• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler arası 10 yaş fark.

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba kızlar
Sizce eşler arası 10 yaş fark fazla mı?
Karşınızdaki insan sizi gerçekten seviyorsa, işi gücü de oldukça iyiyse tabi sizin de duygularınız varsa kabul eder miydiniz?
Baktığınızdan yaşı bi 6 yaş daha küçük diyor yaşını göstermiyor.
Siz yaşı bahane ettiğinizde de seni bi 10 yaş daha çok severim :)
Hayat tecrübelerimden yararlanırsın gibi şeyler söylüyor.
Sizce uygun mu ?

Biz eşimle aynı yaştayız.
Benden 10 yaş büyük olsaydı da onunla evlenirdim :) bana 6-7 den sonrası çok geliyor ama önemli olan sizin onu nasıl gördüğünüz...

Mesela duygularım var ifadesi benim 10 yaş büyük biriyle olmam için yeterli bir ifade değil. Aşık olmam, ayaklarımın yerden kesilmesi, hayranlık duymam, aynı şekilde de sevilmem gerek diye düşünüyorum..

Erkek kesinlikle kadından büyük olmalı. Biz eşimle aynı yaştayız. Keşke diyorum benden 4-5 yaş büyük olsaydı. Ancak olgunlaşıyor erkekler. Kadınlar onlara göre daha çabuk olgunlaştıkları için bence sorun değil 10 yaş fark olması. Bir de etrafımdaki evlikleri şöyle bir gözüm önüne getirdiğimde gerçekten de eşinden 5+ daha büyük olan erkekler çok daha fazla kıymet veriyor eşine... Tabii hepsi öyle olacak değil... İstisnalar çıkabilir...

Merhaba kızlar
Karşınızdaki insan sizi gerçekten seviyorsa, işi gücü de oldukça iyiyse tabi sizin de duygularınız varsa kabul eder miydiniz?
Sizce uygun mu ?
Bence fazla hemde çok fazla benim esimle aramda 10 yaş var keşke olmasaydı ben 24 o 34 hiç iyi değil kafa yapilarimiz hiç uyuşmuyor hemde hiç yaş gittikçe o çok farklilasiyor ben hala delidolu

Merhaba kızlar
Sizce uygun mu ?
eşimle aramızda 14 yaş var ve Allaha şükür çok mutluyum ben. eşim her konuda bana destek yardımcı... yaşını göstermiyordu tanıştığımızda , duyunca şok olmuştum. yaşından 7-8 yaş genç gösteriyor mesela :spor:bence anlaşmak önemli ..

kadının büyük olduğu durumlar facia.erkeğin büyük olduğu durumlarda sıkıntı neredeyse çıkmıyor.

Kesinlikle çok, bende bir kaç yıl önce aramızda bayağı yaş farkı olan biri ile görüşüyordum ( nüfus cüzdanında 74 doğumlu yazıyor ama 76 doğumluyum diyordu). İnanılmaz kötü bir ilişkiydi çok kötü bitti, hatta bu yüzden şimdi benden küçük birini buldum :KK48: .

Merhaba kızlar
Sizce uygun mu ?
Esimle aramda yaklasik 10 yas fark var. Cok uyumlu bir çiftiz. Önemli olan kafa yapılarının uymasi. Eğer iyi anlasiyorsaniz aranizda kuşak farki var gibi hissetmiyorsaniz, birlikte eğlenip güzel vakit geçirebiliyor, sıkılmadan muhabbet edebiliyorsaniz hic bir sorun olmaz. Hatta 10 yaş büyük olmanin avantajlari bile var. Yeri gelince daha olgun, daha korumaci oluyor erkekler. İşini gücünü kurmus, askerligini yapmış, birikimini yapmış oluyor :) hayattan ne bekledigini daha iyi biliyor, daha gercekci kararlar aliyorlar

Benim eşim benden 13yaş büyük.Hiç yaşını göstermiyor ama gösterse de fark etmez.İyi ki,onunla evlenmişim.Önemli olan anlaşmanız,birbirinize deyer vermeniz.Dün itibarile 8ci senemize girdik çok şükür,2 tane de çocuğumuz var,şimdiye kadar yaşla ilgili bir problemimiz olmadı.Hem kendisi de kariyerini yapmış düzenini kurmuştu.

Merhaba kızlar
Sizce uygun mu ?

Bence hic onemli diil onemli olan anlasmak

Doğrusu ben yaşıtlarımla ilişki kuramıyorum. Benim kendimce idealim 3 - 10 yaş arası. Ama hepsi bir kenara kafa yapınız birbirine uygun mu? Anlaşabiliyor musunuz? Bunlar önemli. Bir arkadaşım 18 eşi ise 30 yaşındayken evlenmişlerdi. Ben o zamanlar yani altı yıl önce bu duruma şiddetle kendi içimde karşı çıkmıştım. Şimdi evli, mutlu, çocuklu. Bazen neler olacağını kestiremiyorsun.:KK16:

Back
X