eşle tatile çıkamama

Bazıları gerçekten gezmeyi sevmiyor genellikle tatil kafa olarak dinlendirse de bedenen yorabiliyor belki o yüzdendir gitmek istememesi ki bir kaç kötü tecrübe de yaşamışsınız; ayaklarını uzatıp evde yatmak daha cazip geliyordur. Bu ihtimali düşün diğer her sey yolundaysa “artık”, takılma cek restini kendin git bir olmaz iki olmaz üçüncüye düşer pesine

Evine mutfak yaptirasi gelmiş,üç sene önce de evinin tüm doğalgaz,Pimapen,laminantini eşim başında durarak yaptırmıştı.Ustelik biri bebek iki çocuğum var ve yazın taşınmam gerekiyir Eşiniz size uymuyorsa lütfen imkanlariniz dahilinde siz kendi tatilinizi planlayin. Başkalarının mutsuzlugu ile beslenenlerin ekmeğine yağ şurmeyin.Cocuk olunca inanın herşeyi ona göre planlamak zorunda kaliyorsunuz

23 Nisan pazartesiye geliyor
1 Mayıs da salıya.
1 Mayıs tatil miydi?

küçük planlar yapın.
istanbulda mıydınız hatırlayamadım.
ağva, sapanca, bursa, kaz dağları, kapadokya birçok seçenek var.

Özelllikle eşimin ailesi daha doğrusu annesi müdahil her şeyimizden haberi var eminim özel hayatımızdan da vardır, hiç boş bırakmaz her gün arar oğlunu. Haftaiçi geç geliyoruz ailelere gidecek vaktimiz olmuyor.

Allah sabır versin size, kv ye de diyecek sözüm yok. Kp hayatta değil mi? İEvet ben de çocuk yokken gezelim modundayım inanın afederseniz eşek gibi çalışıyoruz akşama kadar ne için yani ne için?

Eşinizin tatile gitmek istememe sebebi ne?
Sonuçta yıllık izni var..
Anasını götürse bir türlü götürmese bir türlü diyip evde oturmayı tercih ediyor olabilir mi?

Kv hep anlatıyor eşim bekarkende arkadaşları zorla götürürmüş ama çok mutlu dönermiş, eşim de hep anlatır tatil anılarını. Bilmiyorum dediğiniz gibi belki de sorun yaşayacağız diye korkuyor, ama ben tek gittiğimde de kv laf çıkarıyor ortaya kocasız kadın ne işi var gibisinden, hatta direkt söyleyemedi ama nifak tohumu ekti adamın kafasına resmen sanki başka biriyle görüşmüşüm gibi...

Böyle bir mecburiyetiniz yok ki.
Kime ne sizin nereye gideceğinizden. 2 yetişkin evli insansınız.
Son anda işi çıkacak olan kişiler arayıp önceden sormakla yükümlü siz haber vermekle yükümlü değilsiniz..
Biz o zaman şuraya gidiyoruz deyip geçin..

yapmayın bir müdürüm vardı, geç evlenmişti çok yoğun çalışıyordu ya tatile çıkmıyordu ya da eşiyle çıkamıyordu işe odaklı insanlardı,

evlerden uzak, o yaz ailesiyle tatil yaptığı yılın sonunda eşini trafik kazasında kaybetti

bir sürü hayal kaldı, keşke tatile onunla çıksaymışım diye bir cümle kullanmıştı. oda çok şikayet ederdi eşinden

böyle hayatlarda var.

Allah sabır versin size, kv ye de diyecek sözüm yok. Kp hayatta değil mi? İEvet ben de çocuk yokken gezelim modundayım inanın afederseniz eşek gibi çalışıyoruz akşama kadar ne için yani ne için?
Tesekkur ederim size.Kayinpeder hayatta hatta aynı şehirde kaynım oturuyor.Ama onlar beceriksizmis kullandığı cümle tam olarak bu .Eşim gidip yaptirmaliymis.Benim şansım ailelerle ayni sehirse degilim ,tatil yapılabilecek bir yerde yasiyorum.Hafta ici -hafta sonları denize gidebiliyorum ve ya iki günlük otel kaçamağı yapabiliyoruz.

