tam olarak bu .Eşim gidip yaptirmaliymis.Benim şansım ailelerle ayni sehirse degilim ,tatil yapılabilecek bir yerde yasiyorum.Hafta ici -hafta sonları denize gidebiliyorum ve ya iki günlük otel kaçamağı yapabiliyoruz.
Herkes kvlemi gidiyomus bunu ilk defa duyuyorum ne salak insanlar varya esin gelmiyorsa sende tek gidecegini söyle belki kiskanir gelir
Değişik gerçekten çok şaşırıyorum böle şeylere ama tabi is eşde bitiyor o ağırlık koyacak bizimkide bikere gelmişti benim ailemin yanına gitmiştik bir hafta kalacktik o gitmek istedi bende otobüse bin git ozman dedim öylede gitmedi eşim mecbur gitmemiz lazım olay çıkmasın burda dedi ama yol boyuda burnundan getirdi bida binme arabama gelme bizle diye şimdi hiç ağzını açmıyo biyere gidek desek eşim anamgili çağırma diyo hataa geçen kaynimin kızının dugunune gittik Annesi ğil Ablasigil otobüsle gitti biz tek gittik araba boştu ama almadı o yüzden böyle insanlar bana saçma geliyoBazi kayinvalideler cok kiskanc. Benimkide öyle mesela kizi kendi kv alip arabayla tr'ye gidicek diye benim kv de hemen bizimle gelecegini söyledi (bizde arabayla tr'ye gitmek istiyoruz bu yaz)
Biz gitmeden 1 hafta önce kv geliyor izinden 1 hafta kalip bizimle tekrar tr'ye gitmek istiyor.
sürpriz yapabilir misiniz?
biletleri aldım, rezervasyonu yaptırdım gibi..
Kv ozaman acik acik söyleyin ikinizin vakit gecirmek istediginizi. Biraz kafa dinlemek iszediginizi.
H sonu gidin. Ya da tek gün ekleyin üç güne bişeyler yapılırKızlar günaydın, Allah başka dert vermesin tabi ama eşimle beraber bir şeyler yapamamak beni üzüyor son zamanlarda. Şöyle ki ; eşim de ben de çok yoğun çalışan insanlarız ve 5 yıllık evliyiz, bu zamana kadar doğru düzgün tatile çıkamadık, maddi imkanımız var çocuk yok engel yok ama her seferinde eşimle alakalı sorun çıkıyor izin alamıyor vs. Ben artık istemediğini düşünmeye başlıyorum.
Zor zamanlar atlattık ve atlatıyoruz, kendi evliliğimiz, ailedeki sorunlar hastalıklar derken etrafımdaki herkes de karı koca şöyle bir kafa dağıtmalısınız tatil yapmalısınız diyor haklılar da çünkü artık ayaklarımız sürüne sürüne işe gidiyoruz çok yorgunuz. Daha önce iki kez 4-5 günlük otel tatili yaptık ikisinde de kv yüzünden kavgalı geçirdik burnumuzdan geldi. Ben de hep ailemle gittim bir yerlere bir kaç kez ama istiyorum ki artık eşimle gezelim tozalım rahatlayalım, sonra belki bebek...
Sabah konuyu tekrar açtım gene izin alamam sen bilmiyorsun izin vermiyorlar diyor ben gene surat asınca gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldum. Beraber bir şeyler yapamadıktan sonra ev arkadaşlığı gibi evlilik sürdürmenin ne faydası var? Haftaiçi akşamları 2 saat görüyorum, h. sonu birlikteyiz bu mu yani evlilik?
Biz balayı gibi yapıyoruz bu tatili senin ne işin var deseydin şu kvlere açın artık agzinizi ya ezdirmeyin okudukca ben sinirleniyorum burdaEvet bana bunu söyledi bak herkes kv siyle gidiyor ben sizle gelmedim senin bana yaptığına bak diyor, oysaki bayram kutlaması için aramıştım. Resmen biz eşimle tatile gittik diye burnumuzdan getirdi. Kendi kızına da aman kv sine gitmesin diye habire program yapıyor.
tahmin ettim çünkü benim de sürpriz yapma şansım yok maalesef..İzin almadıktan sonra nasıl yapayım ki? Bir de benim izin aldığımı bilir aynı kurumdayız. Hani bizim bildiğiniz önceden enine boyuna plan yapmamız lazım.
