- 29 Mayıs 2019
- 90
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mervekaya80q
-
Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum
tabiki de köpeğim değil köpeğim olsa eşim olmazdı onu mecazen kullandımEşim köpeğim değil ki ipi elimde olsun yasorun neyse oturur konuşur çözeriz. İşin sırrı doğru iletişim. Ha ille de taktik derseniz 1 adım ileri gidersiniz 2 adım geri.
Bu seferde sen bos bıraktın olur kadınlar ne yapsın yaBaglayip ne yapacaksiniz,saliverin. Saliverince dahi gitmeyeen koca oluyorsa o zaman marifetlisiniz demektir
Peki değeri korumak veya artırmak için öneririz varmıDeger o..
Ip falan degil.
Esin sana deger vermiyorsa ne yaparsan yap nafile..
Bos birakin iste. Duzgun adamsa gitmez,yamuksa giderBu seferde sen bos bıraktın olur kadınlar ne yapsın ya
ipi almayı mecazen kullandım anlatmak istediğim yani eşi kendine bağlamakİpi almak icin yapilacak bisey yok ayrica ip nedir ya
Sizin deyiminizle ipi eline almak kadinin marifeti degil, adamin karakter yapisi ve izin vermesiyle alakali birsey.
Benim eşime sözüm gecer ve geciyorsa eşim belli oranda buna izin verdigi icindir, ayni sekilde ben eşimi dinliyorsam ben istedigim icin oluyor.
Kimse kimsenin kopegi degil her agzindan cikani emir kabul etmiyor, anlasamadigimiz, catistigimiz noktalar da oluyor. Kopek olan adamlarin karakteri oyledir zaten sonradan olmaz.
Yatiracamda yatmıyorFalakaya yatır...
Bak kaçabiliyor mu bi' yere...
Evet sanırım ben biraz fevriyim eşimle kavga hep ben çıkarıyorumHep sevecen tatlı bir dil sakin bir konuşma tarzı ve hanginizin o konuda fikri doğru ise o yönde illa dediğim olacak derseniz hicbir erkek kabul etmez huzur ve sevgi verin herşey yol alir
Boşta bırakıyorum biraz kıskancım galibaBos birakin iste. Duzgun adamsa gitmez,yamuksa gider ☺
Anlaşıyoruz aslında benim istedim biraz daha bana bağladın yani esimiBence düşüncen yanlış, o kadınları hic sevmem. Bence en guzeli iki tarafin oturup konuşup anlasabilmesi
Anlaşıyoruz saten aslında benim istedim bana bağlanması çok çok sevmesiBence düşüncen yanlış, o kadınları hic sevmem. Bence en guzeli iki tarafin oturup konuşup anlasabilmesi
Sevgisinden suphen mi var ? Bazi erkekler bunu gosteremiyor misal amcam ve babam o kadar soğuklar ki eslerine karşı ama seviyorlar.Anlaşıyoruz saten aslında benim istedim bana bağlanması çok çok sevmesiyoksa eşimi yönetmek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?