1 Mayıs da salıya.
1 Mayıs tatil miydi?

küçük planlar yapın.

Evet ben de hemen takvime baktım şimdi:) 1mayıs tatil çok şükür işçiyiz ya mecburen :)

En son 29 ekimde eşime Kapadokya ya gidelim dedim hatta arkadaşı var orda çağıran gene ık mık yaptı benim de hevesim kaçtı ama bu sefer kararlıyım ya gelir ya ben tek giderim.

Belki bir zaman sonra gelir beni tek göndermemek için bilemedim ki...

Herkes kvlemi gidiyomus bunu ilk defa duyuyorum ne salak insanlar varya esin gelmiyorsa sende tek gidecegini söyle belki kiskanir gelir

1 Mayıs da salıya.
1 Mayıs tatil miydi?

küçük planlar yapın.

Yok İstanbulda değiliz, dediğiniz yerleri çok istiyorum ama uzak kalıyor bize en yakını Kapadokya diyeyim.

sürpriz yapabilir misiniz?
biletleri aldım, rezervasyonu yaptırdım gibi..

Kv ozaman acik acik söyleyin ikinizin vakit gecirmek istediginizi. Biraz kafa dinlemek iszediginizi.

Herkes kvlemi gidiyomus bunu ilk defa duyuyorum ne salak insanlar varya esin gelmiyorsa sende tek gidecegini söyle belki kiskanir gelir
Bazi kayinvalideler cok kiskanc. Benimkide öyle mesela kizi kendi kv alip arabayla tr'ye gidicek diye benim kv de hemen bizimle gelecegini söyledi (bizde arabayla tr'ye gitmek istiyoruz bu yaz)
Biz gitmeden 1 hafta önce kv geliyor izinden 1 hafta kalip bizimle tekrar tr'ye gitmek istiyor.

Eşinizin tatile gitmek istememe sebebi ne?
Sonuçta yıllık izni var..
Anasını götürse bir türlü götürmese bir türlü diyip evde oturmayı tercih ediyor olabilir mi?

Eşimin işi çok yoğun ve eşim tam bir işkolik bu bir sebep. Ayrıca gezme anlayışı tıpkı ailesinden gördüğü gibi bulunduğu şehirde gezip hava almak falan. Hayatı boyuncu doğup büyüdüğü şehirden çıkmamış hep ailesi ile yaşamış. Belki korkuyor belki sevmiyor bilmiyorum. Daha önce gittiğimiz tatilde sıkıntılar olmuştu, geçen çok özledim orayı gene gidelim dedi ama beni mutlu etmek için mi gerçekten istediği için mi bilmiyorum.

Eşim yönetici, sanki bırakıp giderse her şey mahvolacak duygusu var her şeyi bilmek yönetmen elinden geçirmek istiyor. Kv nin bizle gelmesini istediğini sanmıyorum eşimin, ki zaten benim asla istemediğimi bilir.

Ah kv yi bilmiyorsunuz siz kadın dedektif gibi tüm hayıtım biliyor, düşünün iş çıkış saatimi o günkü programımı. Tam işten çıkacağınız an çağıran bir kv, tam eve geçerken taşıttan indiğinizde sizi arayan kv tanıdınız mı hiç? Çocuklarının ve onların eşlerinin tüm hayatlarına müdahil. Yakın oturmamızın da etkisi çok tabi. Ben konuşurken laf arasında artık her kısa tatili değerlendireceğiz çok yorulduk yıprandık diyeceğim ki anlasın o günlerde tatile gideceğimizi.

Ve sinir olduğum huyu da herşeyi önceden ayarlarlar benim son dk huyum olur. Doğumgünümün onlarda kutlanacağını bile akşam 9 da öğrendim 5 dk sonra orda olmak üzere düşünün.

Bunu okuyunca da vicdan yaptım şimdi Normalde bu kadar tatil odaklı değilim ama inanın çok şey yaşadık ve hala yaşıyorum , sadece uzaklaşmak istiyorum kafamı rahatlatmak dinlenmek, belki evde bile geçirsek mutlu olacağım, hani artık gücümün tükendiğini hissediyorum öyle bir hal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…