- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
33 yaşınızda neredeyse 50sine merdiven dayamış biriyle evli olacaksınız. sizce çok değil mi ?Bence yaş farkı evliliği ilerleyen yıllarda etkiliyor ben 23 eşim 38 yaşında aşık oldum ona fakat ilk aylar çok güzeldi sonra çoğu konuda zıt olduğumuzu anladım 3 yıldır evliyim bir kızım var eşimi de çok seviyorum
Yine de 10 yaş çok değil
Evet çok gibi görünebilir ama arada sevgi saygı Kadir kıymet varsa pekte sırıtmıyor33 yaşınızda neredeyse 50sine merdiven dayamış biriyle evli olacaksınız. sizce çok değil mi ?
60 yaşında adam niye altına kacirsin? Bi saglik sorunu yoksa 60 yaş elden ayaktan düşme yaşı değildir ki. Sağlık sorunu varsa da, bu genç yaşta da insanı yakalayabilir. Evliliğe zaten hastalikta saglikta diyerek başlıyoruz. 30 yıl aynı yastığa sevgiyle,huzurla baş koyduğun bir insanın 30 sene sonra kırışıklık gibi basit ötesi bir seyinden rahatsız oluyorsan, yazık derim başka birşey demem. O kırışıklıklarda kocaman bir hayat var, belki 3 çocuk, belki 5 torun var. Kocasinin kirisikligindan rahatsız olan kadın ömür boyu mermer gibi mi geziyor?Çevremde ki büyüklerden gözlemledigim kadariyla ilk 20 sene bir sorun olmuyor ama kadın 50, adam 60 yaşına gelince bizatti bir çok kadının kocasinin yemesiden, içmesinden, altına kaçırmasindan tiksindigini duydum. Ve dahi kırışıkliklarindan. Ya adamlar kadınlara çok çektirmisler zamanında ya da bir yaştan sonra çok göze batıyor. Çünkü şikayet edenler azınlıkta değiller ve hakikaten 10 yaş fiziksel olarak cok değişkenlik gösteriyor. Bir kısım kadınlar kocalariyla gezemediğinden de şikayetçi. Çok uyuyor ya da çok az uyuyor gibi söylenlerde duydum. Bana tavsiye edilen en fazla 5 yaş olması ama mesleki açıdan yol almış olması ve sorumluluklarını tamamlamış olması da faydali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?