• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler arası 10 yaş fark.

Eşimle aramda 9 yaş var ve çok şükür yaş farkı hiç sorun olmadı. Hep avantaj oldu :) Ama tabi karakterlede ilgili. Eminim aynı yaşta da olsak sorun yaşamazdık çok şükür.

Anlaşabiliyorsanız yasinin büyük ya da küçük olmasinin hicbir önemi yok. Ben kendimden 10 yas büyük biriyle anlasamazdim, cok sıkılırdım o büyük büyük tavirlardan ama yas ilerledikce o fark azaliyor bence. Yani 26-36 zorken; 36-46 daha kolay olsa gerek diye düşünüyorum. Beraber güzel zaman geçiriyorsaniz ne guzel. Mutluluklar dilerim.

Önemli olan sizin kaç yaşınızda olduğunuz bence. Ya da kafa yapısı olarak olgun olup olmadığınız. Siz hayata laylaylom bakıyorsaniz 10 yaş fazla olur muhtemelen.

60 yaşında adam niye altına kacirsin? Bi saglik sorunu yoksa 60 yaş elden ayaktan düşme yaşı değildir ki. Sağlık sorunu varsa da, bu genç yaşta da insanı yakalayabilir. Evliliğe zaten hastalikta saglikta diyerek başlıyoruz. 30 yıl aynı yastığa sevgiyle,huzurla baş koyduğun bir insanın 30 sene sonra kırışıklık gibi basit ötesi bir seyinden rahatsız oluyorsan, yazık derim başka birşey demem. O kırışıklıklarda kocaman bir hayat var, belki 3 çocuk, belki 5 torun var. Kocasinin kirisikligindan rahatsız olan kadın ömür boyu mermer gibi mi geziyor?
Zannediyorum ki eşler yiprandıkları zaman ilişki de ilk göze batan detay bu oluyor. Uykusu, emekliliği ve dolaylı olarak ilk vurdukları şey erkeklerin yaşı oluyor. Zaten etik olduğunu savunmuyorum. Doğrudur demiyorum. Kendim de deneyimlemiş olamam ve fakat çok samimiyetle duyduklarımı aktadım. Her ilişki de benzeri yaşanacak diye de bir durum yok. Karşıdaki adamın da bakımı, ilgisi, sevgisi, karakteri önemli yoksa her şey gözüne batan ilk eleştiri ve rahatsızlık bu olur adam da artık 30 senelik evleyiz iç çamaşırımı da temiz tutmayayim derse her ilişki de yaşanır tabi ki.

Merhaba kızlar
Sizce eşler arası 10 yaş fark fazla mı?
Karşınızdaki insan sizi gerçekten seviyorsa, işi gücü de oldukça iyiyse tabi sizin de duygularınız varsa kabul eder miydiniz?
Baktığınızdan yaşı bi 6 yaş daha küçük diyor yaşını göstermiyor.
Siz yaşı bahane ettiğinizde de seni bi 10 yaş daha çok severim :)
Hayat tecrübelerimden yararlanırsın gibi şeyler söylüyor.
Sizce uygun mu ?
Önemli olan ruhlarınızın yaşı bedenlerinizin değil adamın ruhu senden on yaş büyükse sıkıntı ama öyle insanlar var yaş almış ruhu hala cocuk onun için ruhuna bakın derim.

Merhaba kızlar
Karşınızdaki insan sizi gerçekten seviyorsa, işi gücü de oldukça iyiyse tabi sizin de duygularınız varsa kabul eder miydiniz?
Sizce uygun mu ?
Annemle babam arasında 12 yaş fark var. İkisi de bi durundan oldukça memnun:)

Eşim benden 10 yaş büyük hiç pişman değilim sevdim va mantığımuz da uyuştu

Önemli olan kafaların uyuşması. Kafalar uyuşmadıktan sonra istersen aynı yaşta ol yine de anlaşamazsın. Benim eşim de benden 10 yaş büyük ve iyi ki evlenmişim diyorum. Hiç kuşak çatışması gibi bi durumumuz da olmadı çok şükür.
Ama karakter de önemli. 10 yaş büyüğüm diye ben bilirim sen bilmezsin tavırlarında olursa olmaz o iş.

esimle aramda 9 yas var gayet de kafalarimiz uyusuyo o yas farki hic sikinti degil kadin biraz daha yasindan kucuk davraniyorsa sorun olur belki

33 yaşınızda neredeyse 50sine merdiven dayamış biriyle evli olacaksınız. sizce çok değil mi ?
Kadın evlenmiş mutlu huzurluyum seviyorum diyor... sizde aradaki yaş farkını kadının gözüne sokar gibi 10 yıl sonrasını anlatıyorsunuz :KK70:
Pembe Umutlar Pembe Umutlar canım mutluysan sorun olmamalı bencede..
Benimde eşimle aramda 10 yaş var.. hiç yaş farkı var gibi değil yaz aylarında tatilimizide yaparız gezeriz tozarız hatta benden daha eğlencelidir eşim... bilmiyorum yaşla alakası var mıdır ama çok korumacıdır ailesine karşı özellikle...
Ev işlerinde de çok yardımcıdır...
Iyikide onunla evlenmişim... çok seviyorum eşimi..
Ve bugün 4.yıl dönümümüz :KK200:

Merhaba kızlar
Sizce uygun mu ?
Annemle babam arası 10 yaş bence gayette iyiler. Hatta bence çok iyi. Bende hep en az 6 isterdim. Ama 4 oldu:) bence anlaşabilmek karakter daha önemli. Bn ve eşimde abes değil. Annemle babamda:)

bence çok,
eğer 20 li yaşlarımda bu soruyu alsam cevabım yeter ki gönüller bir olsun olurdu ama belli bir yaştan sonra insanın her yıl ne kadar değiştiğini, çöktüğünü daha iyi anlıyor insan. 40 yaşındaki bir kadın hala genç, güzel, enerjikken, 50 yaşındaki adam hakan peker değilse baya bir çökmüş oluyor, her açıdan. zor...

Kadın evlenmiş mutlu huzurluyum seviyorum diyor... sizde aradaki yaş farkını kadının gözüne sokar gibi 10 yıl sonrasını anlatıyorsunuz :KK70:
Pembe Umutlar Pembe Umutlar canım mutluysan sorun olmamalı bencede..
Benimde eşimle aramda 10 yaş var.. hiç yaş farkı var gibi değil yaz aylarında tatilimizide yaparız gezeriz tozarız hatta benden daha eğlencelidir eşim... bilmiyorum yaşla alakası var mıdır ama çok korumacıdır ailesine karşı özellikle...
Ev işlerinde de çok yardımcıdır...
Iyikide onunla evlenmişim... çok seviyorum eşimi..
Ve bugün 4.yıl dönümümüz :KK200:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ❤️

Eşim 84lü ben 92liyim. 8 yaş farkı var yani aramızda. Ama hiçbir sorun yaşamadık benden daha enerjik diyebilirim. Tip olarakta göstermiyor kesinlikle 25 gösteriyor. Gerçi gösterse de umrumda olmazdı ben yine onunla evlenirdim :KK200: önemli olan duyduğunuz sevgi ve aşk.

Merhaba kızlar
Sizce uygun mu ?
Eşim ile aramda 8 yaş var bana göre 10 da normal.. Sana bir klişe söyleyeyim ama doğru " Erkekler bayanlardan 7 yaş daha geç olgunlaşır" katılıyorum ben bu söze :süslü:

Back
X