Biz balayı gibi yapıyoruz bu tatili senin ne işin var deseydin şu kvlere açın artık agzinizi ya ezdirmeyin okudukca ben sinirleniyorum burda
Biz hiç söylemeyi bazen haberleri sonradan bile olmaz. Beraber de gitmem. Acık acık söylerim. Sadece es tarafı değil kendi ailemle de tatile gitmem. Ailemle gitsem de eşim olmasın o zamanBiz balayı gibi yapıyoruz bu tatili senin ne işin var deseydin şu kvlere açın artık agzinizi ya ezdirmeyin okudukca ben sinirleniyorum burda
Ah kv yi bilmiyorsunuz siz kadın dedektif gibi tüm hayıtım biliyor, düşünün iş çıkış saatimi o günkü programımı. Tam işten çıkacağınız an çağıran bir kv, tam eve geçerken taşıttan indiğinizde sizi arayan kv tanıdınız mı hiç? Çocuklarının ve onların eşlerinin tüm hayatlarına müdahil. Yakın oturmamızın da etkisi çok tabi. Ben konuşurken laf arasında artık her kısa tatili değerlendireceğiz çok yorulduk yıprandık diyeceğim ki anlasın o günlerde tatile gideceğimizi.
Ve sinir olduğum huyu da herşeyi önceden ayarlarlar benim son dk huyum olur. Doğumgünümün onlarda kutlanacağını bile akşam 9 da öğrendim 5 dk sonra orda olmak üzere düşünün.
En mantiklisi ailelerle tatile gitmek çok saçma ne gereği varBiz hiç söylemeyi bazen haberleri sonradan bile olmaz. Beraber de gitmem. Acık acık söylerim. Sadece es tarafı değil kendi ailemle de tatile gitmem. Ailemle gitsem de eşim olmasın o zaman
Bunu resmi tatillerde yapmayı düşünüyorum bende çünkü pazartesi izin alamayız. 19 mayıs tatili gibi mesela...
Önceden de aileden herkese duyurup biz tatile gideceğiz deyip o günlere bir şey çıkartmamalarını sağlamak.
Eşiniz ne diyo bu durumda o öyle yapincaAh demem ki ama bir kelimeyi çeker drama yaratır ve seni kötüler ki öyle oldu, aylarca ayıldı bayıldı beni kötüledi etti çene o biçim. Sadece fırsat vermemeye çalışıyorum artık.
Benimki yeri geldiginde söylüyor yeri geldiginde kabul ediyor. Benim icin sorun olmazdi belki bizimle gelmesi ama emrivaki yapmasi beni cileden cikariyor. Hatta bir gün esime bende emrivaki yaptim "bana annem ve ablamin yaptigi gibi emrivakilik yapma "dedi. Gecen haftasonu mesela 5 günlügüne tatile ciktik ablasi tutturmus bende gelicem diye esim direk aöylemis ben esimle gidicem senin ne isin var diye..Değişik gerçekten çok şaşırıyorum böle şeylere ama tabi is eşde bitiyor o ağırlık koyacak bizimkide bikere gelmişti benim ailemin yanına gitmiştik bir hafta kalacktik o gitmek istedi bende otobüse bin git ozman dedim öylede gitmedi eşim mecbur gitmemiz lazım olay çıkmasın burda dedi ama yol boyuda burnundan getirdi bida binme arabama gelme bizle diye şimdi hiç ağzını açmıyo biyere gidek desek eşim anamgili çağırma diyo hataa geçen kaynimin kızının dugunune gittik Annesi ğil Ablasigil otobüsle gitti biz tek gittik araba boştu ama almadı o yüzden böyle insanlar bana saçma geliyo
Ya bu anneler ogullari evlenene kadar neredeymis? Neden evlendikten sonra ogullarina düskün oluyorlar anlamiyorum.Aynen şimdi her görüşmede tatile ihtiyacım var, her kısa tatilde gideceğiz falan diyeceğim, ama eminim suratı hemen düşecek ve program yapmaya kalkışacak.
Benimki yeri geldiginde söylüyor yeri geldiginde kabul ediyor. Benim icin sorun olmazdi belki bizimle gelmesi ama emrivaki yapmasi beni cileden cikariyor. Hatta bir gün esime bende emrivaki yaptim "bana annem ve ablamin yaptigi gibi emrivakilik yapma "dedi. Gecen haftasonu mesela 5 günlügüne tatile ciktik ablasi tutturmus bende gelicem diye esim direk aöylemis ben esimle gidicem senin ne isin var diye..
nekadarda bozulmustur iyi olmuş bu kv ve gorumceler genelde belesci oluyorlar parasını eşi yiyo Die kiskaniolar oh çok güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?